Quaresma'dan Galatasaraylıları Kızdıran Hareket!

Quaresma Galatasaraylıları kızdırdı

  1. Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği'ne 90 2. dakikada yediği golle 1-0 kaybetti ve zirve yarışında ağır yara aldı.

    Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği'ne 90 2. dakikada yediği golle 1-0 kaybetti ve zirve yarışında ağır yara aldı.

  2. Geçtiğimiz iki sezon şampiyon olan ve bu yıl da şampiyonluk kovalayan Beşiktaş'ta, Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma Gençlerbirliği-Galatasaray maçı esnasında Sarı Kırmızılıları adeta çıldırtan bir hareket yaptı.

    Geçtiğimiz iki sezon şampiyon olan ve bu yıl da şampiyonluk kovalayan Beşiktaş'ta, Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma Gençlerbirliği-Galatasaray maçı esnasında Sarı Kırmızılıları adeta çıldırtan bir hareket yaptı.

  3. Mücadelenin oynandığı sırada Instagram hesabından canlı yayın yapan Portekizli futbolcu, 90+2'de Alper Uludağ'ın attığı gole sevinirken görüldü.

    Mücadelenin oynandığı sırada Instagram hesabından canlı yayın yapan Portekizli futbolcu, 90+2'de Alper Uludağ'ın attığı gole sevinirken görüldü.

  4. Canlı yayın sırasında Alper Uludağ'ın attığı galibiyet golünü gören Quaresma, gülmekten kendini alamadı.

    Canlı yayın sırasında Alper Uludağ'ın attığı galibiyet golünü gören Quaresma, gülmekten kendini alamadı.

  5. Quaresma'nın verdiği bu görüntü, bir anda sosyal medyada gündeme oturdu.

    Quaresma'nın verdiği bu görüntü, bir anda sosyal medyada gündeme oturdu.

  6. İşte G.Birliği-G.Saray mücadelesinden kareler

    İşte G.Birliği-G.Saray mücadelesinden kareler