Survivor'da Sembol Ve Ödül Oyunları Kimin Oldu?

Survivor'da sembol ve ödül oyunları kimin oldu?

  1. Survivor'ın 10. haftasının son bölümünde sembol ve ödül oyunları oynandı.    Pilav, fasulye ve yoğurt ödüllü oyunu 10-8 Gönüllüler takımı kazandı.

    Survivor'ın 10. haftasının son bölümünde sembol ve ödül oyunları oynandı. Pilav, fasulye ve yoğurt ödüllü oyunu 10-8 Gönüllüler takımı kazandı.

  2. Sembol oyunu ise erkeklerde Adem'in kadınlarda Damla'nın oldu.    Adem ve Damla Kıbrıs için avantaj elde ederken 4 bin TL alışveriş çekinin de sahibi oldu.

    Sembol oyunu ise erkeklerde Adem'in kadınlarda Damla'nın oldu. Adem ve Damla Kıbrıs için avantaj elde ederken 4 bin TL alışveriş çekinin de sahibi oldu.

  3. Ünlüler takımından Berna ise oyun sırasında dizinden sakatlanarak tedavi edildi.    Survivor'da 14 Nisan Cumartesi günü dokunulmazlık oyunu oynanacak ve iki isim eleme adayı olarak çıkacak.    İşte Survivor'da cuma günü yaşananlar...

    Ünlüler takımından Berna ise oyun sırasında dizinden sakatlanarak tedavi edildi. Survivor'da 14 Nisan Cumartesi günü dokunulmazlık oyunu oynanacak ve iki isim eleme adayı olarak çıkacak. İşte Survivor'da cuma günü yaşananlar...

  4. Survivor 2018'in 10. haftasının cuma günü ödül ve iletişim oyunlarıyla başladı.    Kıyasıya mücadeleye sahne olan pilav ve et ödüllü oyunu 10-7 Ünlüler takımı kazandı.

    Survivor 2018'in 10. haftasının cuma günü ödül ve iletişim oyunlarıyla başladı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan pilav ve et ödüllü oyunu 10-7 Ünlüler takımı kazandı.

  5. İletişim oyunu ise 10-4 Gönüllüler takımının oldu.    Ödülün sahibi olan Gönüllüler seçtikleri bir kişiyle mesajlaşmaya hak kazandı.

    İletişim oyunu ise 10-4 Gönüllüler takımının oldu. Ödülün sahibi olan Gönüllüler seçtikleri bir kişiyle mesajlaşmaya hak kazandı.

  6. Survivor 2018'e daha önce Marcus, Gizem, Emre, İpek, Ramazan, Nihat Doğan, Funda, Nevin veda etmişti.

    Survivor 2018'e daha önce Marcus, Gizem, Emre, İpek, Ramazan, Nihat Doğan, Funda, Nevin veda etmişti.

  7. İşte Survivor 2018'den yansıyan renkli kareler...

    İşte Survivor 2018'den yansıyan renkli kareler...