İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor'da SMS Oylaması

Survivor'da kim elenecek? 15 Nisan 2018 SMS oylaması!

  1. Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 3 isim arasından çıkacak. Cumartesi ve Pazar günleri oynanan dokunulmazlık oyunları Gönüllüler takımının yarışmacılarını SMS oylamasına çıkardı. Bu hafta 3 isim için SMS oylaması yapıldı. İlk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Cumali Akgül ve Hakan Hatipoğlu isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı da Gönüllüler takımı kaybetti ve bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kaldılar.

    Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 3 isim arasından çıkacak. Cumartesi ve Pazar günleri oynanan dokunulmazlık oyunları Gönüllüler takımının yarışmacılarını SMS oylamasına çıkardı. Bu hafta 3 isim için SMS oylaması yapıldı. İlk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Cumali Akgül ve Hakan Hatipoğlu isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı da Gönüllüler takımı kaybetti ve bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kaldılar.

  2. Survivor 2018'in 15 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Damla Can oldu. Daha önce yapılan konseyde yine Gönüllüler takımından Cumali Akgül ve Hakan Hatipoğlu diğer eleme adayları olarak çıkmıştı.

    Survivor 2018'in 15 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Damla Can oldu. Daha önce yapılan konseyde yine Gönüllüler takımından Cumali Akgül ve Hakan Hatipoğlu diğer eleme adayları olarak çıkmıştı.

  3. İsimlerin belirlenmesinin ardından Cumali Akgül, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can için SMS oylaması yapıldı. Survivor 2018'de bu hafta elenecek olan isim 16 Nisan 2018 Pazartesi akşamı açıklanacak.

    İsimlerin belirlenmesinin ardından Cumali Akgül, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can için SMS oylaması yapıldı. Survivor 2018'de bu hafta elenecek olan isim 16 Nisan 2018 Pazartesi akşamı açıklanacak.

  4. Survivor 2018 eleme adayı Cumali Akgül kimdir? Cumali Akgül, Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

    Survivor 2018 eleme adayı Cumali Akgül kimdir? Cumali Akgül, Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

  5. Survivor 2018 eleme adayı Hakan Hatipoğlu kimdir? 28 Kasım 1980 Burgazada İstanbul doğumlu, milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümünde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmıştır. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

    Survivor 2018 eleme adayı Hakan Hatipoğlu kimdir? 28 Kasım 1980 Burgazada İstanbul doğumlu, milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümünde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmıştır. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

  6. Survivor 2018 eleme adayı Damla Can kimdir? 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Star takımında mücadele ediyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

    Survivor 2018 eleme adayı Damla Can kimdir? 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Star takımında mücadele ediyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

  7. ÜNLÜLER TAKIMINI ŞOKE EDEN VEDA: Survivor 2018'in 15 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümü ada konseyinde Acun Ilıcalı, Ünlüler takımından Berna'nın Survivor'a veda ettiğini açıkladı. Acun Ilıcalı, "Siz de korkuyordunuz biliyorum acaba mı diye. Berna maalesef diz kemiğinde çatlak olduğu için Survivor’a devam edemeyecek. Kendisini çok severim. Büyük ümitlerle gelmişti. Büyük kısmetsizlik. O sakatlığı Metin Hocamızın korktuğu gibi çıktı" diyerek üzücü haberi verdi.

    ÜNLÜLER TAKIMINI ŞOKE EDEN VEDA: Survivor 2018'in 15 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümü ada konseyinde Acun Ilıcalı, Ünlüler takımından Berna'nın Survivor'a veda ettiğini açıkladı. Acun Ilıcalı, "Siz de korkuyordunuz biliyorum acaba mı diye. Berna maalesef diz kemiğinde çatlak olduğu için Survivor’a devam edemeyecek. Kendisini çok severim. Büyük ümitlerle gelmişti. Büyük kısmetsizlik. O sakatlığı Metin Hocamızın korktuğu gibi çıktı" diyerek üzücü haberi verdi.

  8. Survivor 2018'e veda eden Berna Canbeldek kimdir? Berna Canbeldek 1989 yılında dünyaya gelmiştir. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim alan Canbeldek; dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates ile ilgilenmektedir. Türkiye'den Almanya'ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin'de yaşamaktadır. 2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan ve geniş kitleler tarafından tanınan Berna Canbeldek, Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına da katılmış ve buradaki performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Survivor 2014'de Sahra ile arasında çıkan kavganın ardından Berna diskalifiye olarak adadan ayrılmıştı. İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşan Berna Canbeldek, 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan Boxun Yıldızları'nda ringe çıkmıştır.

    Survivor 2018'e veda eden Berna Canbeldek kimdir? Berna Canbeldek 1989 yılında dünyaya gelmiştir. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim alan Canbeldek; dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates ile ilgilenmektedir. Türkiye'den Almanya'ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin'de yaşamaktadır. 2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan ve geniş kitleler tarafından tanınan Berna Canbeldek, Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına da katılmış ve buradaki performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Survivor 2014'de Sahra ile arasında çıkan kavganın ardından Berna diskalifiye olarak adadan ayrılmıştı. İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşan Berna Canbeldek, 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan Boxun Yıldızları'nda ringe çıkmıştır.

  9. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: Survivor 2018'in 15 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık sembolünü alabilmek için kıyasıya bir rekabete girdi ve kazanan takım Ünlüler oldu. Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımı karşısında üstünlük sağlayan Ünlüler takımı dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık sembolünü Merve Aydın'a verdi.

    DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: Survivor 2018'in 15 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık sembolünü alabilmek için kıyasıya bir rekabete girdi ve kazanan takım Ünlüler oldu. Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımı karşısında üstünlük sağlayan Ünlüler takımı dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık sembolünü Merve Aydın'a verdi.