Survivor'da Kim Elendi?

Survivor'da kim gitti? (Cumali, Damla, Hakan kimdir?)

  1. Survivor'ın 48. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül ve ada oyunlarında karşı karşıya geldi.    Tavuk ödüllü ilk mücadeleyi 10-8 Ünlüler takımı kazandı.

    Survivor'ın 48. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımları ödül ve ada oyunlarında karşı karşıya geldi. Tavuk ödüllü ilk mücadeleyi 10-8 Ünlüler takımı kazandı.

  2. Ada oyunu da (Baraka ve yatak) 10-7 yine Ünlüler'in oldu.    Haftanın performanslarında erkeklerde birinci Turabi ikinci Adem, kadınlarda ise birinci Damla, ikinci Sahra oldu.

    Ada oyunu da (Baraka ve yatak) 10-7 yine Ünlüler'in oldu. Haftanın performanslarında erkeklerde birinci Turabi ikinci Adem, kadınlarda ise birinci Damla, ikinci Sahra oldu.

  3. Gönüllüler takımının ada konseyinde ise Cumali, Hakan ve Damla'dan en az SMS oyunu alan Cumali Survivor'dan elendi.

    Gönüllüler takımının ada konseyinde ise Cumali, Hakan ve Damla'dan en az SMS oyunu alan Cumali Survivor'dan elendi.

  4. Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

    Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

  5. 28 Kasım 1980 Burgazada Istanbul doğumlu, Milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

    28 Kasım 1980 Burgazada Istanbul doğumlu, Milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

  6. Damla Can, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

    Damla Can, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

  7. Survivor'ın 47. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı.    Mücadele 10-4 Ünlüler takımının oldu.

    Survivor'ın 47. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Mücadele 10-4 Ünlüler takımının oldu.

  8. İkinci kez konseye giden Gönüllüler takımı Cumali ve Hakan'ın ardından adı en çok yazılan Damla üçüncü gitme adayı oldu.

    İkinci kez konseye giden Gönüllüler takımı Cumali ve Hakan'ın ardından adı en çok yazılan Damla üçüncü gitme adayı oldu.

  9. 47. bölümde ayağında ödem bulunan Ümit Karan oyunda oynayamadı. Dizinde çatlak bulunan Berna ise doktor raporuyla yarışmadan diskalifiye oldu.

    47. bölümde ayağında ödem bulunan Ümit Karan oyunda oynayamadı. Dizinde çatlak bulunan Berna ise doktor raporuyla yarışmadan diskalifiye oldu.

  10. Survivor'ın 46. bölümünde ödül ve dokunulmaazlık oyunları oynandı.    Kahve ödüllü oyun 5-2 Ünlüler takımının oldu.

    Survivor'ın 46. bölümünde ödül ve dokunulmaazlık oyunları oynandı. Kahve ödüllü oyun 5-2 Ünlüler takımının oldu.

  11. Dokunulmazlık oyununu da 10-3 gibi farklı bir skorla yine Ünlüler kazandı.    Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık ise Hilmi Cem'in oldu.

    Dokunulmazlık oyununu da 10-3 gibi farklı bir skorla yine Ünlüler kazandı. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık ise Hilmi Cem'in oldu.

  12. Survivor'ın 10. haftası 46. bölümde sembol ve ödül oyunları oynandı.      Pilav, fasulye ve yoğurt ödüllü oyunu 10-8 Gönüllüler takımı kazandı.

    Survivor'ın 10. haftası 46. bölümde sembol ve ödül oyunları oynandı. Pilav, fasulye ve yoğurt ödüllü oyunu 10-8 Gönüllüler takımı kazandı.

  13. Sembol oyunu ise erkeklerde Adem'in kadınlarda Damla'nın oldu.    Adem ve Damla Kıbrıs için avantaj elde ederken 4 bin TL alışveriş çekinin de sahibi oldu.

    Sembol oyunu ise erkeklerde Adem'in kadınlarda Damla'nın oldu. Adem ve Damla Kıbrıs için avantaj elde ederken 4 bin TL alışveriş çekinin de sahibi oldu.

  14. Ünlüler takımından Berna ise oyun sırasında dizinden sakatlanarak tedavi edildi.

    Ünlüler takımından Berna ise oyun sırasında dizinden sakatlanarak tedavi edildi.