Evde Göbek Eritmek İçin 10 Kolay Yöntem

İşte 10 pratik yöntem

  1. Spor salonlarına para ödemek yerine evde kendinizce hazırladığınız zayıflatıcı çözümlerle göbek eritmek artık çok kolay. Sizler için evde göbek eritmenin 10 pratik yöntemini derledik.

    Spor salonlarına para ödemek yerine evde kendinizce hazırladığınız zayıflatıcı çözümlerle göbek eritmek artık çok kolay. Sizler için evde göbek eritmenin 10 pratik yöntemini derledik.

  2. Sarımsak Yutmak<br>    Sarımsak kokusu birçok kişiyi rahatsız etmektedir. Ancak sarımsağın kokusundan dolayı faydalanmamak olmaz. Sarımsağı her gece bir bardak su ile birlikte hap gibi yutabilirsiniz. Sarımsak yağ yakan besinlerin başında olduğu için bu yöntemi kolaylıkla tercih edebilirsiniz.

    Sarımsak Yutmak
    Sarımsak kokusu birçok kişiyi rahatsız etmektedir. Ancak sarımsağın kokusundan dolayı faydalanmamak olmaz. Sarımsağı her gece bir bardak su ile birlikte hap gibi yutabilirsiniz. Sarımsak yağ yakan besinlerin başında olduğu için bu yöntemi kolaylıkla tercih edebilirsiniz.

  3. Kişniş Baharatıyla Zayıflayın  <br>  Aktarlarda kolaylıkla bulabildiğimiz kişniş baharatı yağ yakıcı özelliği bulunan bir baharattır. Bu baharat özellikle de bel çevresi ve göbek yağlanmalarında da oldukça etkilidir. Yemeklerinizde kullanabilirsiniz.

    Kişniş Baharatıyla Zayıflayın
    Aktarlarda kolaylıkla bulabildiğimiz kişniş baharatı yağ yakıcı özelliği bulunan bir baharattır. Bu baharat özellikle de bel çevresi ve göbek yağlanmalarında da oldukça etkilidir. Yemeklerinizde kullanabilirsiniz.

  4. Beyaz Lahana  <br>  Ödem attırıcı ve gaz sökücü özellikleri bulunan beyaz lahana, karaciğer ve bağırsağı temizleyerek kilo vermenizi daha da kolay hale getirecektir. Lahanayı çiğ tüketmek bunun tam tersi sonuçlar doğurabileceği için mutlaka pişmiş bir şekilde tüketmelisiniz.

    Beyaz Lahana
    Ödem attırıcı ve gaz sökücü özellikleri bulunan beyaz lahana, karaciğer ve bağırsağı temizleyerek kilo vermenizi daha da kolay hale getirecektir. Lahanayı çiğ tüketmek bunun tam tersi sonuçlar doğurabileceği için mutlaka pişmiş bir şekilde tüketmelisiniz.

  5. Elma Sirkeli Su<br>    Göbek yağlanmasından kurtulup kilo vermek isteyenlerin mutlaka yapması gerektikleri şeylerden biri de her yemekten önce bir su bardağa suya bir çay kaşığı elma sirkesi karıştırması ve bu karışımı içmesidir. Düzenli tüketildiğinde sonuç gösterir.

    Elma Sirkeli Su
    Göbek yağlanmasından kurtulup kilo vermek isteyenlerin mutlaka yapması gerektikleri şeylerden biri de her yemekten önce bir su bardağa suya bir çay kaşığı elma sirkesi karıştırması ve bu karışımı içmesidir. Düzenli tüketildiğinde sonuç gösterir.

  6. Zencefil & Yoğurt  <br>  Zencefil, zerdeçal ve tarçın baharatlarıyla yapılan yoğurt karışımı sayesinde bel çevreniz ve göbek bölgenizi yok edebilirsiniz. Uyumadan 1 saat önce yemeye özen gösterin. Haftada 2 kez yapmaya çalışın. Günlük uygulamalarda bir takım sorunlar baş gösterebilir.

    Zencefil & Yoğurt
    Zencefil, zerdeçal ve tarçın baharatlarıyla yapılan yoğurt karışımı sayesinde bel çevreniz ve göbek bölgenizi yok edebilirsiniz. Uyumadan 1 saat önce yemeye özen gösterin. Haftada 2 kez yapmaya çalışın. Günlük uygulamalarda bir takım sorunlar baş gösterebilir.

  7. Bademli Su  <br>  Geceden bir bardak suyun içerisine bir miktar badem ekleyin. Sabah önce suyu içerek ardından bademleri iyice çiğneyerek tüketin. Bu yağlanmayı azaltacak ve enerji verecektir.

    Bademli Su
    Geceden bir bardak suyun içerisine bir miktar badem ekleyin. Sabah önce suyu içerek ardından bademleri iyice çiğneyerek tüketin. Bu yağlanmayı azaltacak ve enerji verecektir.

  8. Tarçınlı Su  <br>  Göbek yağlarının en büyük nedenlerinden biri tatlı yeme isteğinin bastırılamamasıdır. Bu tatlı yeme isteği bastırılamadığında sadece göbek bölgesi değil bütün vücudunuz da bu olaydan etkilenmektedir. Bunun için tarçınlı su hazırlayarak tatlı krizlerinin önüne geçebilirsiniz.

    Tarçınlı Su
    Göbek yağlarının en büyük nedenlerinden biri tatlı yeme isteğinin bastırılamamasıdır. Bu tatlı yeme isteği bastırılamadığında sadece göbek bölgesi değil bütün vücudunuz da bu olaydan etkilenmektedir. Bunun için tarçınlı su hazırlayarak tatlı krizlerinin önüne geçebilirsiniz.

  9. Limonlu Su  <br>  Karaciğer yağlanması sonucu göbek bölgesinde kilo toplanmaları görülür. Bu durumu ortadan kaldırmak için karaciğerlerinizi her sabah limonlu su içerek temizleyebilirsiniz.

    Limonlu Su
    Karaciğer yağlanması sonucu göbek bölgesinde kilo toplanmaları görülür. Bu durumu ortadan kaldırmak için karaciğerlerinizi her sabah limonlu su içerek temizleyebilirsiniz.

  10. Yeşil Çay & Limon  <br>  Yeşil çay, kuşkusuz en iyi yağ yakıcılardan biridir. Yemeklerden 15 dakika kadar sonra tüketilen yeşil çay yağ yakımını normale göre daha fazla gerçekleştirebiliyor.

    Yeşil Çay & Limon
    Yeşil çay, kuşkusuz en iyi yağ yakıcılardan biridir. Yemeklerden 15 dakika kadar sonra tüketilen yeşil çay yağ yakımını normale göre daha fazla gerçekleştirebiliyor.

  11. Detoks Sularıyla Zayıflayın<br>    Göbek bölgenizdeki şişlik ve gazdan bir an önce kurtulmak istiyorsanız, 1 litre sıcak suya 3 poşet yeşil çay ekleyerek demlenmeye bırakın. Ilıdıktan sonra taze nane ve limon ekleyerek karıştırın. Gün boyu rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

    Detoks Sularıyla Zayıflayın
    Göbek bölgenizdeki şişlik ve gazdan bir an önce kurtulmak istiyorsanız, 1 litre sıcak suya 3 poşet yeşil çay ekleyerek demlenmeye bırakın. Ilıdıktan sonra taze nane ve limon ekleyerek karıştırın. Gün boyu rahatlıkla tercih edebilirsiniz.