En Çok İzlenen Diziye Şok Final Kararı!

Yerine başka bir dizi koyacağı iddia edildi.

  1. Show TV'nin dizilerden yana pek yüzü gülmüyor malumunuz. Nice diziler başladı 5-6 bölümde bitti. Kimisi 2.bölümü bile göremedi Show TV'de. Kimi diziler ise iyi bir dizi olmasına iyi ancak seyirci ile bir türlü yıldızı barışmıyor. Ancak Show TV'nin aldığı iddia edilen son karar hayli şaşırtacak. Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden birine final yaptıracağı iddia ediliyor.

    Show TV'nin dizilerden yana pek yüzü gülmüyor malumunuz. Nice diziler başladı 5-6 bölümde bitti. Kimisi 2.bölümü bile göremedi Show TV'de. Kimi diziler ise iyi bir dizi olmasına iyi ancak seyirci ile bir türlü yıldızı barışmıyor. Ancak Show TV'nin aldığı iddia edilen son karar hayli şaşırtacak. Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden birine final yaptıracağı iddia ediliyor.

  2. YUVAMDAKİ DÜŞMAN UZUN SOLUKLU OLMADI; Nebahat Çehre'yi uzun zamandan sonra ekranlara döndüren Yuvamdaki Düşman, hayli iddialı başlamıştı. Ancak her hafta reytinglerde daha gerilere düşmeye başlayınca Show TV fazla beklemeden final yaptırmıştı.

    YUVAMDAKİ DÜŞMAN UZUN SOLUKLU OLMADI; Nebahat Çehre'yi uzun zamandan sonra ekranlara döndüren Yuvamdaki Düşman, hayli iddialı başlamıştı. Ancak her hafta reytinglerde daha gerilere düşmeye başlayınca Show TV fazla beklemeden final yaptırmıştı.

  3. KEŞKE İNTERNETTE YAYINLANSAYDI; Show TV'de kısa süre önce yayın hayatına başlayan Tehlikeli Karım için final iddiaları kol geziyor. Sosyal medyada 'Keşke internet dizisi olsaydı' gibi yorumlar yapılan Tehlikeli Karım için henüz net bir karar yok.

    KEŞKE İNTERNETTE YAYINLANSAYDI; Show TV'de kısa süre önce yayın hayatına başlayan Tehlikeli Karım için final iddiaları kol geziyor. Sosyal medyada 'Keşke internet dizisi olsaydı' gibi yorumlar yapılan Tehlikeli Karım için henüz net bir karar yok.

  4. VEDA EDECEK DİZİ İSE YENİ GELİN; Show TV'nin Çukur dizisi ile beraber en çok izlenen dizisi Yeni Gelin. Her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Yeni Gelin, sessiz güçlerden. Ancak Yeni Gelin dizisine final yaptırılacağı ve yerine başka bir dizinin geleceği iddia edildi.

    VEDA EDECEK DİZİ İSE YENİ GELİN; Show TV'nin Çukur dizisi ile beraber en çok izlenen dizisi Yeni Gelin. Her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Yeni Gelin, sessiz güçlerden. Ancak Yeni Gelin dizisine final yaptırılacağı ve yerine başka bir dizinin geleceği iddia edildi.

  5. YERİNE BAŞKA DİZİ GELECEK; Süreç Film Show Tv için Yeni bir Dizi çekmeye hazırlanıyor. Dizinin adı Meleklerin Aşkı olacak ve Cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkacak. Meleklerin Aşkı’nın oyuncuları için Berkay Hardal, Oya Başar, Didem Balçın gibi isimlerin adları geçiyor.

    YERİNE BAŞKA DİZİ GELECEK; Süreç Film Show Tv için Yeni bir Dizi çekmeye hazırlanıyor. Dizinin adı Meleklerin Aşkı olacak ve Cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkacak. Meleklerin Aşkı’nın oyuncuları için Berkay Hardal, Oya Başar, Didem Balçın gibi isimlerin adları geçiyor.

  6. SURVIVOR'DAN SONRA ZİRVE GÖREMEDİ; TV 8'in fenomen yarışma programı Survivor'dan sonra Total, AB ve ABC reyting sonuçlarının zirvesinden düşmeyen Yeni Gelin, Survivor 2018 başladığında beri zirve göremedi.

    SURVIVOR'DAN SONRA ZİRVE GÖREMEDİ; TV 8'in fenomen yarışma programı Survivor'dan sonra Total, AB ve ABC reyting sonuçlarının zirvesinden düşmeyen Yeni Gelin, Survivor 2018 başladığında beri zirve göremedi.

  7. Yeni Gelin en büyük kaybı ise AB ve ABC sonuçlarında yaşadı.

    Yeni Gelin en büyük kaybı ise AB ve ABC sonuçlarında yaşadı.