İlk Filminde Yılmaz Güney'le Oynamış! O Şimdi Çok Ünlü

O şimdi çok ünlü

  1. En son 'Eşkıya Dünyaya Hükmdar Olmaz' dizisinde 'Hakkı' karakterini canlandıran oyuncu Levent Özdilek 1967 yılında rol aldığı 'Benim Adım Kerim' filminden bir karesini sosyal medyada paylaştı.

    En son 'Eşkıya Dünyaya Hükmdar Olmaz' dizisinde 'Hakkı' karakterini canlandıran oyuncu Levent Özdilek 1967 yılında rol aldığı 'Benim Adım Kerim' filminden bir karesini sosyal medyada paylaştı.

  2. Henüz 12 yaşındayken başrollerini Yılmaz Güney ve Birsen Menekşeli'nin paylaştığı 'Benim Adım Kerim' filminde rol alan usta oyuncu Levent Özdilek paylaşımıyla anılarını canlandırdı.

    Henüz 12 yaşındayken başrollerini Yılmaz Güney ve Birsen Menekşeli'nin paylaştığı 'Benim Adım Kerim' filminde rol alan usta oyuncu Levent Özdilek paylaşımıyla anılarını canlandırdı.

  3. Filmde Yılmaz Güney'in oğlunu canlandıran Özdilek, bu fotoğrafın altına; 'Geçmiş kattıkları ile güzeldir... 'Benim Adım Kerim' yıl 1967. Bir Yılmaz Güney filmi' mesajını yazdı.

    Filmde Yılmaz Güney'in oğlunu canlandıran Özdilek, bu fotoğrafın altına; 'Geçmiş kattıkları ile güzeldir... 'Benim Adım Kerim' yıl 1967. Bir Yılmaz Güney filmi' mesajını yazdı.

  4. Kimi anne - babasının izinden gidip ünlü oldu, kimi ise hiç tanınmayan bir ailenin ferdiydi... Gün geldi çocuklar büyüdü... Şimdi her biri kariyerlerinde emin adımlarla ilerliyor... İşte dünün çocukları bugünün yıldızları olan o isimler...

    Kimi anne - babasının izinden gidip ünlü oldu, kimi ise hiç tanınmayan bir ailenin ferdiydi... Gün geldi çocuklar büyüdü... Şimdi her biri kariyerlerinde emin adımlarla ilerliyor... İşte dünün çocukları bugünün yıldızları olan o isimler...

  5. Oyuncu-senarist Hamdi Alkan kendisi gibi oyuncu Canan Hoşgör ile hayatını birleştirmiş ve çiftin bu birlikteliğinden Zeynep adından bir kızları dünayaya gelmişti.

    Oyuncu-senarist Hamdi Alkan kendisi gibi oyuncu Canan Hoşgör ile hayatını birleştirmiş ve çiftin bu birlikteliğinden Zeynep adından bir kızları dünayaya gelmişti.

  6. 1998 doğumlu Zeynep Alkan anne ve babası gibi oyunculuğu seçmişti. En son 'Hayat Bazen Tatlıdır' dizisinde rol alan genç oyuncu takipçilerini çocukluk yıllarına götürdü.

    1998 doğumlu Zeynep Alkan anne ve babası gibi oyunculuğu seçmişti. En son 'Hayat Bazen Tatlıdır' dizisinde rol alan genç oyuncu takipçilerini çocukluk yıllarına götürdü.

  7. Aile albümünden fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Alkan, sevenlerine nostaljik bir gezinti yaşattı.

    Aile albümünden fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Alkan, sevenlerine nostaljik bir gezinti yaşattı.

  8. Babası Hamdi Alkan ve babasının oyuncu arkadaşlarıyla çekildiği fotoğrafları yayınlayan Zeynep Alkan, Tamer Karadağlı ve Özcan Deniz’in yer aldığı kareyi 'ikisine de aşıktım' notuyla paylaştı.

    Babası Hamdi Alkan ve babasının oyuncu arkadaşlarıyla çekildiği fotoğrafları yayınlayan Zeynep Alkan, Tamer Karadağlı ve Özcan Deniz’in yer aldığı kareyi 'ikisine de aşıktım' notuyla paylaştı.

  9. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

    Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

  10. Teyzesiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı 'Geçenlerde Hülya teyzemle çektirdiğim bir fotoğraf' notuyla yayınlayan Ilıcalı'nın paylaşımı büyük ilgi gördü.

    Teyzesiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı 'Geçenlerde Hülya teyzemle çektirdiğim bir fotoğraf' notuyla yayınlayan Ilıcalı'nın paylaşımı büyük ilgi gördü.

  11. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa 'Yok artık Acun Bey! Çok değişmişsiniz, tanıyamadık' yorumları yapıldı.

    Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa 'Yok artık Acun Bey! Çok değişmişsiniz, tanıyamadık' yorumları yapıldı.

  12. Ata Demirer, yıllar öncesine ait fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

    Ata Demirer, yıllar öncesine ait fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

  13. Demirer bu fotoğrafın altına "Bir genconun albümünden çıkmış benimle de paylaştı sağolsun... 80'ler Bursa'sı..Akbıyık Mahallesi... Cami duvarına yaslanıp sırıtan çocuk tanıdık geldi mi" notunu düştü.

    Demirer bu fotoğrafın altına "Bir genconun albümünden çıkmış benimle de paylaştı sağolsun... 80'ler Bursa'sı..Akbıyık Mahallesi... Cami duvarına yaslanıp sırıtan çocuk tanıdık geldi mi" notunu düştü.

  14. Henüz 8 yaşındayken yanında köpeği ile objektife gülümseyen bu çocuğu tanıyabildiniz mi?

    Henüz 8 yaşındayken yanında köpeği ile objektife gülümseyen bu çocuğu tanıyabildiniz mi?

  15. O ufaklık, en son İçerde dizisi ile ekranlarda fırtınalar estiren Çağatay Ulusoy'un ta kendisi!

    O ufaklık, en son İçerde dizisi ile ekranlarda fırtınalar estiren Çağatay Ulusoy'un ta kendisi!

  16. Oyuncu Mehmet Günsür, ergenlik yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

    Oyuncu Mehmet Günsür, ergenlik yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

  17. Ekranların en yakışıklı oyuncuları arasında yer alan ünlü oyuncunun fotoğrafına ilgi büyük oldu.

    Ekranların en yakışıklı oyuncuları arasında yer alan ünlü oyuncunun fotoğrafına ilgi büyük oldu.

  18. Günsür'un takipçileri fotoğrafın altına; ‘Küçük ya da büyük, hep yakışıklıymışsınız. Ünlü olacağınız o zamandan belliymiş, bakışlarınız yeter!' yorumunu yaptı.

    Günsür'un takipçileri fotoğrafın altına; ‘Küçük ya da büyük, hep yakışıklıymışsınız. Ünlü olacağınız o zamandan belliymiş, bakışlarınız yeter!' yorumunu yaptı.

  19. Ata Demirer

    Ata Demirer

  20. Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteri ile ekranlarda boy gösteren Erkan Kolçak Köstendil'in futbolculuk dönemine ait bir fotoğrafı ortaya çıktı.

    Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteri ile ekranlarda boy gösteren Erkan Kolçak Köstendil'in futbolculuk dönemine ait bir fotoğrafı ortaya çıktı.

  21. Sosyal medya hesabından Bursaspor'da kalecilik yaptığı yıllara ait fotoğrafını paylaşan Kösendil’in değişimi dikkatlerden kaçmadı.

    Sosyal medya hesabından Bursaspor'da kalecilik yaptığı yıllara ait fotoğrafını paylaşan Kösendil’in değişimi dikkatlerden kaçmadı.

  22. Galatasaray'a profesyonel imza atmaya yaklaşmıştım ama Faruk Süren yönetimi istifa edince yönetim değişti ve bağlantılarımı kaybettim. Bir gece sinirlendim ve konservatuvar sınavına girmeye karar verdim. O noktaya kadar oyunculuk aklımda yoktu.

    Galatasaray'a profesyonel imza atmaya yaklaşmıştım ama Faruk Süren yönetimi istifa edince yönetim değişti ve bağlantılarımı kaybettim. Bir gece sinirlendim ve konservatuvar sınavına girmeye karar verdim. O noktaya kadar oyunculuk aklımda yoktu.