Haftalık Burç Yorumları

30 Nisan-6 Mayıs astroloji

  1. Haftaya, Nisan’ın son gününde yaşanacak Dolunay ile başlayacağız. İstanbul saati sabaha karşı 04:02 de Ay ve Güneş karşı karşıya gelerek Dolunay dediğimiz gökyüzü olayını meydana getirecek. 09 Derece Akrep burcunda meydana gelen bu dolunay anının yükseleni Balık Burcu olacak. Yani neler oluyor? Astrolojide Dolunaylar, kapanışları, sonları, bitişleri sembolize ederler. Her burcun farklı bir konuda farkındalık, sonlanma yaşamasını beklerken, Akreplerin, Boğaların, Balık ve Başakların en yüksek etki kalarak, baş rolde olacağını söyleyebiliriz. Aşağıdaki burç yorumlarımda, her burcun etkilenebileceği konuları özetledim. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

    Haftaya, Nisan’ın son gününde yaşanacak Dolunay ile başlayacağız. İstanbul saati sabaha karşı 04:02 de Ay ve Güneş karşı karşıya gelerek Dolunay dediğimiz gökyüzü olayını meydana getirecek. 09 Derece Akrep burcunda meydana gelen bu dolunay anının yükseleni Balık Burcu olacak. Yani neler oluyor? Astrolojide Dolunaylar, kapanışları, sonları, bitişleri sembolize ederler. Her burcun farklı bir konuda farkındalık, sonlanma yaşamasını beklerken, Akreplerin, Boğaların, Balık ve Başakların en yüksek etki kalarak, baş rolde olacağını söyleyebiliriz. Aşağıdaki burç yorumlarımda, her burcun etkilenebileceği konuları özetledim. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

  2. Genel olarak Mayıs ayına baktığımızda, özellikle ilk 15 gününü, gelecek yaz aylarına kıyasla nispeten sakin bir ay olarak yorumlayabiliriz; Temmuz ve Ağustos aylarında, peş peşe yaşanacak 3 tutulma olacağını düşündüğümüzde&#8230;  <br>  Mayıs ayında, Merkür, Venüs, Mars ve Uranüs burç değiştirecek, hepsini ilgili haftalar geldiğinde değerlendiriyor olacağım. Mayıs ayına, Güneş Boğa, Ay Yay, Merkür Koç, Venüs İkizler, Mars Oğlak ve Uranüs Koç Burcunda başlıyoruz. İlk hafta da bir değişiklik yaşamayacağız. 15 Mayıs&#8217;ta yaşayacağımız Yeni Ay ile birlikte bu gezegenlerin hepsi burç değiştirecek.  <br>  Herkese sağlık, huzur, aşk, para ve mutluluk dolu güzel bir ay dilerim.

    Genel olarak Mayıs ayına baktığımızda, özellikle ilk 15 gününü, gelecek yaz aylarına kıyasla nispeten sakin bir ay olarak yorumlayabiliriz; Temmuz ve Ağustos aylarında, peş peşe yaşanacak 3 tutulma olacağını düşündüğümüzde…
    Mayıs ayında, Merkür, Venüs, Mars ve Uranüs burç değiştirecek, hepsini ilgili haftalar geldiğinde değerlendiriyor olacağım. Mayıs ayına, Güneş Boğa, Ay Yay, Merkür Koç, Venüs İkizler, Mars Oğlak ve Uranüs Koç Burcunda başlıyoruz. İlk hafta da bir değişiklik yaşamayacağız. 15 Mayıs’ta yaşayacağımız Yeni Ay ile birlikte bu gezegenlerin hepsi burç değiştirecek.
    Herkese sağlık, huzur, aşk, para ve mutluluk dolu güzel bir ay dilerim.

  3. Yükselen Koç:  <br>  Sevgili Koçlar, hafta başında yaşanacak Dolunay ile birlikte finansal konular ile ilgili bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Miras konularında bir süredir devam eden tartışmalar son bulabilir, gelir kalemleriniz ile ilgili yeni kararlar ve kapanışlar yaşayabilirsiniz. Ailenizden size kalan maddi destek konusunda şanslı bir haftadasınız.  <br>  Bu hafta, çok sık gördüğünüz çevreniz ile daha çok vakit geçirebilirsiniz. Uzun süredir emek verdiğiniz bir konu ile ilgili yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İş hayatınız ile ilgili konularda bazı sıkıntılar yaşasanız da alacağınız destek ile konular yoluna girebilir.  <br>  Bol şans ve iyi haftalar.

    Yükselen Koç:
    Sevgili Koçlar, hafta başında yaşanacak Dolunay ile birlikte finansal konular ile ilgili bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Miras konularında bir süredir devam eden tartışmalar son bulabilir, gelir kalemleriniz ile ilgili yeni kararlar ve kapanışlar yaşayabilirsiniz. Ailenizden size kalan maddi destek konusunda şanslı bir haftadasınız.
    Bu hafta, çok sık gördüğünüz çevreniz ile daha çok vakit geçirebilirsiniz. Uzun süredir emek verdiğiniz bir konu ile ilgili yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İş hayatınız ile ilgili konularda bazı sıkıntılar yaşasanız da alacağınız destek ile konular yoluna girebilir.
    Bol şans ve iyi haftalar.

  4. Yükselen Boğa:  <br>  Sevgili Boğalar, Güneş sizin üzerinizde parlarken, hafta başında yaşanacak Dolunay&#8217;ın da en çok etkileneceklerinden biri sizsiniz. Kendiniz ve ilişkiniz ile ilgili konularda, yürümeyen konularda bir sonuca ulaşmak gayreti içerisine girebilirsiniz. İlişkiniz farklı bir formata geçebilir ya da siz bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Duygularınızın yoğunluğu ile vereceğiniz kararlarda kendinizi temel almakta zorlanabilirsiniz.  <br>  Yuvanız, eviniz, aileniz ile ilgili sizin dışınızda bazı olaylar gelişebilir. Bu olaylarla birlikte yurtdışı seyahatleriniz veya hobileriniz ile ilgili yeni bir yöne geçiş yapabilirsiniz. İyi haftalar.

    Yükselen Boğa:
    Sevgili Boğalar, Güneş sizin üzerinizde parlarken, hafta başında yaşanacak Dolunay’ın da en çok etkileneceklerinden biri sizsiniz. Kendiniz ve ilişkiniz ile ilgili konularda, yürümeyen konularda bir sonuca ulaşmak gayreti içerisine girebilirsiniz. İlişkiniz farklı bir formata geçebilir ya da siz bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Duygularınızın yoğunluğu ile vereceğiniz kararlarda kendinizi temel almakta zorlanabilirsiniz.
    Yuvanız, eviniz, aileniz ile ilgili sizin dışınızda bazı olaylar gelişebilir. Bu olaylarla birlikte yurtdışı seyahatleriniz veya hobileriniz ile ilgili yeni bir yöne geçiş yapabilirsiniz. İyi haftalar.

  5. Yükselen İkizler:<br>    Sevgili İkizler, hafta başında yaşanacak dolunay ile birlikte bilinç altınızdaki endişe ve korkularınızdan kurtulmak için yeni bir hamle yapabilirsiniz. Eğer sizin için çalışan ekipleriniz varsa, duygularınızın yoğunluğuna kapılmadan, yeni bir düzene geçmek için harekete geçebilirsiniz. Bu hafta sağlığınız ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Jüpiter&#8217;in sağlığınız ile ilgili olumlu etkisi olsa da tedbiri elden bırakmamanızı tavsiye ederim.<br>    Maddi konularda bir alacak mevzuunuz varsa, bu hafta da konuyla ilgili yoğun bir mesai içerisinde olabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde de bu konuya bakış açınız ve aksiyon planınız ile ilgili Satürn size dersler verecek nitelikte. İyi haftalar&#8230;

    Yükselen İkizler:
    Sevgili İkizler, hafta başında yaşanacak dolunay ile birlikte bilinç altınızdaki endişe ve korkularınızdan kurtulmak için yeni bir hamle yapabilirsiniz. Eğer sizin için çalışan ekipleriniz varsa, duygularınızın yoğunluğuna kapılmadan, yeni bir düzene geçmek için harekete geçebilirsiniz. Bu hafta sağlığınız ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Jüpiter’in sağlığınız ile ilgili olumlu etkisi olsa da tedbiri elden bırakmamanızı tavsiye ederim.
    Maddi konularda bir alacak mevzuunuz varsa, bu hafta da konuyla ilgili yoğun bir mesai içerisinde olabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde de bu konuya bakış açınız ve aksiyon planınız ile ilgili Satürn size dersler verecek nitelikte. İyi haftalar…

  6. Yükselen Yengeç:  <br>  Sevgili Yengeçler, bu hafta başında yaşanacak Dolunay ile birlikte aşk hayatınızda bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızın yoğunluğu ile birlikte, ilişkinizi farklı bir seviyeye taşımak isteyebilir, arkadaş çevrenizden destek alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden birine aşık olmak da hayatın senaryolarından biri olabilir. Nasıl bir akış içerisinde olacağınızı bilmesek de, konunun aşk ve arkadaşlar çevresinden geçeceğini söyleyebiliriz. Hayatının aşk ve yaşanan keyifler ile ilgili döneminde olmayan Yengeçler için konu çocukları da olabilir.<br>    Ortağınız veya eşiniz varsa, ilişkinizin tam olarak istediğiniz gibi gitmediğini düşünebilir, yeni aksiyonlar almayı planlayabilirsiniz. Tüm bu düşünceler sırasında duygularınızın çok derinlerde saklı olabileceğini ve göstermekte zorlanabileceğinizi söylemek mümkün. İyi haftalar ve bol şans&#8230;

    Yükselen Yengeç:
    Sevgili Yengeçler, bu hafta başında yaşanacak Dolunay ile birlikte aşk hayatınızda bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızın yoğunluğu ile birlikte, ilişkinizi farklı bir seviyeye taşımak isteyebilir, arkadaş çevrenizden destek alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden birine aşık olmak da hayatın senaryolarından biri olabilir. Nasıl bir akış içerisinde olacağınızı bilmesek de, konunun aşk ve arkadaşlar çevresinden geçeceğini söyleyebiliriz. Hayatının aşk ve yaşanan keyifler ile ilgili döneminde olmayan Yengeçler için konu çocukları da olabilir.
    Ortağınız veya eşiniz varsa, ilişkinizin tam olarak istediğiniz gibi gitmediğini düşünebilir, yeni aksiyonlar almayı planlayabilirsiniz. Tüm bu düşünceler sırasında duygularınızın çok derinlerde saklı olabileceğini ve göstermekte zorlanabileceğinizi söylemek mümkün. İyi haftalar ve bol şans…

  7. Yükselen Aslan:  <br>  Sevgili Aslanlar, bu hafta başında yaşanacak Dolunay ile ilgili sizin konunuz iş hayatınız olacak gibi duruyor. Yeni bir farkındalık ile mevcut işiniz ile ilgili bir karar varabilir, yeni bir düzene geçmeye karar verebilirsiniz. Bu kararları yoluna koyarken ailenizden büyük destek alacak gibi durmaktasınız.<br>    Arkadaş çevreniz ile hoş sohbetli, kalabalık bir hafta sizi bekliyor. Sağlığınız ve sizin için çalışan ekipleriniz ile ilgili konular biraz huzursuzluk verse de, hızla aksiyon alıp, çözüme kavuşacak gibisiniz. İyi haftalar&#8230;

    Yükselen Aslan:
    Sevgili Aslanlar, bu hafta başında yaşanacak Dolunay ile ilgili sizin konunuz iş hayatınız olacak gibi duruyor. Yeni bir farkındalık ile mevcut işiniz ile ilgili bir karar varabilir, yeni bir düzene geçmeye karar verebilirsiniz. Bu kararları yoluna koyarken ailenizden büyük destek alacak gibi durmaktasınız.
    Arkadaş çevreniz ile hoş sohbetli, kalabalık bir hafta sizi bekliyor. Sağlığınız ve sizin için çalışan ekipleriniz ile ilgili konular biraz huzursuzluk verse de, hızla aksiyon alıp, çözüme kavuşacak gibisiniz. İyi haftalar…

  8. Yükselen Başak:  <br>  Sevgili Başaklar, 30 Nisan&#8217;da yaşanacak dolunay ile birlikte, uzun süredir eğitim aldığınız bir konu ile ilgili eski bir dönemi kapatıp, yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Yurtdışında eğitiminize devam etmek isteyebilir veya yeni bir seviyede konuyu ele alabilirsiniz. Tüm bunlar olurken, sürekli gördüğünüz yakın çevreniz, akrabalarınız veya kardeşlerinizden, yoğun bir destek sizi bekliyor. Sevgili Başaklar, bu Dolunay&#8217;ın nispeten daha çok etkilenecek burçlarından biri sizsiniz, bu dönemde sağlığınıza da çok dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bu Dolunay&#8217;da, yaşadığınız bir ilişkiyi sonlandırabilir, yeni duygular içerisine girebilirsiniz.    <br>İş hayatınızda, çevrenizdeki insanlardan destek alabileceğiniz bir haftadasınız. Fakat, söylemlerinize de etrafınız bu kalabalık iken dikkat etmenizi tavsiye ederim.

    Yükselen Başak:
    Sevgili Başaklar, 30 Nisan’da yaşanacak dolunay ile birlikte, uzun süredir eğitim aldığınız bir konu ile ilgili eski bir dönemi kapatıp, yeni bir döneme başlayabilirsiniz. Yurtdışında eğitiminize devam etmek isteyebilir veya yeni bir seviyede konuyu ele alabilirsiniz. Tüm bunlar olurken, sürekli gördüğünüz yakın çevreniz, akrabalarınız veya kardeşlerinizden, yoğun bir destek sizi bekliyor. Sevgili Başaklar, bu Dolunay’ın nispeten daha çok etkilenecek burçlarından biri sizsiniz, bu dönemde sağlığınıza da çok dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bu Dolunay’da, yaşadığınız bir ilişkiyi sonlandırabilir, yeni duygular içerisine girebilirsiniz.
    İş hayatınızda, çevrenizdeki insanlardan destek alabileceğiniz bir haftadasınız. Fakat, söylemlerinize de etrafınız bu kalabalık iken dikkat etmenizi tavsiye ederim.

  9. Yükselen Terazi:<br>    Sevgili Teraziler, bu hafta başında yaşanacak Dolunay ile özellikle finansal konular, yatırımlar ve miras konularında yeni gelişmeler, sonlanmalar ve farkındalıklar yaşanabilir. Bir süredir devam eden bir davanız varsa gidişatına dair netlik kazanabilirsiniz. Sizin için çalışan ekipleriniz varsa başarılı projelere imza atabilirler.  <br>  Bu hafta yuvanız, eviniz ve aileniz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Yeni bir ev satın almak, evinizi değiştirmek, dekorasyonu yapmak gibi vs. Özellikle aileniz ile ilgili konularda biraz zorlu bir hafta olsa da, alacağınız aksiyonlarla her şeyi düzene sokabileceksiniz.

    Yükselen Terazi:
    Sevgili Teraziler, bu hafta başında yaşanacak Dolunay ile özellikle finansal konular, yatırımlar ve miras konularında yeni gelişmeler, sonlanmalar ve farkındalıklar yaşanabilir. Bir süredir devam eden bir davanız varsa gidişatına dair netlik kazanabilirsiniz. Sizin için çalışan ekipleriniz varsa başarılı projelere imza atabilirler.
    Bu hafta yuvanız, eviniz ve aileniz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Yeni bir ev satın almak, evinizi değiştirmek, dekorasyonu yapmak gibi vs. Özellikle aileniz ile ilgili konularda biraz zorlu bir hafta olsa da, alacağınız aksiyonlarla her şeyi düzene sokabileceksiniz.

  10. Yükselen Akrep:  <br>  Sevgili Akrepler, bu hafta başında yaşanacak Dolunay&#8217;ın başrol oyuncularından biri sizin burcunuz. En çok etkileneceklerdensiniz. Temel konu kendi hisleriniz ve ilişkiniz olacak gibi duruyor. Duygularınızın çok olmasının bir sebebi de aileniz olabilir. Eşiniz veya ortağınız ile ilgili bir karar verebilir, bir bilgiye ulaşabilir veya bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Size mutluluk vermeyen ilişkileri hayatınızdan çıkarmak en doğru karar da olabilir.  <br>  Hep söylüyorum, şanslı bir yıldasınız. Her türlü farkındalığınız bile sizi daha iyi bir hayata hazırlamak ve daha mutlu bir hayata ulaşmak için yaşanıyor. Bu hafta çok yakın çevreniz, kardeşleriniz veya akrabalarınız ile tartışmalardan uzak durmanız lehinize olacaktır.

    Yükselen Akrep:
    Sevgili Akrepler, bu hafta başında yaşanacak Dolunay’ın başrol oyuncularından biri sizin burcunuz. En çok etkileneceklerdensiniz. Temel konu kendi hisleriniz ve ilişkiniz olacak gibi duruyor. Duygularınızın çok olmasının bir sebebi de aileniz olabilir. Eşiniz veya ortağınız ile ilgili bir karar verebilir, bir bilgiye ulaşabilir veya bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Size mutluluk vermeyen ilişkileri hayatınızdan çıkarmak en doğru karar da olabilir.
    Hep söylüyorum, şanslı bir yıldasınız. Her türlü farkındalığınız bile sizi daha iyi bir hayata hazırlamak ve daha mutlu bir hayata ulaşmak için yaşanıyor. Bu hafta çok yakın çevreniz, kardeşleriniz veya akrabalarınız ile tartışmalardan uzak durmanız lehinize olacaktır.

  11. Yükselen Yay:  <br>  Sevgili Yaylar, hafta başındaki Dolunay ile birlikte şimdiye kadar yapmakta zorlandığınız konular ile ilgili korkularınızı bir kenara bırakıp aksiyona geçebilirsiniz. Ekipleriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz yerinde olacaktır. Yakın çevrenize destek olmak için harcadığınız emeklerden vazgeçip, başka bir yola sapabilirsiniz. Genel olarak zorlu bir dolunay sizi beklemekle beraber ailenizden alacağınız destek ile işler yoluna daha hızlı girebilir.  <br>  Kendinizle uğraşmayı, gelirlerinizle ilgili kaygılanmayı biraz olumlu düşüncelere dönüştürmeyi başardığınızda her şey daha mutlu olacak gibi gözükmekte.

    Yükselen Yay:
    Sevgili Yaylar, hafta başındaki Dolunay ile birlikte şimdiye kadar yapmakta zorlandığınız konular ile ilgili korkularınızı bir kenara bırakıp aksiyona geçebilirsiniz. Ekipleriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz yerinde olacaktır. Yakın çevrenize destek olmak için harcadığınız emeklerden vazgeçip, başka bir yola sapabilirsiniz. Genel olarak zorlu bir dolunay sizi beklemekle beraber ailenizden alacağınız destek ile işler yoluna daha hızlı girebilir.
    Kendinizle uğraşmayı, gelirlerinizle ilgili kaygılanmayı biraz olumlu düşüncelere dönüştürmeyi başardığınızda her şey daha mutlu olacak gibi gözükmekte.

  12. Yükselen Oğlak:  <br>  Sevgili Oğlaklar, 30 Nisan&#8217;daki Dolunay ile birlikte özellikle arkadaş çevreniz ve aşk hayatınız ile ilgili bitişler, sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu sonlanmalar daha iyi ve mutlu başlangıçların müjdecisi de olabilir. Son dendiğinde hemen zorlu süreçleri düşünmemek gerekli. Arkadaşlarınızla ilgili duygularınızın da çok yoğun olduğu bir dönemdesiniz, biraz kafanız karışabilir.  <br>  Hayatınızla ilgili bir değişim süreci içerisindesiniz, derslerinizi almadan, kimliğiniz ile ilgili duruşunuzu netleştirmeden de ilerlemeniz güç duruyor. Kendinize çok da acımasız olmadan, daha önce verdiğiniz kararları baştan sorgulayarak hareket etmenizi tavsiye ederim.

    Yükselen Oğlak:
    Sevgili Oğlaklar, 30 Nisan’daki Dolunay ile birlikte özellikle arkadaş çevreniz ve aşk hayatınız ile ilgili bitişler, sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu sonlanmalar daha iyi ve mutlu başlangıçların müjdecisi de olabilir. Son dendiğinde hemen zorlu süreçleri düşünmemek gerekli. Arkadaşlarınızla ilgili duygularınızın da çok yoğun olduğu bir dönemdesiniz, biraz kafanız karışabilir.
    Hayatınızla ilgili bir değişim süreci içerisindesiniz, derslerinizi almadan, kimliğiniz ile ilgili duruşunuzu netleştirmeden de ilerlemeniz güç duruyor. Kendinize çok da acımasız olmadan, daha önce verdiğiniz kararları baştan sorgulayarak hareket etmenizi tavsiye ederim.

  13. Yükselen Kova:  <br>  Sevgili Kovalar, Dolunay ile birlikte özellikle iş hayatınız ve sorumluluklarınız ile ilgili konularda sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Hemen işinizin sona ermesi gibi düşünmemelisiniz. İş hayatınızda bambaşka ve yeni bir döneme başlayabilirsiniz, yeni farkındalıklara erişebilirsiniz. Jüpiter&#8217;in de burada olması ile birlikte tüm gelişmelerin lehinize olacağını ve şansın yanınızda olacağını düşünebiliriz. Aileniz, yuvanız, eviniz ile ilgili de bazı netleşmeler yaşayabilirsiniz. Evinizdeki konfor ve rahatlık için uğraş verebilirsiniz.  <br>  Karşılığından emin olmadığınız bir ilişkiniz varsa artık aksiyona geçerek bir sonuca bağlama isteğine girebilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda arkadaş çevrenizle ve bulunduğunuz ortamdaki kişilerle yaşadığınız zorlu süreçlerin benzerlerini tekrar yaşayabilirsiniz. O dönemde edindiğiniz tecrübeler ile hareket ederek daha kolayca bu süreci atlatabilirsiniz.

    Yükselen Kova:
    Sevgili Kovalar, Dolunay ile birlikte özellikle iş hayatınız ve sorumluluklarınız ile ilgili konularda sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Hemen işinizin sona ermesi gibi düşünmemelisiniz. İş hayatınızda bambaşka ve yeni bir döneme başlayabilirsiniz, yeni farkındalıklara erişebilirsiniz. Jüpiter’in de burada olması ile birlikte tüm gelişmelerin lehinize olacağını ve şansın yanınızda olacağını düşünebiliriz. Aileniz, yuvanız, eviniz ile ilgili de bazı netleşmeler yaşayabilirsiniz. Evinizdeki konfor ve rahatlık için uğraş verebilirsiniz.
    Karşılığından emin olmadığınız bir ilişkiniz varsa artık aksiyona geçerek bir sonuca bağlama isteğine girebilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda arkadaş çevrenizle ve bulunduğunuz ortamdaki kişilerle yaşadığınız zorlu süreçlerin benzerlerini tekrar yaşayabilirsiniz. O dönemde edindiğiniz tecrübeler ile hareket ederek daha kolayca bu süreci atlatabilirsiniz.

  14. Yükselen Balık:  <br>  Sevgili Balıklar, finansal konular ile ilgili yeni dönemler yaşamaya başlamışken, bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte yeni inşa etmek istediğiniz hayatınıza katacağınız yakın çevreniz ile ilgili aldığınız kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Yurtdışı planlarınız varsa bu hafta bu konularda gelişmeler olabilir. Uzun zamandır yaptığınız hobilerinize bir son vermek isteyebilir veya yeni bir seviye ile devam edebilirsiniz. Her zaman söylüyorum, en başarılı olduğunuz konulardan bir tanesi hayatı akışa bırakabilme yeteneğiniz, bırakın akışa, hayatın getirecekleri en güzeli olsun,

    Yükselen Balık:
    Sevgili Balıklar, finansal konular ile ilgili yeni dönemler yaşamaya başlamışken, bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte yeni inşa etmek istediğiniz hayatınıza katacağınız yakın çevreniz ile ilgili aldığınız kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Yurtdışı planlarınız varsa bu hafta bu konularda gelişmeler olabilir. Uzun zamandır yaptığınız hobilerinize bir son vermek isteyebilir veya yeni bir seviye ile devam edebilirsiniz. Her zaman söylüyorum, en başarılı olduğunuz konulardan bir tanesi hayatı akışa bırakabilme yeteneğiniz, bırakın akışa, hayatın getirecekleri en güzeli olsun,