Show TV O Diziye De Final Yaptırıyor

Show Tv büyük bir revizyona gidiyor

  1. Show Tv büyük bir revizyona giderken tek güvendiği dizisi Çukur. Bunun dışında, yeni başlayanlar da dahil tüm dizilerine birer birer final yaptırıyor. Ancak Show TV Çukur'u bile affetmeyecek gibi görünüyor, bir dizisine daha final yaptırıyor.

    Show Tv büyük bir revizyona giderken tek güvendiği dizisi Çukur. Bunun dışında, yeni başlayanlar da dahil tüm dizilerine birer birer final yaptırıyor. Ancak Show TV Çukur'u bile affetmeyecek gibi görünüyor, bir dizisine daha final yaptırıyor.

  2. Show TV bir dizisinin daha ipini çekti, bu gidişle kanalda dizi kalmayacak. Malumunuz, Show TV dizilerinin birçoğu bu yıl 10.bölümü bile göremeden veda etti. Sadece yeni başlayanlar da değil. Malumunuz İçerde dizisi bile çok sürpriz bir şekilde bitmişti, izleyicinin tadı damağında kalmıştı. Şimdi Show TV'nin çok beğenilen o dizisi final yapıyor.

    Show TV bir dizisinin daha ipini çekti, bu gidişle kanalda dizi kalmayacak. Malumunuz, Show TV dizilerinin birçoğu bu yıl 10.bölümü bile göremeden veda etti. Sadece yeni başlayanlar da değil. Malumunuz İçerde dizisi bile çok sürpriz bir şekilde bitmişti, izleyicinin tadı damağında kalmıştı. Şimdi Show TV'nin çok beğenilen o dizisi final yapıyor.

  3. Show TV'nin MF Yapım imzalı imzalı iddialı dizisi Tehlikeli Karım, 6'ncı bölümüyle ekranlara veda etmişti. Pazar akşamları ekrana gelen Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Jet Sosyete dizilerinin çok gerisinde kalan ve mücadele edemeyen dizi, bu haftaki reytingiyle de hüsrana uğratmıştı.

    Show TV'nin MF Yapım imzalı imzalı iddialı dizisi Tehlikeli Karım, 6'ncı bölümüyle ekranlara veda etmişti. Pazar akşamları ekrana gelen Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Jet Sosyete dizilerinin çok gerisinde kalan ve mücadele edemeyen dizi, bu haftaki reytingiyle de hüsrana uğratmıştı.

  4. Nebahat Çehre'yi uzun zamandan sonra ekranlara döndüren Yuvamdaki Düşman, hayli iddialı başlamıştı. Ancak her hafta reytinglerde daha gerilere düşmeye başlayınca Show TV fazla beklemeden final yaptırmıştı.

    Nebahat Çehre'yi uzun zamandan sonra ekranlara döndüren Yuvamdaki Düşman, hayli iddialı başlamıştı. Ancak her hafta reytinglerde daha gerilere düşmeye başlayınca Show TV fazla beklemeden final yaptırmıştı.

  5. SERVET FİNAL YAPIYOR; Televizyon Gazetesi'nde yer alan haber şöyle; Sezon başında Seren Şirince ile birlikte rol aldıkları Seven Ne Yapmaz dizisiyle atv’de ekrana gelen Yusuf Çim, sezon sonuna doğru ise Servet dizisinde rol aldı. Ancak bu sezon Yusuf Çim için büyük bir şanssızlık daha yaşandı ve dizi tutmadı!

    SERVET FİNAL YAPIYOR; Televizyon Gazetesi'nde yer alan haber şöyle; Sezon başında Seren Şirince ile birlikte rol aldıkları Seven Ne Yapmaz dizisiyle atv’de ekrana gelen Yusuf Çim, sezon sonuna doğru ise Servet dizisinde rol aldı. Ancak bu sezon Yusuf Çim için büyük bir şanssızlık daha yaşandı ve dizi tutmadı!

  6. Başrollerini Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in paylaştıkları, Show TV’nin Ortaks Yapım imzalı iddialı dizisi Servet, Perşembe akşamı yayınlanacak olan 4. bölümüyle ekranlara veda edecek.

    Başrollerini Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in paylaştıkları, Show TV’nin Ortaks Yapım imzalı iddialı dizisi Servet, Perşembe akşamı yayınlanacak olan 4. bölümüyle ekranlara veda edecek.

  7. Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.

    Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.

  8. Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrollerini paylaştığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli,Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer aldı.

    Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrollerini paylaştığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli,Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer aldı.