Survivor'da Kim Elendi? 7 Mayıs 2018 SMS Sonuçları!

Survivor'da kim elendi? 7 Mayıs 2018 SMS sonuçları!

  1. Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 7 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler Elif Şadoğlu, Merve Aydın ve Turabi Çamkıran'dı. Gerçekleştirilen toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Elif Şadoğlu oldu.

    Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 7 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler Elif Şadoğlu, Merve Aydın ve Turabi Çamkıran'dı. Gerçekleştirilen toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Elif Şadoğlu oldu.

  2. İlk dokunulmazlığı Ünlüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Elif Şadoğlu ve Merve Aydın isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı da Ünlüler takımı kaybetmiş ve bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kalmışlardı. Ünlüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme da adayı Turabi Çamkıran olmuştu.

    İlk dokunulmazlığı Ünlüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Elif Şadoğlu ve Merve Aydın isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı da Ünlüler takımı kaybetmiş ve bir eleme adayı daha çıkarmak zorunda kalmışlardı. Ünlüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme da adayı Turabi Çamkıran olmuştu.

  3. Toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Elif Şadoğlu, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

    Toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Elif Şadoğlu, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

  4. Survivor 2018'e veda eden Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde fitness eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness Şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu. Şadoğlu, Survivor 2017'de Gönüllüler takımında yarışmıştı.

    Survivor 2018'e veda eden Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde fitness eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness Şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu. Şadoğlu, Survivor 2017'de Gönüllüler takımında yarışmıştı.

  5. Survivor 2018 eleme adayı Merve Aydın kimdir? Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 Yaş Altı Atletizm Şampiyonasında 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35′lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirmiştir.

    Survivor 2018 eleme adayı Merve Aydın kimdir? Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 Yaş Altı Atletizm Şampiyonasında 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35′lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirmiştir.

  6. Survivor 2018 eleme adayı Turabi Çamkıran kimdir? 1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor All Star’dan sonra dışarıdan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, boks ve Muay Thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak Muay Thai'yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4. sezon 'Benimle Dans Eder misin?' dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

    Survivor 2018 eleme adayı Turabi Çamkıran kimdir? 1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor All Star’dan sonra dışarıdan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, boks ve Muay Thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak Muay Thai'yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4. sezon 'Benimle Dans Eder misin?' dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

  7. ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: Survivor 2018'in 7 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde iki takım zorlu bir parkurda akşam yemeği ödülü için mücadele ettiler. Kazanan takım Ünlüler oldu.

    ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: Survivor 2018'in 7 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde iki takım zorlu bir parkurda akşam yemeği ödülü için mücadele ettiler. Kazanan takım Ünlüler oldu.

  8. ADA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: Ünlüler ve Gönüllüler takımından en iyi kız ve erkek yarışmacılar baraka ve erzak ödülü için ada oyununda mücadele etti. Kazanan takım Gönüllüler oldu.

    ADA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?: Ünlüler ve Gönüllüler takımından en iyi kız ve erkek yarışmacılar baraka ve erzak ödülü için ada oyununda mücadele etti. Kazanan takım Gönüllüler oldu.

  9. SİNİRLER GERİLDİ: Hakan Hatipoğlu ile Turabi Çamkıran, karşı karşıya geldikleri oyun sonrası ikili arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

    SİNİRLER GERİLDİ: Hakan Hatipoğlu ile Turabi Çamkıran, karşı karşıya geldikleri oyun sonrası ikili arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.