Dünyanın En Zor Meslekleri

İşte zor meslekler

  1. Çin'de bulunan bu binanın baca kısmını yıkmaya çalışan çalışanlar metrelerce yükseklikte çalışmak zorunda kalıyor.

    Çin'de bulunan bu binanın baca kısmını yıkmaya çalışan çalışanlar metrelerce yükseklikte çalışmak zorunda kalıyor.

  2. Etiyopyalıların, yerel Amharca dilinde ''ayakkabı boyacısı'' anlamına gelen ''List Row'' olarak adlandırdıkları kişiler, başkent Addis Ababa'nın en işlek caddelerinde çalışarak geçimlerini sağlıyor.

    Etiyopyalıların, yerel Amharca dilinde ''ayakkabı boyacısı'' anlamına gelen ''List Row'' olarak adlandırdıkları kişiler, başkent Addis Ababa'nın en işlek caddelerinde çalışarak geçimlerini sağlıyor.

  3. Etiyopya'nın farklı kentlerinden de gelen aralarında çocukların da bulunduğu ayakkabı boyacıları, verdikleri her hizmetten 3-10 Birr arası (50 ABD Cent'inden az) kazanıyor.

    Etiyopya'nın farklı kentlerinden de gelen aralarında çocukların da bulunduğu ayakkabı boyacıları, verdikleri her hizmetten 3-10 Birr arası (50 ABD Cent'inden az) kazanıyor.

  4. Etiyopya'da 35 derece sıcaklıkta tuz çıkaran işçiler.

    Etiyopya'da 35 derece sıcaklıkta tuz çıkaran işçiler.

  5. Çin'deki Hua shan Dağı pek çok turistin uğrak yürüyüş parkurlarından biri. Fakat bu dar tahtaları kardan temizlemek için çalışan işçiler,görenleri hayrete düşürüyor.

    Çin'deki Hua shan Dağı pek çok turistin uğrak yürüyüş parkurlarından biri. Fakat bu dar tahtaları kardan temizlemek için çalışan işçiler,görenleri hayrete düşürüyor.

  6. Etiyopya'da tuz çıkaran işçiler.

    Etiyopya'da tuz çıkaran işçiler.

  7. İşte dünyanın en zor meslekleri.

    İşte dünyanın en zor meslekleri.