İstanbul'da Diyet Dostu 6 Alternatif

6 sağlıklı alternatif

  1. Yaz geliyor, herkes daha sağlıklı beslenmeye ve formda olmaya özen göstermeye başladı. Tam da bu yüzden, bu beslenme serüveninde uğrayabileceğiniz 6 harika mekanı derledik!

    Yaz geliyor, herkes daha sağlıklı beslenmeye ve formda olmaya özen göstermeye başladı. Tam da bu yüzden, bu beslenme serüveninde uğrayabileceğiniz 6 harika mekanı derledik!

  2. Strong Chocolate Shake - Eat Pro Diet  <br>  Diyet denince hemen hepimizin aklına shakeler geliyor. Protein içeriği yüksek, besleyici ve uzun süreler tok tutan bu lezzetli içecekler özellikle sporcuların vazgeçilmezi. Durum böyleyken, Eat Pro Diet gibi sağlıklı beslenme dostu bir mekanın shakelerini denememek olmaz. Biz başlangıç olarak protein tozu, keçiboynuzu, çiğ fındık, muz ve yulaf içeren "Strong Chocolate"ı öneriyoruz!

    Strong Chocolate Shake - Eat Pro Diet
    Diyet denince hemen hepimizin aklına shakeler geliyor. Protein içeriği yüksek, besleyici ve uzun süreler tok tutan bu lezzetli içecekler özellikle sporcuların vazgeçilmezi. Durum böyleyken, Eat Pro Diet gibi sağlıklı beslenme dostu bir mekanın shakelerini denememek olmaz. Biz başlangıç olarak protein tozu, keçiboynuzu, çiğ fındık, muz ve yulaf içeren "Strong Chocolate"ı öneriyoruz!

  3. Granola - Gram  <br>  Kahvaltıda granolasız yapamayanlarımız da var, sağlıklı atıştırmalık denince ilk granolaya sarılanımız da. Zaten sağlıklı ve sade bir beslenme tarzı olanların çok sevdiği bir mekan olan Gram'ın granolaları da oldukça güzel. Yoğurtla ya da granola bar olarak alabileceğiniz bu lezzetli atıştırmalıklar diyetinizde favorilerinizden olacak.

    Granola - Gram
    Kahvaltıda granolasız yapamayanlarımız da var, sağlıklı atıştırmalık denince ilk granolaya sarılanımız da. Zaten sağlıklı ve sade bir beslenme tarzı olanların çok sevdiği bir mekan olan Gram'ın granolaları da oldukça güzel. Yoğurtla ya da granola bar olarak alabileceğiniz bu lezzetli atıştırmalıklar diyetinizde favorilerinizden olacak.

  4. Mercimek ve Avokado - Le Pain Quotidien    <br>İçeriğindeki faydalı yağlar ve vitaminlerle oldukça sağlıklı bir yiyecek olan avokadoyu yavaş yavaş beslenmemizin olmazsa olmazlarından biri haline getiriyoruz. Bu, içine koyulduğu her şeyi daha sağlıklı ve lezzetli hale getiren mucizevi meyveyi Le Pain mercimekle birleştirmiş ve ortaya nefis bir salata çıkarmış.

    Mercimek ve Avokado - Le Pain Quotidien
    İçeriğindeki faydalı yağlar ve vitaminlerle oldukça sağlıklı bir yiyecek olan avokadoyu yavaş yavaş beslenmemizin olmazsa olmazlarından biri haline getiriyoruz. Bu, içine koyulduğu her şeyi daha sağlıklı ve lezzetli hale getiren mucizevi meyveyi Le Pain mercimekle birleştirmiş ve ortaya nefis bir salata çıkarmış.

  5. Matcha Latte - Espresso Lab  <br>  Japonların yemek kültüründe önemli bir yer tutan, çikolatalarından bisküvilerine pek çok gıdaya ekledikleri Matcha aslında bir çeşit toz yeşil çay. Tabii, yeşil çay gibi Türkiye'de de oldukça sevilen, faydaları saymakla bitmez, metabolizma dostu, enerji deposu bir çayın bu versiyonunu da mutlaka hayatımıza dahil etmeliyiz. Espresso Lab'in Matcha Latte'si lezzetli ve canlandırıcı bir alternatif.

    Matcha Latte - Espresso Lab
    Japonların yemek kültüründe önemli bir yer tutan, çikolatalarından bisküvilerine pek çok gıdaya ekledikleri Matcha aslında bir çeşit toz yeşil çay. Tabii, yeşil çay gibi Türkiye'de de oldukça sevilen, faydaları saymakla bitmez, metabolizma dostu, enerji deposu bir çayın bu versiyonunu da mutlaka hayatımıza dahil etmeliyiz. Espresso Lab'in Matcha Latte'si lezzetli ve canlandırıcı bir alternatif.

  6. Kinoalı Yeşil Salata - Zencefil  <br>  Kinoa besleyici değeri yüksek, uzun süreler bizi tok tutabilen, sindirim sistemimiz için çok faydalı bir besin. Güney Amerika menşeili bu bitki tohumu hayatımıza girdi gireli onunla pek çok tarif denedik, kendi damak zevkimize uyarladık. Kısırını bile yaptığımız kinoayı, Zencefil, çok lezzetli ve sağlıklı bir yeşil salatayla birleştirmiş, diyetimize çok yakışacak bir bir tarif oluşturmuş.

    Kinoalı Yeşil Salata - Zencefil
    Kinoa besleyici değeri yüksek, uzun süreler bizi tok tutabilen, sindirim sistemimiz için çok faydalı bir besin. Güney Amerika menşeili bu bitki tohumu hayatımıza girdi gireli onunla pek çok tarif denedik, kendi damak zevkimize uyarladık. Kısırını bile yaptığımız kinoayı, Zencefil, çok lezzetli ve sağlıklı bir yeşil salatayla birleştirmiş, diyetimize çok yakışacak bir bir tarif oluşturmuş.

  7. Chia Puding - Yeşil No:11  <br>  Diyetleri sürdürmenin belki de en zor kısmı tatlı krizleri. Canımız tatlı çektiğinde ne yapacağımızı şaşırıyor, çikolatalar, pastalar hayal ediyoruz. Yeşil No:11 gibi mekanlar bizi böyle açmazlardan kurtarıyor. Chia Puding, uzun süreler tok tutan, çok sağlıklı, metabolizmayı hızlandıran ve en önemlisi de çok lezzetli bir tatlı. Bu son derece hafif ve nefis tatlı, iradenizi zorlayan tatlı krizlerinde can simidiniz olacak!         İçerik: GastroClub

    Chia Puding - Yeşil No:11
    Diyetleri sürdürmenin belki de en zor kısmı tatlı krizleri. Canımız tatlı çektiğinde ne yapacağımızı şaşırıyor, çikolatalar, pastalar hayal ediyoruz. Yeşil No:11 gibi mekanlar bizi böyle açmazlardan kurtarıyor. Chia Puding, uzun süreler tok tutan, çok sağlıklı, metabolizmayı hızlandıran ve en önemlisi de çok lezzetli bir tatlı. Bu son derece hafif ve nefis tatlı, iradenizi zorlayan tatlı krizlerinde can simidiniz olacak! İçerik: GastroClub