Kilo Aldırmayan Ekmekler

Bu ekmeklere dikkat!

  1. Sofranızdan hiç eksik etmediğiniz ekmekler aslında birçok sağlık sorununa neden oluyor. Ancak tahıl oranı yüksek, yağ oranı ve kalorisi düşük ekmekleri tüketerek bu problemden kurtulabilirsiniz. İşte sağlıklı ve düşük kalorili ekmekler...

    Sofranızdan hiç eksik etmediğiniz ekmekler aslında birçok sağlık sorununa neden oluyor. Ancak tahıl oranı yüksek, yağ oranı ve kalorisi düşük ekmekleri tüketerek bu problemden kurtulabilirsiniz. İşte sağlıklı ve düşük kalorili ekmekler...

  2. Kepek ekmeği  <br>  Diyet listelerinin vazgeçilmezi olan kepek ekmeği, vücutta depolanmadan dışarı atılır. Bu sayede kilo almanıza neden olmaz. 1 dilim kepek ekmeği 54 kaloridir.

    Kepek ekmeği
    Diyet listelerinin vazgeçilmezi olan kepek ekmeği, vücutta depolanmadan dışarı atılır. Bu sayede kilo almanıza neden olmaz. 1 dilim kepek ekmeği 54 kaloridir.

  3. Keten tohumlu ekmek  <br>  Magnezyum, potasyum ve selenyum bakımından oldukça zengin olan keten tohumlu ekmek yüksek oranda lif içerir. Böylece uzun süre tok kalmanızı sağlayarak kilo vermenize de yardımcı olur. 1 dilim keten tohumlu ekmek 67 kaloridir.

    Keten tohumlu ekmek
    Magnezyum, potasyum ve selenyum bakımından oldukça zengin olan keten tohumlu ekmek yüksek oranda lif içerir. Böylece uzun süre tok kalmanızı sağlayarak kilo vermenize de yardımcı olur. 1 dilim keten tohumlu ekmek 67 kaloridir.

  4. Yulaf ekmeği  <br>  Yağ ve karbonhidrat oranı düşük olan yulaf ekmeği, iştahı kapatır ve metabolizmayı hızlandırır. 1 dilim yulaf ekmeği 73 kaloridir.

    Yulaf ekmeği
    Yağ ve karbonhidrat oranı düşük olan yulaf ekmeği, iştahı kapatır ve metabolizmayı hızlandırır. 1 dilim yulaf ekmeği 73 kaloridir.

  5. Tam buğday ekmeği  <br>  Tat olarak normal ekmeğe çok benzeyen tam buğday ekmeği, içerisindeki sağlıklı bileşenler sayesinde kilo aldırmaz. Ayrıca sindirim ve bağırsak sistemini düzenler. 1 dilim tam buğday ekmeği 77 kaloridir.

    Tam buğday ekmeği
    Tat olarak normal ekmeğe çok benzeyen tam buğday ekmeği, içerisindeki sağlıklı bileşenler sayesinde kilo aldırmaz. Ayrıca sindirim ve bağırsak sistemini düzenler. 1 dilim tam buğday ekmeği 77 kaloridir.