Fox TV'nin İddialı Dizisi İçin Final

İyi reytingler kıyımı durdurmadı

  1. Dizi sirkülasyonunun en çok olduğu dizi FOX TV. Başlayan ve biten dizilerin çetelesini artık kimse tutamıyor bile. Özellikle kanalın orjinal yabancı sermayesinin, Türkiye FOX'unu nasıl etkileyeceği merak edilirken yansıması dizilere olmuş gibi. Malumunuz bir süre önce Fox TV ardı ardına birçok dizisi için final kararı almış ve aniden bitirmişti. Fox TV'nin çok iddialı bir dizisi daha final yapıyor.

    Dizi sirkülasyonunun en çok olduğu dizi FOX TV. Başlayan ve biten dizilerin çetelesini artık kimse tutamıyor bile. Özellikle kanalın orjinal yabancı sermayesinin, Türkiye FOX'unu nasıl etkileyeceği merak edilirken yansıması dizilere olmuş gibi. Malumunuz bir süre önce Fox TV ardı ardına birçok dizisi için final kararı almış ve aniden bitirmişti. Fox TV'nin çok iddialı bir dizisi daha final yapıyor.

  2. MUCİZE OLAMADI; FOX TV'nin 3 hafta önce izleyici karşına çıkardığı Bir Mucize Olsun sadece 2 bölüm dayanabildi ve 3.bölümde final yaptı. Bir Mucize Olsun dizisi de büyük umutlarla başlayan, ardından çuvallayan dizilerdendi.

    MUCİZE OLAMADI; FOX TV'nin 3 hafta önce izleyici karşına çıkardığı Bir Mucize Olsun sadece 2 bölüm dayanabildi ve 3.bölümde final yaptı. Bir Mucize Olsun dizisi de büyük umutlarla başlayan, ardından çuvallayan dizilerdendi.

  3. ŞEVKAT YERİMDAR FİNAL YAPTI MI YAPMADI MI; 2017 yaz sezonunda yayın hayatına başlayan Şevkat Yerimdar'ın final yapacağı açıklanmış ancak son bölümü sezon finali olarak yayınlanmıştı. Henüz ne olacağı belli değil.

    ŞEVKAT YERİMDAR FİNAL YAPTI MI YAPMADI MI; 2017 yaz sezonunda yayın hayatına başlayan Şevkat Yerimdar'ın final yapacağı açıklanmış ancak son bölümü sezon finali olarak yayınlanmıştı. Henüz ne olacağı belli değil.

  4. ADI ZEHRA FİNAL YAPIYOR; daha öcne haberini vermiştik. Artık Adı Zehra'nın akıbeti kesinleşti. Fox TV, sezon sonunu beklemeden bir dizisinin daha final kararını verdi.  NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği “Adı Zehra” projesinin 14. bölümde bitmesine karar verildi. Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Taner Akvardar’ın yönettiği dizide Zeynep Çamcı, Hatice Aslan, Alican Yücesoy, İnanç Konukçu ve Emre Kıvılcım başlıca rolleri paylaşıyordu.

    ADI ZEHRA FİNAL YAPIYOR; daha öcne haberini vermiştik. Artık Adı Zehra'nın akıbeti kesinleşti. Fox TV, sezon sonunu beklemeden bir dizisinin daha final kararını verdi. NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği “Adı Zehra” projesinin 14. bölümde bitmesine karar verildi. Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Taner Akvardar’ın yönettiği dizide Zeynep Çamcı, Hatice Aslan, Alican Yücesoy, İnanç Konukçu ve Emre Kıvılcım başlıca rolleri paylaşıyordu.

  5. DİZİNİN KONUSU; Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu’nun kaleme aldığı dizi, Almanya’da ailesinin katı kurallarından kaçıp kayıp bir kızın yerine geçen Zehra Şimşek’in etkileyici öyküsünü konu alıyordu.

    DİZİNİN KONUSU; Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu’nun kaleme aldığı dizi, Almanya’da ailesinin katı kurallarından kaçıp kayıp bir kızın yerine geçen Zehra Şimşek’in etkileyici öyküsünü konu alıyordu.

  6. Başladığı günden bu yana Adı: Zehra, ilk 5 içerisine giremedi reyting sonuçlarında. İlk başlarda 4.33 reyting alan dizi son haftalar da 3 reytinglere geriledi. Normalde böyle reytingle devam eden bir dizi yeni sezona taşınmaz. Ancak yaz sezonuna yakın, yeni bir yaz dizisi gelene kadar bekletildi.

    Başladığı günden bu yana Adı: Zehra, ilk 5 içerisine giremedi reyting sonuçlarında. İlk başlarda 4.33 reyting alan dizi son haftalar da 3 reytinglere geriledi. Normalde böyle reytingle devam eden bir dizi yeni sezona taşınmaz. Ancak yaz sezonuna yakın, yeni bir yaz dizisi gelene kadar bekletildi.

  7. Kaldı ki Adı:Zehra, kendisi gibi cumartesi akşamları yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin ve Kanal D'nin son bombası İnsanlık Suçu ile pek baş edebilir halde değildi.

    Kaldı ki Adı:Zehra, kendisi gibi cumartesi akşamları yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin ve Kanal D'nin son bombası İnsanlık Suçu ile pek baş edebilir halde değildi.