İşte Son Reyting Sonuçları! Diriliş Ertuğrul Zirveyi Kaptırdı Mı?

İşte Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul izlenme oranları...

  1. Geçtiğimiz haftada Total'de tekrar zirveyi Sen Anlat Karadeniz'e kaptıran Diriliş Ertuğrul 16 Mayıs reyting sonuçlarına göre tekrar zirveye yerleşti mi? İşte Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul izlenme oranları...

    Geçtiğimiz haftada Total'de tekrar zirveyi Sen Anlat Karadeniz'e kaptıran Diriliş Ertuğrul 16 Mayıs reyting sonuçlarına göre tekrar zirveye yerleşti mi? İşte Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul izlenme oranları...

  2. ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve ilk bölümünde bugüne ilgiyle takip edilen Sen Anlat Karadeniz ve TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'un kıyasıya rekabeti devam ediyor.

    ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve ilk bölümünde bugüne ilgiyle takip edilen Sen Anlat Karadeniz ve TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'un kıyasıya rekabeti devam ediyor.

  3. Peki 16 Mayıs reyting sonuçlarına göre hangi dizi birinci oldu. Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz izlenme oranları açıklandı.

    Peki 16 Mayıs reyting sonuçlarına göre hangi dizi birinci oldu. Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz izlenme oranları açıklandı.

  4. 16 MAYIS REYTİNG SONUÇLARI! DİRİLİŞ ERTUĞRUL VE SEN ANLAT KARADENİZ İZLENME ORANLARI    Son günlerin en çok konuşulan ATV ekranlarının yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz sosyal medyanın gündeminde düşmüyor. Reytinglerde geçtiğimiz hafta zirvede yer alan dizi bu hafta ne kadar izlendi?

    16 MAYIS REYTİNG SONUÇLARI! DİRİLİŞ ERTUĞRUL VE SEN ANLAT KARADENİZ İZLENME ORANLARI Son günlerin en çok konuşulan ATV ekranlarının yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz sosyal medyanın gündeminde düşmüyor. Reytinglerde geçtiğimiz hafta zirvede yer alan dizi bu hafta ne kadar izlendi?

  5. 16 Mayıs tarihinde; ATV'de yayınlanan Total'de "Sen Anlat Karadeniz" dizisi 1. sıraya otururken, 21. sırada TRT 1'de ekrana gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisi yer aldı.

    16 Mayıs tarihinde; ATV'de yayınlanan Total'de "Sen Anlat Karadeniz" dizisi 1. sıraya otururken, 21. sırada TRT 1'de ekrana gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisi yer aldı.

  6. AB'de 1.'lik "Diriliş Ertuğrul"un, 2.'lik "Sen Anlat Karadeniz"in yer aldı

    AB'de 1.'lik "Diriliş Ertuğrul"un, 2.'lik "Sen Anlat Karadeniz"in yer aldı

  7. 4 sezondur zirveyi kaptırmayan Diriliş Ertuğrul bu haftada Total'de yine Sen Anlat Karadeniz yenik düştü.

    4 sezondur zirveyi kaptırmayan Diriliş Ertuğrul bu haftada Total'de yine Sen Anlat Karadeniz yenik düştü.