Galatasaray'ın Şampiyonluk Coşkusu...

İzmir'de Göztepe maçı sonrası Fatih Terim ve oyuncular, şampiyonluk coşkusunu böyle yaşadı.

  1. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in son hafta maçında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenerek, 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamladı.

    Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in son hafta maçında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 yenerek, 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamladı.

  2. Karşılaşmanın ardından oyuncular Teknik Direktör Fatih Terim'i havaya atarak şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

    Karşılaşmanın ardından oyuncular Teknik Direktör Fatih Terim'i havaya atarak şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

  3. Galatasaray, Göztepe'yi Gomis'in golüyle 1-0 yendi, nefes kesen şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaştı. Dördüncü yıldızı ilk takan ekip olan Galatasaray, 21. kez şampiyonluk apoletini taktı; 5. yıldız için ilk adımı attı. Cim Bom mutlu sona taşıyan Fatih Terim adının özdeşleştiği takımıyla 7. lig şampiyonluğunu kazandı.

    Galatasaray, Göztepe'yi Gomis'in golüyle 1-0 yendi, nefes kesen şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaştı. Dördüncü yıldızı ilk takan ekip olan Galatasaray, 21. kez şampiyonluk apoletini taktı; 5. yıldız için ilk adımı attı. Cim Bom mutlu sona taşıyan Fatih Terim adının özdeşleştiği takımıyla 7. lig şampiyonluğunu kazandı.

  4. Sarı Kırmızılar, şampiyonluk için beraberliğin bile yettiği maçta Batfembi Gomis'in golüyle Göztepe'yi 1-0 yendi, iki yıl aranın ardından şampiyon oldu.

    Sarı Kırmızılar, şampiyonluk için beraberliğin bile yettiği maçta Batfembi Gomis'in golüyle Göztepe'yi 1-0 yendi, iki yıl aranın ardından şampiyon oldu.

  5. Sezona Dursun Özbek ve Igor Tudor ile başlayan Cim Bom, Mustafa Cengiz ve Fatih Terim ile mutlu sona ulaştı.

    Sezona Dursun Özbek ve Igor Tudor ile başlayan Cim Bom, Mustafa Cengiz ve Fatih Terim ile mutlu sona ulaştı.

  6. Galatasaray, tarihinde 21. şampiyonluğuna ulaşırken; tarihte ilk kez ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki şampiyonluk farkını 2'ye çıkardı.

    Galatasaray, tarihinde 21. şampiyonluğuna ulaşırken; tarihte ilk kez ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki şampiyonluk farkını 2'ye çıkardı.

  7. FATİH TERİM'İN LİGDE 7. TOPLAMDA 17. KUPASI

    FATİH TERİM'İN LİGDE 7. TOPLAMDA 17. KUPASI

  8. Sarı-kırmızılı ekibin başında 4. dönemine ligin 17. haftasındaki Göztepe karşılaşmasında başlayan ve 9. sezonunu geçiren Fatih Terim, Süper Lig'de kariyerinin 7. şampiyonluğuna imza atıp, toplamda 17. kupasını kaldırdı.

    Sarı-kırmızılı ekibin başında 4. dönemine ligin 17. haftasındaki Göztepe karşılaşmasında başlayan ve 9. sezonunu geçiren Fatih Terim, Süper Lig'de kariyerinin 7. şampiyonluğuna imza atıp, toplamda 17. kupasını kaldırdı.

  9. Galatasaray, Türk futbolunun Avrupa kupalarındaki en önemli başarısı gösterilen UEFA Kupası şampiyonluğunu 2000 yılında Terim'le elde ederken, tecrübeli çalıştırıcıyla bugüne kadar 7 lig, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.

    Galatasaray, Türk futbolunun Avrupa kupalarındaki en önemli başarısı gösterilen UEFA Kupası şampiyonluğunu 2000 yılında Terim'le elde ederken, tecrübeli çalıştırıcıyla bugüne kadar 7 lig, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.

  10. Fatih Terim, toplamda 7 lig şampiyonluğuyla bu alanda rekoru da elinde bulunduruyor.

    Fatih Terim, toplamda 7 lig şampiyonluğuyla bu alanda rekoru da elinde bulunduruyor.

  11. ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 15. KEZ YER ALACAK

    ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 15. KEZ YER ALACAK

  12. Son olarak 2015-2016 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde yer alan sarı-kırmızılı takım, UEFA Finansal Fair Play kriterlerini karşılayamadığı gerekçesiyle 2016-2017'de Avrupa kupalarından men edilmiş, bu sezon ise UEFA Avrupa Ligi'ne henüz 2. ön eleme turunda İsveç temsilcisi Östersunds'a elenerek veda etmişti.

    Son olarak 2015-2016 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde yer alan sarı-kırmızılı takım, UEFA Finansal Fair Play kriterlerini karşılayamadığı gerekçesiyle 2016-2017'de Avrupa kupalarından men edilmiş, bu sezon ise UEFA Avrupa Ligi'ne henüz 2. ön eleme turunda İsveç temsilcisi Östersunds'a elenerek veda etmişti.

  13. Sarı-kırmızılı takım, 6. kez Şampiyonlar Ligi gruplarında eleme oynamadan direkt olarak yerini almış oldu.

    Sarı-kırmızılı takım, 6. kez Şampiyonlar Ligi gruplarında eleme oynamadan direkt olarak yerini almış oldu.

  14. 18 FUTBOLCUNUN İLK ŞAMPİYONLUĞU

    18 FUTBOLCUNUN İLK ŞAMPİYONLUĞU

  15. Sarı-kırmızılı takımda bu sezon transfer edilen Bafetimbi Gomis, Maicon Roque, Mariano Filho, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Fernando Reges, Jason Denayer, Cedric Carrasso, Yuto Nagatomo ile Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Martin Linnes, Iasmin Latovlevici, Tolga Ciğerci, Ryan Donk, Garry Rodrigues, Eren Derdiyok ve genç oyuncu Ozan Kabak, Süper Lig'de ilk kez şampiyonluk gördü.

    Sarı-kırmızılı takımda bu sezon transfer edilen Bafetimbi Gomis, Maicon Roque, Mariano Filho, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Fernando Reges, Jason Denayer, Cedric Carrasso, Yuto Nagatomo ile Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Martin Linnes, Iasmin Latovlevici, Tolga Ciğerci, Ryan Donk, Garry Rodrigues, Eren Derdiyok ve genç oyuncu Ozan Kabak, Süper Lig'de ilk kez şampiyonluk gördü.

  16. Galatasaray'da ayrıca Gomis, Carrasso, Ahmet Çalık, Serdar Aziz, Nagatomo, Tolga Ciğerci, Donk, Rodrigues, Feghouli ve Ozan Kabak ilk kez bir ülkenin en yüksek liginde kupayı kazanma mutluluğuna ulaştı.

    Galatasaray'da ayrıca Gomis, Carrasso, Ahmet Çalık, Serdar Aziz, Nagatomo, Tolga Ciğerci, Donk, Rodrigues, Feghouli ve Ozan Kabak ilk kez bir ülkenin en yüksek liginde kupayı kazanma mutluluğuna ulaştı.