Acun Ilıcalı'dan Sürpriz Ödül

Survivor son bölüm eleme adayları

  1. Survivor'ın 76. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı.    Mücadeleyi 10-7 Ünlüler takımı kazandı.

    Survivor'ın 76. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Mücadeleyi 10-7 Ünlüler takımı kazandı.

  2. Gönüllüler'in ada konseyinde adı en çok ve eşit sayıda yazılan Nagihan ve Damla; Birsen ile Yağmur'un ardından eleme adayları oldular.

    Gönüllüler'in ada konseyinde adı en çok ve eşit sayıda yazılan Nagihan ve Damla; Birsen ile Yağmur'un ardından eleme adayları oldular.

  3. Ayrıca Acun Ilıcalı yarışmacılara sürpriz İstanbul ödülünü açıkladı. Ilıcalı şu sözlerle detayları ifade etti: "Bu benim değerlendirmeme göre en büyük ödül. Takdir sizin ve seyircinin. Farklı olduğu kesin. Ödül oyunu bu hafta oynanacak. İki gün sürecek ve sonunda bir takım kazanacak. Perşembe ve cuma oynanacak özel ödül oyununu kazanan takım İstanbul'a gidecek. Toplamda Türkie'ye 1,5 gün geçireceksiniz sonra döneceksiniz. Takım olarak değil kim ne isterse onu yapacak. Bu benim açımdan Survivor tarihinin en büyük ödülü."

    Ayrıca Acun Ilıcalı yarışmacılara sürpriz İstanbul ödülünü açıkladı. Ilıcalı şu sözlerle detayları ifade etti: "Bu benim değerlendirmeme göre en büyük ödül. Takdir sizin ve seyircinin. Farklı olduğu kesin. Ödül oyunu bu hafta oynanacak. İki gün sürecek ve sonunda bir takım kazanacak. Perşembe ve cuma oynanacak özel ödül oyununu kazanan takım İstanbul'a gidecek. Toplamda Türkie'ye 1,5 gün geçireceksiniz sonra döneceksiniz. Takım olarak değil kim ne isterse onu yapacak. Bu benim açımdan Survivor tarihinin en büyük ödülü."

  4. Survivor’ın 75. bölümünde Bul Bakalım ile başladı. Fıstık ezmeli ve reçelli sandviç ödüllü oyununu 3-6 gönüllüler takımı kazandı.

    Survivor’ın 75. bölümünde Bul Bakalım ile başladı. Fıstık ezmeli ve reçelli sandviç ödüllü oyununu 3-6 gönüllüler takımı kazandı.

  5. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ise 10-3 ünlüler takımının oldu. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Hilmi Cem kazandı. Ada konseyinde ismi en çok yazılan Yağmur ile Hilmi Cem’in adını verdiği Birsen haftanın ilk iki eleme adayı oldu.

    Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ise 10-3 ünlüler takımının oldu. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Hilmi Cem kazandı. Ada konseyinde ismi en çok yazılan Yağmur ile Hilmi Cem’in adını verdiği Birsen haftanın ilk iki eleme adayı oldu.

  6. Survivor 2018'de 74. bölümde ada (Baraka ve yatak) ile ödül oyunları oynandı.    Makarna ödüllü ve konsol oyunu ödüllü mücadeleyi 10-3 Ünlüler kazandı.

    Survivor 2018'de 74. bölümde ada (Baraka ve yatak) ile ödül oyunları oynandı. Makarna ödüllü ve konsol oyunu ödüllü mücadeleyi 10-3 Ünlüler kazandı.