Apple'dan Yaza Fit Girmek İçin Uygulama Önerileri

App Store yaza fit girmek isteyenler için fitness uygulama koleksiyonu hazırladı.

  1. App Store yaza fit girmek isteyenler için 'Bugün' sekmesinde özel olarak Apple Watch ile sağlık ve fitness uygulama koleksiyonu hazırladı.

    App Store yaza fit girmek isteyenler için 'Bugün' sekmesinde özel olarak Apple Watch ile sağlık ve fitness uygulama koleksiyonu hazırladı.

  2. Bu koleksiyonda bulunan en popüler uygulamalardan biri olan Nike+ Run Club uygulaması ile sizi motive eden milyonlarca koşucu ve her adımınıza rehberlik eden uzmanlar sayesinde daha ileriye, daha hızlı gideceksiniz. Elvin Levinler, NRC İstanbul Baş Antrenörü Mehmet Çetin ve NRC İstanbul Baş Pacer’ı Ömer Faruk eşliğindeki Sesli Rehberli Koşu sayesinde çok daha eğlenceli ve motive bir koşu deneyimi yaşayacaksınız.

    Bu koleksiyonda bulunan en popüler uygulamalardan biri olan Nike+ Run Club uygulaması ile sizi motive eden milyonlarca koşucu ve her adımınıza rehberlik eden uzmanlar sayesinde daha ileriye, daha hızlı gideceksiniz. Elvin Levinler, NRC İstanbul Baş Antrenörü Mehmet Çetin ve NRC İstanbul Baş Pacer’ı Ömer Faruk eşliğindeki Sesli Rehberli Koşu sayesinde çok daha eğlenceli ve motive bir koşu deneyimi yaşayacaksınız.

  3. Sweat with Kayla uygulaması ile fitness uzmanı Kayla Itsines, Bikini Vücudu Rehberlerini uluslararası üne kavuşturan her şeyi içeren uygulamasıyla tüm sağlık ve fitness hedeflerinize ulaşmanızı sağlarken, önde gelen fitness uygulamalarından biri olan MySwimPro, yüzücülerin kişiselleştirilmiş antrenman planları, videolar ve analizler aracılığıyla hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak.

    Sweat with Kayla uygulaması ile fitness uzmanı Kayla Itsines, Bikini Vücudu Rehberlerini uluslararası üne kavuşturan her şeyi içeren uygulamasıyla tüm sağlık ve fitness hedeflerinize ulaşmanızı sağlarken, önde gelen fitness uygulamalarından biri olan MySwimPro, yüzücülerin kişiselleştirilmiş antrenman planları, videolar ve analizler aracılığıyla hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak.

  4. Fitwell Kişisel Egzersiz Koçu  : Sağlıklı yemekler yemeyi eğlenceli kılarken egzersiz yapmayı kolaylaştıran özel bir antrenör ve beslenme uzmanıyla yolumuzun kesişmesi gerçekten de mümkün mü? Baştan aşağı kişisel bir deneyim sunarak kalıpların dışına çıkan sağlık ve egzersiz uygulaması Fitwell’e gör evet. Fitwell daha iyi rutinler yaratabilmek için A.I. (yapay zeka) teknolojisinden faydalanıyor.

    Fitwell Kişisel Egzersiz Koçu : Sağlıklı yemekler yemeyi eğlenceli kılarken egzersiz yapmayı kolaylaştıran özel bir antrenör ve beslenme uzmanıyla yolumuzun kesişmesi gerçekten de mümkün mü? Baştan aşağı kişisel bir deneyim sunarak kalıpların dışına çıkan sağlık ve egzersiz uygulaması Fitwell’e gör evet. Fitwell daha iyi rutinler yaratabilmek için A.I. (yapay zeka) teknolojisinden faydalanıyor.

  5. Doğru beslen formda kal:  Düzenli olarak egzersiz yapmak tabii ki önemli, ancak şeker ve yağ tüketimini gözden geçirmezseniz bunun pek işe yarayacağını sanmıyoruz. Bu uygulamalar sayesinde yaktığınız kalorileri hayatınızdan kalıcı olarak

    Doğru beslen formda kal: Düzenli olarak egzersiz yapmak tabii ki önemli, ancak şeker ve yağ tüketimini gözden geçirmezseniz bunun pek işe yarayacağını sanmıyoruz. Bu uygulamalar sayesinde yaktığınız kalorileri hayatınızdan kalıcı olarak

  6. Herkes için egzersiz uygulamaları:   Spor salonuna gitmenin alternatifi ne olabilir? Sizler için seçilen uygulamalarla sadece vücut ağırlığını kullanarak etkili egzersiz yapmanın yollarını öğrenebilirsiniz. Size her uygulamanın konseptini, hangi hedef kitle için mükemmel olduğunu ve o uygulamayı benzersiz kılan özellikleri anlatan bu koleksiyona mutlaka göz atmadan geçmeyin.

    Herkes için egzersiz uygulamaları: Spor salonuna gitmenin alternatifi ne olabilir? Sizler için seçilen uygulamalarla sadece vücut ağırlığını kullanarak etkili egzersiz yapmanın yollarını öğrenebilirsiniz. Size her uygulamanın konseptini, hangi hedef kitle için mükemmel olduğunu ve o uygulamayı benzersiz kılan özellikleri anlatan bu koleksiyona mutlaka göz atmadan geçmeyin.

  7. Hedef, karın kasları!:  Karın kası yapma hayalleri kurmaktan artık yoruldunuz değil mi? Sizi çok iyi anlıyoruz. Cristiano Ronaldo gibi görünmek zor, ama derlediğimiz uygulamalar ve ipuçlarıyla hayalinizdeki vücuda kavuşmak için bir adım atabilirsiniz.

    Hedef, karın kasları!: Karın kası yapma hayalleri kurmaktan artık yoruldunuz değil mi? Sizi çok iyi anlıyoruz. Cristiano Ronaldo gibi görünmek zor, ama derlediğimiz uygulamalar ve ipuçlarıyla hayalinizdeki vücuda kavuşmak için bir adım atabilirsiniz.

  8. Apple Watch Nefes:  Nefes uygulaması bir dizi derin soluk alıp vermeniz için size yol gösterir ve her gün nefes alma egzersizi yapmak için zaman ayırmanızı anımsatır.

    Apple Watch Nefes: Nefes uygulaması bir dizi derin soluk alıp vermeniz için size yol gösterir ve her gün nefes alma egzersizi yapmak için zaman ayırmanızı anımsatır.

  9. Meditasyon:  İlk ve tek Türkçe meditasyon uygulaması olan “Meditasyon” ile günde 5 dakikadan başlayan farkındalık egzersizleri ile bedenini ve duygularını tanımama, stresini yönetmene, endişeni azaltmana ve uyku problemlerini çözmene yardımcı oluyor.

    Meditasyon: İlk ve tek Türkçe meditasyon uygulaması olan “Meditasyon” ile günde 5 dakikadan başlayan farkındalık egzersizleri ile bedenini ve duygularını tanımama, stresini yönetmene, endişeni azaltmana ve uyku problemlerini çözmene yardımcı oluyor.

  10. Headspace:  190’dan fazla ülkede 16 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olan Headspace uygulaması, stresten anksiyeteye, ilişkilerden uykuya kadar her konuya yardımcı olmak amacıyla tasarlanan yüzlerce rehberli meditasyon sunuyor.

    Headspace: 190’dan fazla ülkede 16 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olan Headspace uygulaması, stresten anksiyeteye, ilişkilerden uykuya kadar her konuya yardımcı olmak amacıyla tasarlanan yüzlerce rehberli meditasyon sunuyor.

  11. Calm:  11 milyondan fazla kez indirilen ve 50.000’den fazla beş yıldızlı yorum alan Calm, dünyanın en iyi meditasyon uygulamalarından biri. Uygulama, 21. yüzyılın en önemli zihin sağlığı konularından olan stres, anksiyete, depresyon ve uykusuzluk gibi bazı sorunları hafifletmeye yardımcı olan bir dizi benzersiz sesli program içeriyor.

    Calm: 11 milyondan fazla kez indirilen ve 50.000’den fazla beş yıldızlı yorum alan Calm, dünyanın en iyi meditasyon uygulamalarından biri. Uygulama, 21. yüzyılın en önemli zihin sağlığı konularından olan stres, anksiyete, depresyon ve uykusuzluk gibi bazı sorunları hafifletmeye yardımcı olan bir dizi benzersiz sesli program içeriyor.

  12. YogaGLO:  YogaGlo, günlük hayatınıza farkındalık ve hareket katmayı amaçlıyor. YogaGlo, Derik Mills tarafından dünyaca ünlü yoga ve meditasyon eğitmenlerine daha geniş bir kitlenin erişebilmesini sağlamak amacıyla kuruldu.

    YogaGLO: YogaGlo, günlük hayatınıza farkındalık ve hareket katmayı amaçlıyor. YogaGlo, Derik Mills tarafından dünyaca ünlü yoga ve meditasyon eğitmenlerine daha geniş bir kitlenin erişebilmesini sağlamak amacıyla kuruldu.