İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Whatsapp'a Müthiş Özellik: Herkes Bunu Yapsın!

Whatsapp'a müthiş özellik: herkes bunu yapsın!

  1. Whatsapp'a bu sabah bomba bir özellik geldi. Şimdi hemen Whatsapp'ı açın ve Ayarlar'dan Hesap'a girin.

    Whatsapp'a bu sabah bomba bir özellik geldi. Şimdi hemen Whatsapp'ı açın ve Ayarlar'dan Hesap'a girin.

  2. Ardından Hesap Bilgilerini Talep Et seçeneğine dokunun.

    Ardından Hesap Bilgilerini Talep Et seçeneğine dokunun.

  3. Daha sonra Rapor Talep Et seçeneğine girin.

    Daha sonra Rapor Talep Et seçeneğine girin.

  4. İşlem tamam! Bilgilerinizi Whatsapp'tan istemiş durumdayız! Ancak bu bilgileri görebilmek için 3 gün daha beklemeniz gerekiyor. Bugün yaparsanız 31 Mayıs'ta bu özel bilgilere ulaşabileceksiniz.

    İşlem tamam! Bilgilerinizi Whatsapp'tan istemiş durumdayız! Ancak bu bilgileri görebilmek için 3 gün daha beklemeniz gerekiyor. Bugün yaparsanız 31 Mayıs'ta bu özel bilgilere ulaşabileceksiniz.

  5. Android telefonlarda ise önce ayarlar içinden Hesap seçeneğine girin.

    Android telefonlarda ise önce ayarlar içinden Hesap seçeneğine girin.

  6. Ardından Hesap Bilgilerini Talep Et seçeneğine dokunun.

    Ardından Hesap Bilgilerini Talep Et seçeneğine dokunun.

  7. Raporu Talep Et'e girin.

    Raporu Talep Et'e girin.

  8. Talebiniz gönderilmiş durumda. Aynı şekilde 3 gün süresince beklemeniz gerekecek!

    Talebiniz gönderilmiş durumda. Aynı şekilde 3 gün süresince beklemeniz gerekecek!

  9. Whatsapp'ta mavi tik özelliğini kapatanlar için kötü bir haberimiz var! Bugüne kadar belki fark etmediniz; ancak arkadaşınız bunu yaparsa sizin o an mesajı görüp görmediğinizi anında anlayabiliyor! Peki ama nasıl?

    Whatsapp'ta mavi tik özelliğini kapatanlar için kötü bir haberimiz var! Bugüne kadar belki fark etmediniz; ancak arkadaşınız bunu yaparsa sizin o an mesajı görüp görmediğinizi anında anlayabiliyor! Peki ama nasıl?

  10. Whatsapp'ta mavi tik, kullanıcıların karşısındakine attığı mesajın okunup okunmadığını anlamasını sağlıyor. Çift gri tik ise bu bilgiyi net bir şekilde vermiyor. Mavi tik, isteğe bağlı olarak açılabiliyor.

    Whatsapp'ta mavi tik, kullanıcıların karşısındakine attığı mesajın okunup okunmadığını anlamasını sağlıyor. Çift gri tik ise bu bilgiyi net bir şekilde vermiyor. Mavi tik, isteğe bağlı olarak açılabiliyor.

  11. Ancak mavi tik kapalı olsun isteyen de çok kullanıcı var; böylece mesajları okuduğunu karşısındakiyle paylaşmak istemiyor. Ancak mavi tiklerin ufak bir hilesi var ve bunu karşınızdaki size yaparsa farkında olmadan ona mesajları okuduğunuzu gösterebilirsiniz!

    Ancak mavi tik kapalı olsun isteyen de çok kullanıcı var; böylece mesajları okuduğunu karşısındakiyle paylaşmak istemiyor. Ancak mavi tiklerin ufak bir hilesi var ve bunu karşınızdaki size yaparsa farkında olmadan ona mesajları okuduğunuzu gösterebilirsiniz!

  12. Eğer birisinin çevrimiçi olup olmadığını anlamak istiyorsanız, kendisine sadece 1 saniye uzunluğundaki sesli mesaj göndermeniz yeterli.

    Eğer birisinin çevrimiçi olup olmadığını anlamak istiyorsanız, kendisine sadece 1 saniye uzunluğundaki sesli mesaj göndermeniz yeterli.

  13. Bu sayede mesajın okunup okunmadığını ve hatta bu durumda dinlenip dinlenmediğini bile anlamanız mümkün. Yalnız şunun altını çizelim: Mesajı alan kişinin sesli mesajı dinlemesi şart.

    Bu sayede mesajın okunup okunmadığını ve hatta bu durumda dinlenip dinlenmediğini bile anlamanız mümkün. Yalnız şunun altını çizelim: Mesajı alan kişinin sesli mesajı dinlemesi şart.

  14. Whatsapp'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı bomba özelliği yurt dışından sonra şimdi de resmen Türkiye'de kullanılmaya başlandı! Artık Whatsapp'ta bakın ne yapabileceksiniz?

    Whatsapp'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı bomba özelliği yurt dışından sonra şimdi de resmen Türkiye'de kullanılmaya başlandı! Artık Whatsapp'ta bakın ne yapabileceksiniz?

  15. Whatsapp'ta görüntü paylaşırken artık işiniz daha kolay; izlemesi daha keyifli olacak. Bundan sonra yazışma sırasında paylaştığınız videolar için Whatsapp'ı kapatmak zorunda kalmayacaksınız.

    Whatsapp'ta görüntü paylaşırken artık işiniz daha kolay; izlemesi daha keyifli olacak. Bundan sonra yazışma sırasında paylaştığınız videolar için Whatsapp'ı kapatmak zorunda kalmayacaksınız.

  16. WhatsApp kullanıcılarının uzun süredir beklediği YouTube desteği, iOS kullanıcıları için tüm dünyadan sonra Türkiye’de de kullanıma açıldı. Artık WhatsApp üzerinden gönderilen YouTube videoları, uygulamadan çıkmaya gerek kalmadan aynı sayfada izlenebilecek.

    WhatsApp kullanıcılarının uzun süredir beklediği YouTube desteği, iOS kullanıcıları için tüm dünyadan sonra Türkiye’de de kullanıma açıldı. Artık WhatsApp üzerinden gönderilen YouTube videoları, uygulamadan çıkmaya gerek kalmadan aynı sayfada izlenebilecek.

  17. Bu özelliğin bir diğer güzel yanı ise YouTube videoları izlerken sadece ilgili sohbet penceresinde kalmanız gibi bir şart bulunmaması. Video yerleştirmeleri bir widget gibi çalışıyor ve siz başka konuşmaya geçseniz de video oynatma devam ediyor.

    Bu özelliğin bir diğer güzel yanı ise YouTube videoları izlerken sadece ilgili sohbet penceresinde kalmanız gibi bir şart bulunmaması. Video yerleştirmeleri bir widget gibi çalışıyor ve siz başka konuşmaya geçseniz de video oynatma devam ediyor.