Messi Türk Dizisinin Hayranı Çıktı

Sosyal medyada olay!

  1. Barcelona'nın Arjantili efsane futbolcusu Lionel Messi'nin kısa süre önce Instagram'da yaptığı paylaşım, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı.

    Barcelona'nın Arjantili efsane futbolcusu Lionel Messi'nin kısa süre önce Instagram'da yaptığı paylaşım, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı.

  2. Barcelona'nın ünlü futbolcusu Türk dizinin hayranı çıktı. Messi'nin diziye olan sevgisi Instagram'dan yaptığı paylaşım ile ortaya çıktı.

    Barcelona'nın ünlü futbolcusu Türk dizinin hayranı çıktı. Messi'nin diziye olan sevgisi Instagram'dan yaptığı paylaşım ile ortaya çıktı.

  3. Messi'nin çocuklarının fotoğrafını paylaştığı karede yer alan televizyonda 'Kara Para Aşk' isimli dizinin açık olduğu görüldü.

    Messi'nin çocuklarının fotoğrafını paylaştığı karede yer alan televizyonda 'Kara Para Aşk' isimli dizinin açık olduğu görüldü.

  4. SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ: Dizinin yayını sırasında dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi'nin paylaşımı ise sosyal medyada büyük ilgi gördü. Instagram artık sadece fotoğraf paylaşılan bir platform olmaktan ziyade bir iş koluna dönüşmüş durumda. Özellikle milyonlarca hayranı olan ünlü isimler için. Messi'nin paylaşımı özellike Türk takipçilerinin gözünden kaçmadı.

    SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ: Dizinin yayını sırasında dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi'nin paylaşımı ise sosyal medyada büyük ilgi gördü. Instagram artık sadece fotoğraf paylaşılan bir platform olmaktan ziyade bir iş koluna dönüşmüş durumda. Özellikle milyonlarca hayranı olan ünlü isimler için. Messi'nin paylaşımı özellike Türk takipçilerinin gözünden kaçmadı.

  5. İşte o paylaşım

    İşte o paylaşım

  6. Dünyaca ünlü futbolcu Messi, Türk dizisi 'Kara Para Aşk'ın hayranı çıktı. Messi'nin diziye olan sevgisi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla anlaşıldı. Messi ile yeniden gündeme gelen Kara Para Aşk hakkında bilgiler de merak edildi. İşte Kara Para Aşk hakkında kadrosundan konusuna bilmeniz gerekenler...  <br> Ay Yapım&#8217;ın yapımcılığında gerçekleşen Kara Para Aşk'ın başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek&#8217;in paylaşıyor.

    Dünyaca ünlü futbolcu Messi, Türk dizisi 'Kara Para Aşk'ın hayranı çıktı. Messi'nin diziye olan sevgisi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla anlaşıldı. Messi ile yeniden gündeme gelen Kara Para Aşk hakkında bilgiler de merak edildi. İşte Kara Para Aşk hakkında kadrosundan konusuna bilmeniz gerekenler...
    Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleşen Kara Para Aşk'ın başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaşıyor.

  7. Türkiye'de final yapan Kara Para Aşk&#8217;ın yurtdışı macerası birçok ülkede devam ediyor.

    Türkiye'de final yapan Kara Para Aşk’ın yurtdışı macerası birçok ülkede devam ediyor.

  8. Bugüne kadar 107 ülkede ekrana gelen ve son yıllarda ihracatta elde ettiği yüksek başarılarla ihracat rekorları kıran dizi, son olarak İspanya&#8217;da yayınlanmaya başladı.

    Bugüne kadar 107 ülkede ekrana gelen ve son yıllarda ihracatta elde ettiği yüksek başarılarla ihracat rekorları kıran dizi, son olarak İspanya’da yayınlanmaya başladı.

  9. İlk bölümü geçtiğimiz akşam İspanya&#8217;nın önde gelen televizyon kanalı Nova&#8217;da yayınlanan dizi aldığı yüksek reytinglerle İspanya&#8217;da da kendinden söz ettirdi.

    İlk bölümü geçtiğimiz akşam İspanya’nın önde gelen televizyon kanalı Nova’da yayınlanan dizi aldığı yüksek reytinglerle İspanya’da da kendinden söz ettirdi.

  10. Dizinin yayını sırasında dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi'nin paylaşımı ise sosyal medyada büyük ilgi gördü. Messi'nin çocuklarının fotoğrafını paylaştığı karede yer alan televizyonda 'Kara Para Aşk' isimli dizinin açık olduğu görüldü.

    Dizinin yayını sırasında dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi'nin paylaşımı ise sosyal medyada büyük ilgi gördü. Messi'nin çocuklarının fotoğrafını paylaştığı karede yer alan televizyonda 'Kara Para Aşk' isimli dizinin açık olduğu görüldü.

  11. Büyüküstün ile Akyürek'e oyuncu kadrosunda Saygın Soysal, Erkan Can, Hazal Türesan, Damla Colbay ve Nebahat Çehre gibi isimler eşlik ediyor.

    Büyüküstün ile Akyürek'e oyuncu kadrosunda Saygın Soysal, Erkan Can, Hazal Türesan, Damla Colbay ve Nebahat Çehre gibi isimler eşlik ediyor.

  12. 12 Mart 2014 izleyiciyle buluşan dizi 15 Temmuz 2015'te final yaparak Türk seyircisine veda etmişti.

    12 Mart 2014 izleyiciyle buluşan dizi 15 Temmuz 2015'te final yaparak Türk seyircisine veda etmişti.

  13. 54 bölüm süren Kara Para Aşk'ın final yapmasının ardından dizinin son bölümü şu ana kadar Youtube'da yaklaşık 4 milyon izlendi.

    54 bölüm süren Kara Para Aşk'ın final yapmasının ardından dizinin son bölümü şu ana kadar Youtube'da yaklaşık 4 milyon izlendi.

  14. Dizideki rolüyle Engin Akyürek, 43. Uluslararası Emmy En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne aday olmuştu. Ödüle çok yaklaşan Akyürek açıklanan listede yer almamıştı.

    Dizideki rolüyle Engin Akyürek, 43. Uluslararası Emmy En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne aday olmuştu. Ödüle çok yaklaşan Akyürek açıklanan listede yer almamıştı.

  15. KONUSU    Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser (Engin Akyürek), kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için soluğu İstanbul'da alır. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için Türkiye'ye gelir. Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler.

    KONUSU Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser (Engin Akyürek), kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için soluğu İstanbul'da alır. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için Türkiye'ye gelir. Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler.

  16. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir. Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır.

    İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir. Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır.

  17. Daha önce Kara Para Aşk, Muhteşem Yüzyıl ve Fatmagül'ün Suçu Ne? Latin Amerika'ya damga vurmuş Brezilya dizilerini tahtından ederek zirveye yerlemişti.

    Daha önce Kara Para Aşk, Muhteşem Yüzyıl ve Fatmagül'ün Suçu Ne? Latin Amerika'ya damga vurmuş Brezilya dizilerini tahtından ederek zirveye yerlemişti.

  18. Fas&#8217;ta gerçekleştirilen TV ölçümlerinde ise &#8216;En Çok İzlenenler&#8217; listesine &#8216;Beni Affet&#8217;, &#8216;Kara Sevda&#8217; ve &#8216;Asla Vazgeçmem&#8217; gibi projeler arasında yer aldı.

    Fas’ta gerçekleştirilen TV ölçümlerinde ise ‘En Çok İzlenenler’ listesine ‘Beni Affet’, ‘Kara Sevda’ ve ‘Asla Vazgeçmem’ gibi projeler arasında yer aldı.

  19. Uluslararası Emmy Ödülü alan ilk Türk dizisi olma özelliği taşıyan Kara Sevda da Yunanistan, Ortadoğu ülkeleri, Uruguay, Şili, Arjantin, Peru ve pek çok ülkede izleyicilerle buluşuyor.

    Uluslararası Emmy Ödülü alan ilk Türk dizisi olma özelliği taşıyan Kara Sevda da Yunanistan, Ortadoğu ülkeleri, Uruguay, Şili, Arjantin, Peru ve pek çok ülkede izleyicilerle buluşuyor.