İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Whatsapp Milyonlarca Kullanıcıyı Engelleyecek

WhatsApp milyonlarca kullanıcıyı engelleyecek

  1. Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) sebebiyle popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp milyonlarca kullanıcısını kaybetmekle karşı karşıya kalmış durumda.

    Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) sebebiyle popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp milyonlarca kullanıcısını kaybetmekle karşı karşıya kalmış durumda.

  2. WhatsApp, daha önce 13 yaşını doldurmuş herkesin platformuna kayıt olmasına izin veriyordu. Öte yandan Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliği artık 16 yaşın altındaki herkesin engellenmesini şart koşuyor.

    WhatsApp, daha önce 13 yaşını doldurmuş herkesin platformuna kayıt olmasına izin veriyordu. Öte yandan Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Yönetmeliği artık 16 yaşın altındaki herkesin engellenmesini şart koşuyor.

  3. WhatsApp kullanıcıları, 25 Mayıs itibariyle servisten atılmaya başlamış durumda. Başka bir deyişle bu yasanın uygulamaya girmesi WhatsApp'ın kullanıcı sayısını ciddi şekilde etkileyecek gibi görünüyor.

    WhatsApp kullanıcıları, 25 Mayıs itibariyle servisten atılmaya başlamış durumda. Başka bir deyişle bu yasanın uygulamaya girmesi WhatsApp'ın kullanıcı sayısını ciddi şekilde etkileyecek gibi görünüyor.