Kehribar Taşının Faydaları

Hamilelerin sıklıkla tercih ettiği aksesuar

  1. Pek çok hastalığa çare olarak görülen ''Kehribar taşı'' bileklik, hal hal yada kolye olarak kullanıldığında; kan dolaşımını hızlandırdığından dolayı hamilelerin sıklıkla tercih ettiği aksesuar arasında yer alır.

    Pek çok hastalığa çare olarak görülen ''Kehribar taşı'' bileklik, hal hal yada kolye olarak kullanıldığında; kan dolaşımını hızlandırdığından dolayı hamilelerin sıklıkla tercih ettiği aksesuar arasında yer alır.

  2. Kehribar taşının en önemli özelliklerinden birisi de 'ağrı giderici' olmasıdır. Anne adaylarının bu taşı kolye olarak kullanması, boğazdaki enfeksiyonları yok edip guatrın oluşmasını engeller.

    Kehribar taşının en önemli özelliklerinden birisi de 'ağrı giderici' olmasıdır. Anne adaylarının bu taşı kolye olarak kullanması, boğazdaki enfeksiyonları yok edip guatrın oluşmasını engeller.

  3. Hamilelik döneminde meydana gelen solunum yolu hastalıkları tedavisi, migren ve diş ağrıları için tedavi amaçlı kullanılır.

    Hamilelik döneminde meydana gelen solunum yolu hastalıkları tedavisi, migren ve diş ağrıları için tedavi amaçlı kullanılır.

  4. Lohusalıktaki kullanımı    <br>Anne adayının lohusalık sürecindeki depresyonu azalttığı ve sinirli, mutsuz, gergin olan ruh halini olumlu olarak düzelttiği bilinir.

    Lohusalıktaki kullanımı
    Anne adayının lohusalık sürecindeki depresyonu azalttığı ve sinirli, mutsuz, gergin olan ruh halini olumlu olarak düzelttiği bilinir.

  5. Bağırsakların sistemli çalışmasını sağlayıp sezaryen doğumu tercih eden anneler için ise son derece önemlidir.

    Bağırsakların sistemli çalışmasını sağlayıp sezaryen doğumu tercih eden anneler için ise son derece önemlidir.