Ünlü İsimlerin Bilinmeyen Hastalıkları

Peki, ünlülerin hastalıklarını biliyor musunuz?

  1. Güler yüzleri, sempatik davranışlarıyla ünlü isimleri hemen hepimiz biliyoruz. Peki, ünlülerin hastalıklarını biliyor musunuz?

    Güler yüzleri, sempatik davranışlarıyla ünlü isimleri hemen hepimiz biliyoruz. Peki, ünlülerin hastalıklarını biliyor musunuz?

  2. Seda Sayan, Tiroid bezi rahatsızlığı ile uzun süredir mücadele ediyor. Aç kaldığı zaman başı dönüyor ve sürekli ilaç kullanması gereken Sayan’ın rahatsızlığına halen çözüm bulunabilmiş değil.

    Seda Sayan, Tiroid bezi rahatsızlığı ile uzun süredir mücadele ediyor. Aç kaldığı zaman başı dönüyor ve sürekli ilaç kullanması gereken Sayan’ın rahatsızlığına halen çözüm bulunabilmiş değil.

  3. Mehmet Ali Erbil, kaçış sendromu ile mücadele ediyor.

    Mehmet Ali Erbil, kaçış sendromu ile mücadele ediyor.

  4. Kıvanç Tatlıtuğ, uzun bir süre uyku apnesi hastalığıyla mücadele etti. Sonunda bu hastalığın pençesinden kurtuldu.

    Kıvanç Tatlıtuğ, uzun bir süre uyku apnesi hastalığıyla mücadele etti. Sonunda bu hastalığın pençesinden kurtuldu.

  5. Ajda Pekkan yıllardır kalp hastalığı ile mücadele ediyor. 3 Stentle hayatına devam eden Pekkan, son günlerde sağlık durumu daha iyi. Ancak kalp rahatsızlığını yenebilmiş değil.

    Ajda Pekkan yıllardır kalp hastalığı ile mücadele ediyor. 3 Stentle hayatına devam eden Pekkan, son günlerde sağlık durumu daha iyi. Ancak kalp rahatsızlığını yenebilmiş değil.

  6. Beyazıt Öztürk’ün ise rahatlığı bademcikleri. Soğuk hiçbir şey yiyip içemeyen Öztürk, devamlı doktor kontrollerine gidiyor.

    Beyazıt Öztürk’ün ise rahatlığı bademcikleri. Soğuk hiçbir şey yiyip içemeyen Öztürk, devamlı doktor kontrollerine gidiyor.

  7. Robert Downey Jr. Bipolar bozukluk yaşadığı için sürekli doktor kontrollerine gidiyor.

    Robert Downey Jr. Bipolar bozukluk yaşadığı için sürekli doktor kontrollerine gidiyor.

  8. Meryem Üzerli, tükenmişlik sendromuna yakalandığı için uzun süre Almanya’da tedavi gördü. Sonunda bu hastalığı yenmeyi başaran Üzerli, artık daha enerji dolu ve çalışkan.

    Meryem Üzerli, tükenmişlik sendromuna yakalandığı için uzun süre Almanya’da tedavi gördü. Sonunda bu hastalığı yenmeyi başaran Üzerli, artık daha enerji dolu ve çalışkan.

  9. Oya Başar, meme kanseri ile mücadele ediyor.

    Oya Başar, meme kanseri ile mücadele ediyor.

  10. Ebru Gündeş, beyin damarlarında oluşan baloncuk nedeniyle hastanede bir süre ölümle savaştı. Sonrasında sağlığına kavuşan Gündeş, sık sık doktor kontrollerine gidiyor.

    Ebru Gündeş, beyin damarlarında oluşan baloncuk nedeniyle hastanede bir süre ölümle savaştı. Sonrasında sağlığına kavuşan Gündeş, sık sık doktor kontrollerine gidiyor.

  11. Hazal Kaya’nın tırnak yeme hastalığı var.

    Hazal Kaya’nın tırnak yeme hastalığı var.

  12. Cem Yılmaz’ın tırnak yeme hastalığı var.

    Cem Yılmaz’ın tırnak yeme hastalığı var.

  13. Beren Saat’in de tırnak yeme hastalığı var.

    Beren Saat’in de tırnak yeme hastalığı var.

  14. Sertap Erener ise 'kolit' hastalığı ile uzun süre savaştı. Sonunda sağlığını geri kazandı.

    Sertap Erener ise 'kolit' hastalığı ile uzun süre savaştı. Sonunda sağlığını geri kazandı.

  15. Penelope Cruz, 'obsesif kompülsif bozukluğu'na sahip.

    Penelope Cruz, 'obsesif kompülsif bozukluğu'na sahip.

  16. Müzik dünyasının en çok kazanan kadın şarkıları arasında yer alan Miley Cyrus, 'atrial fibrilasyon' denilen bir tür kalp ritmi bozukluğu yaşıyor. Kalp ritimleri normalden daha hızlı çarpıyor.

    Müzik dünyasının en çok kazanan kadın şarkıları arasında yer alan Miley Cyrus, 'atrial fibrilasyon' denilen bir tür kalp ritmi bozukluğu yaşıyor. Kalp ritimleri normalden daha hızlı çarpıyor.

  17. Defne Samyeli, rahim kanserine yakalandıktan sonra New York’ta tedavi gördü. Bu hastalığı atlatan Samyeli, sık sık doktor kontrollerine gidiyor.

    Defne Samyeli, rahim kanserine yakalandıktan sonra New York’ta tedavi gördü. Bu hastalığı atlatan Samyeli, sık sık doktor kontrollerine gidiyor.

  18. Nur Yerlitaş, göğüs kanseri ile mücadele eden ünlü isim sonunda kanseri yendi.

    Nur Yerlitaş, göğüs kanseri ile mücadele eden ünlü isim sonunda kanseri yendi.

  19. Kim Kardashian, sedef hastası.

    Kim Kardashian, sedef hastası.