Kıbrıs'a Giden İlk İsim Ve Eleme Adayları Belli Oldu

Survivor Kıbrıs finaline giden ilk isim ve eleme adayları belli oldu

  1. Survivor 104. son bölümde merakla beklenen sembol finali yapıldı.    Nagihan'ı 5-1 yenen Adem Kıbrıs'ta yapılacak Survivor finalindeki ilk finalist oldu.

    Survivor 104. son bölümde merakla beklenen sembol finali yapıldı. Nagihan'ı 5-1 yenen Adem Kıbrıs'ta yapılacak Survivor finalindeki ilk finalist oldu.

  2. Yeni haftanın alışveriş ve yemek ödüllü ilk dokunulmazlık oyununda erkekler Anıl kadınlarda Nagihan kazandı.    Anıl yanına Damla'yı, Nagihan Hakan'ı alarak ödüle gitti.

    Yeni haftanın alışveriş ve yemek ödüllü ilk dokunulmazlık oyununda erkekler Anıl kadınlarda Nagihan kazandı. Anıl yanına Damla'yı, Nagihan Hakan'ı alarak ödüle gitti.

  3. Sakatlığı devam eden Turabi'nin durumu da netleşti.

    Sakatlığı devam eden Turabi'nin durumu da netleşti.

  4. Acun Ilıcalı doktor raporuyla (Omurgayı kalçaya bağlayan kemikte kırık) Turabi'nin oyunlarda yer almasına izin verilmeyeceğini açıkladı. Ilıcalı ayrıca finale sayılı günler kaldığı için Turabi'nin eleme sisteminde yer alacağını, süre göz önüne alındığı için yarışmadan gönderilmeyeceğini dile getirdi.

    Acun Ilıcalı doktor raporuyla (Omurgayı kalçaya bağlayan kemikte kırık) Turabi'nin oyunlarda yer almasına izin verilmeyeceğini açıkladı. Ilıcalı ayrıca finale sayılı günler kaldığı için Turabi'nin eleme sisteminde yer alacağını, süre göz önüne alındığı için yarışmadan gönderilmeyeceğini dile getirdi.

  5. Turabi karar sonrası, "Herkesi geçtik doktor Metin Kuş'a takıldık. Saygı duyuyorum kararına. Şu an Survivor şaka yapıyor gibi. Bitişe gelmişken düşen atlet gibiyim. Survivor yolum yine aynı. Sakatlık yavaşlattı biraz ama yolumu dğiştirmeden gittiğim sürece ne kadar yavaş gittiğimin önemi yoktur. Sevenlerim kusura bakmasın." ifadelerini kullandı.

    Turabi karar sonrası, "Herkesi geçtik doktor Metin Kuş'a takıldık. Saygı duyuyorum kararına. Şu an Survivor şaka yapıyor gibi. Bitişe gelmişken düşen atlet gibiyim. Survivor yolum yine aynı. Sakatlık yavaşlattı biraz ama yolumu dğiştirmeden gittiğim sürece ne kadar yavaş gittiğimin önemi yoktur. Sevenlerim kusura bakmasın." ifadelerini kullandı.

  6. Yapılan ada konseyinde adı en çok yazılan Turabi birinci aday, Anıl ismini söylediği Hakan ikinci aday, Nagihan'ın adını söylediği Murat ise üçüncü eleme adayı oldu.

    Yapılan ada konseyinde adı en çok yazılan Turabi birinci aday, Anıl ismini söylediği Hakan ikinci aday, Nagihan'ın adını söylediği Murat ise üçüncü eleme adayı oldu.

  7. Survivor 2018'in 19. yeni haftası ödül ve sembol oyunlarıyla başladı.    Sakatlığı geçen Damla yarışlara başlarken, Turabi ise doktor raporunu beklediği için yarışamadı.

    Survivor 2018'in 19. yeni haftası ödül ve sembol oyunlarıyla başladı. Sakatlığı geçen Damla yarışlara başlarken, Turabi ise doktor raporunu beklediği için yarışamadı.

  8. Dondurma ve akşam yemeği ödüllü oyun erkeklerde Anıl'ın kadınlarda Nagihan'ın oldu.    Anıl yanına Hilmi'yi; Nagihan Hakan'ı alarak ödüle gitti.

    Dondurma ve akşam yemeği ödüllü oyun erkeklerde Anıl'ın kadınlarda Nagihan'ın oldu. Anıl yanına Hilmi'yi; Nagihan Hakan'ı alarak ödüle gitti.