Ankara'da Şiddetli Yağış

Sağanak yağış sele neden oldu

  1. Başkent'te akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Ankara'da bir süredir etkili olan sağanak yağış nedeniyle Sıhhıye, Oran, Dikmen ve Mamak'ta yollar su içinde kaldı. Trafik ekipleri alt geçitlerde önlem aldı.

    Başkent'te akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Ankara'da bir süredir etkili olan sağanak yağış nedeniyle Sıhhıye, Oran, Dikmen ve Mamak'ta yollar su içinde kaldı. Trafik ekipleri alt geçitlerde önlem aldı.

  2. Çankaya'da özellikle Turan Güneş Bulvarı'nda su birikintileri oluşurken, Konya Yolu Kepekli Mevkisi'nde yağışla birlikte AŞTİ istikametinde 2 şerit trafiğe kapandı.

    Çankaya'da özellikle Turan Güneş Bulvarı'nda su birikintileri oluşurken, Konya Yolu Kepekli Mevkisi'nde yağışla birlikte AŞTİ istikametinde 2 şerit trafiğe kapandı.

  3. Belediyeye ait çok sayıda vidanjör, şehrin çeşitli noktalarındaki yol, köprü altı ve sokaklarda tıkanan rögarlara müdahale etti, polis ve itfaiye ekipleri de çalışmalara destek verdi.

    Belediyeye ait çok sayıda vidanjör, şehrin çeşitli noktalarındaki yol, köprü altı ve sokaklarda tıkanan rögarlara müdahale etti, polis ve itfaiye ekipleri de çalışmalara destek verdi.

  4. Yollarda kalan araçlar vatandaşlar tarafından çağırılan kurtarıcılar ve itfaiye ekipleri yardımıyla kaldırıldı.

    Yollarda kalan araçlar vatandaşlar tarafından çağırılan kurtarıcılar ve itfaiye ekipleri yardımıyla kaldırıldı.

  5. Kuvvetli sağanak nedeniyle başkentin cadde ve sokakları yine göle döndü. Yoğun yağış Mamak ve Çankaya ilçelerinde su baskınlarına neden oldu, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

    Kuvvetli sağanak nedeniyle başkentin cadde ve sokakları yine göle döndü. Yoğun yağış Mamak ve Çankaya ilçelerinde su baskınlarına neden oldu, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

  6. Araçları içersinde mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

    Araçları içersinde mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

  7. Kent merkezinin bazı kısımlarında su birikintileri sebebiyle yoğun trafik yaşandı.

    Kent merkezinin bazı kısımlarında su birikintileri sebebiyle yoğun trafik yaşandı.

  8. İtfaiye ekipleri, görev yaptıkları noktalarda su birikintilerini boşaltmak için görev yaparken, polis ekipleri de bazı yollarda geçişleri araç trafiğine kapattı.

    İtfaiye ekipleri, görev yaptıkları noktalarda su birikintilerini boşaltmak için görev yaparken, polis ekipleri de bazı yollarda geçişleri araç trafiğine kapattı.