İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

3'Üncü Havalimanı'ndan Muhteşem Fotoğraflar

3. Havalimanı'nda hazırlıklar son aşamaya geldi.

  1. Yapımı devam eden 3. Havalimanı'nda hazırlıklar son aşamaya geldi.

    Yapımı devam eden 3. Havalimanı'nda hazırlıklar son aşamaya geldi.

  2. Tüm etapları bittiğinde 200 milyon yolcu kapasitesi ve birbirinden bağımsız 6 pisti ile Türkiye tarihinin bugüne kadarki en büyük yatırımı olarak nitelendirilen havalimanı, Dünyanın en büyük havalimanı özelliğine de sahip olacak.

    Tüm etapları bittiğinde 200 milyon yolcu kapasitesi ve birbirinden bağımsız 6 pisti ile Türkiye tarihinin bugüne kadarki en büyük yatırımı olarak nitelendirilen havalimanı, Dünyanın en büyük havalimanı özelliğine de sahip olacak.

  3. Öte yandan, 29 Ekim'de açılacak havalimanında dünyanın en büyük taşınma operasyonu da Atatürk Havalimanı ile yeni havalimanı arasında olacak.

    Öte yandan, 29 Ekim'de açılacak havalimanında dünyanın en büyük taşınma operasyonu da Atatürk Havalimanı ile yeni havalimanı arasında olacak.

  4. 25 Ekim öncesinde yeni havalimanına, deneme uçuşları hariç, herhangi bir uçuş gerçekleştirilmeyecek.

    25 Ekim öncesinde yeni havalimanına, deneme uçuşları hariç, herhangi bir uçuş gerçekleştirilmeyecek.

  5. 25-30 Ekim tarihleri arasında ise, Atatürk Havalimanı'ndan malzeme taşınması amacıyla yeni havalimanına sınırlı sayıda uçuş düzenlenebilecek.

    25-30 Ekim tarihleri arasında ise, Atatürk Havalimanı'ndan malzeme taşınması amacıyla yeni havalimanına sınırlı sayıda uçuş düzenlenebilecek.

  6. Taşınma süreci 30 Ekim gece 03'de başlayacak, 31 Ekim gece yarısında bitecek. Malzemelerin taşınması için ağırlıklı olarak karayolu kullanılacak.

    Taşınma süreci 30 Ekim gece 03'de başlayacak, 31 Ekim gece yarısında bitecek. Malzemelerin taşınması için ağırlıklı olarak karayolu kullanılacak.