İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor'da Kim Elendi? 24 Haziran 2018

Survivor'da kim elendi? 24 Haziran 2018

  1. Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 24 Haziran 2018 Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ada konseyinde elemeye çıkan isimler Turabi Çamkıran, Hakan Hatipoğlu, Damla Can ve Anıl Berk Baki'ydi. Gerçekleştirilen toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Hakan Hatipoğlu oldu.

    Survivor 2018'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2018'nin 24 Haziran 2018 Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ada konseyinde elemeye çıkan isimler Turabi Çamkıran, Hakan Hatipoğlu, Damla Can ve Anıl Berk Baki'ydi. Gerçekleştirilen toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Hakan Hatipoğlu oldu.

  2. İlk olarak yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda birinci eleme adayı Turabi Çamkıran, ikinci eleme adayı ise Hakan Hatipoğlu olmuştu. Ada oylamasında iki isim çıkınca eleme adayı olabilecek son isimler olan Damla Can ve Anıl Berk Baki otomatikmen kendilerini eleme potasında bulmuştu.

    İlk olarak yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazmış ve yarışmacıların oyları sonucunda birinci eleme adayı Turabi Çamkıran, ikinci eleme adayı ise Hakan Hatipoğlu olmuştu. Ada oylamasında iki isim çıkınca eleme adayı olabilecek son isimler olan Damla Can ve Anıl Berk Baki otomatikmen kendilerini eleme potasında bulmuştu.

  3. Toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Hakan Hatipoğlu, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

    Toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Hakan Hatipoğlu, Survivor 2018'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

  4. Survivor 2018'e veda eden Hakan Hatipoğlu kimdir? 28 Kasım 1980 Burgazada İstanbul doğumlu, milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümünde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmıştır. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

    Survivor 2018'e veda eden Hakan Hatipoğlu kimdir? 28 Kasım 1980 Burgazada İstanbul doğumlu, milli sporcu, oyuncu ve sunucudur. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümünde eğitimini almıştır. 2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmıştır. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

  5. Survivor 2018 eleme adayı Turabi Çamkıran kimdir? 1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor All Star’dan sonra dışarıdan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, boks ve Muay Thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak Muay Thai'yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4. sezon 'Benimle Dans Eder misin?' dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

    Survivor 2018 eleme adayı Turabi Çamkıran kimdir? 1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor All Star’dan sonra dışarıdan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, boks ve Muay Thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak Muay Thai'yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4. sezon 'Benimle Dans Eder misin?' dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

  6. Survivor 2018 eleme adayı Damla Can kimdir? 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Star takımında mücadele ediyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

    Survivor 2018 eleme adayı Damla Can kimdir? 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Star takımında mücadele ediyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

  7. Survivor 2018 eleme adayı Anıl Berk Baki kimdir? 26 yaşında. Yeditepe Üniversitesi reklam ve tasarım bölümünden mezun. Galatasaray lisesi mezunu. 6 yaşında yelken sporuna başlamış. Aktif olarak hem milli takımda sözleşmeli olarak devam ediyor. Türkiye’nin en büyük şirketinin kaptanlığını yapıyor. Crossfit ile ilgileniyor. Eğitmenlik yapıyor. Atletizm, voleybol gibi sporlarla da ilgilenmiş.

    Survivor 2018 eleme adayı Anıl Berk Baki kimdir? 26 yaşında. Yeditepe Üniversitesi reklam ve tasarım bölümünden mezun. Galatasaray lisesi mezunu. 6 yaşında yelken sporuna başlamış. Aktif olarak hem milli takımda sözleşmeli olarak devam ediyor. Türkiye’nin en büyük şirketinin kaptanlığını yapıyor. Crossfit ile ilgileniyor. Eğitmenlik yapıyor. Atletizm, voleybol gibi sporlarla da ilgilenmiş.