1 Milyonluk Soruyu Gördü!

İşte 1 milyonluk soru

  1. CEVAP C

    CEVAP C

  2. CEVAP C

    CEVAP C

  3. CEVAP A

    CEVAP A

  4. CEVAP D

    CEVAP D

  5. CEVAP B

    CEVAP B

  6. CEVAP B

    CEVAP B

  7. CEVAP D

    CEVAP D

  8. CEVAP BÇağdaş İrfan Yıldırım’ın belki de en zorlandığı soru buydu. İlk kez hiçbir fikrinin olmadığını ve telefon jokerini de kullanmak istemediğini, çünkü telefon jokerlerinin de soruyu bilemeyeceklerini düşündüğünü söyledi. Bu soruda önce yarı yarıya sonra da çift cevap hakkını kullanarak kendini garantiye aldı ve 30 bin liralık ödüle ulaşmış oldu

    CEVAP BÇağdaş İrfan Yıldırım’ın belki de en zorlandığı soru buydu. İlk kez hiçbir fikrinin olmadığını ve telefon jokerini de kullanmak istemediğini, çünkü telefon jokerlerinin de soruyu bilemeyeceklerini düşündüğünü söyledi. Bu soruda önce yarı yarıya sonra da çift cevap hakkını kullanarak kendini garantiye aldı ve 30 bin liralık ödüle ulaşmış oldu

  9. CEVAP C9. soru aslında hiç de kolay değildi. Cevabından emin olamamakla birlikte Big Ben şıkkının kendisine yakın geldiğini en baştan itibaren hep söyledi . Ve risk almaya karar verdi. Cevap doğruydu.

    CEVAP C9. soru aslında hiç de kolay değildi. Cevabından emin olamamakla birlikte Big Ben şıkkının kendisine yakın geldiğini en baştan itibaren hep söyledi . Ve risk almaya karar verdi. Cevap doğruydu.

  10. CEVAP C10. soruda ise yarışma tarihine geçecek şeyler yaşandı. Bu soruda çok tereddüt etti Çağdaş İrfan Yıldırım. Telefonla sorma jokerini de bu soruda kullandı. Ama maalesef jokerinden doğru cevabı alamadı. Müzikle ilgili olduğunu söylediği Berkay Çağlayan isimli arkadaşını aradı. Arkadaşı hiç de kendinden emin olmayan bir ses tonuyla “sanırım fare” cevabını verince genç yarışmacı büyük bir kafa karışıklığı yaşadı.

    CEVAP C10. soruda ise yarışma tarihine geçecek şeyler yaşandı. Bu soruda çok tereddüt etti Çağdaş İrfan Yıldırım. Telefonla sorma jokerini de bu soruda kullandı. Ama maalesef jokerinden doğru cevabı alamadı. Müzikle ilgili olduğunu söylediği Berkay Çağlayan isimli arkadaşını aradı. Arkadaşı hiç de kendinden emin olmayan bir ses tonuyla “sanırım fare” cevabını verince genç yarışmacı büyük bir kafa karışıklığı yaşadı.

  11. İlk önce “Arkadaşıma güveniyorum, d şıkkı, fare” cevabını verdi ama “son kararım” demedi. Murat Yıldırım bunun üstüne 60 bin liralık ödülü alma hakkını da kullanabileceğini söyleyince “fare” cevabından vazgeçti. Uzun uzun mantık yürüttü ve kendi aklına yatan cevabı verdi! Şimdi 125 bin liraya ulaşmıştı.

    İlk önce “Arkadaşıma güveniyorum, d şıkkı, fare” cevabını verdi ama “son kararım” demedi. Murat Yıldırım bunun üstüne 60 bin liralık ödülü alma hakkını da kullanabileceğini söyleyince “fare” cevabından vazgeçti. Uzun uzun mantık yürüttü ve kendi aklına yatan cevabı verdi! Şimdi 125 bin liraya ulaşmıştı.

  12. CEVAP D250 bin liralık soruyu beklenenin aksine çok kolay geçti Çağlar İrfan Yıldırım. Hiç jokeri yoktu ama doğru cevabı ilk andan itibaren biliyordu. Son dönemde bu türkünün cover’ının yapıldığını, kendisinin de dinlediğini söyledi. Son dörtlüğünde de ozanının ismi geçtiği için cevabı biliyordu.

    CEVAP D250 bin liralık soruyu beklenenin aksine çok kolay geçti Çağlar İrfan Yıldırım. Hiç jokeri yoktu ama doğru cevabı ilk andan itibaren biliyordu. Son dönemde bu türkünün cover’ının yapıldığını, kendisinin de dinlediğini söyledi. Son dörtlüğünde de ozanının ismi geçtiği için cevabı biliyordu.

  13. Çağdaş İrfan Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki "Kur'an-ı Kerim'de hangisi üzerine yemin edilmemişti?" milyonluk sorudan geri çekilerek baraj ödülü olan 250 bin TL'yi alarak yarışmaya veda etti.

    Çağdaş İrfan Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki "Kur'an-ı Kerim'de hangisi üzerine yemin edilmemişti?" milyonluk sorudan geri çekilerek baraj ödülü olan 250 bin TL'yi alarak yarışmaya veda etti.