Yeşilçam'ın 'Bebek Yüzlü'sü Şimdi Otomobil Tamir Ediyor

İşte o dönemlerin "bebek yüzlü" oyuncusu Tolga Savacı da onlardan biriydi.

  1. Kız kardeşi Sibel Savacı ile birlikte şöhretin zirvesine çıktığı 1980'lerden bu yana köprülerin altından çok sular aktı. Savacı, şimdi 55 yaşında kameralardan uzakta bambaşka bir yaşam sürdürüyor.Hem de kilometrelerce uzakta.

    Kız kardeşi Sibel Savacı ile birlikte şöhretin zirvesine çıktığı 1980'lerden bu yana köprülerin altından çok sular aktı. Savacı, şimdi 55 yaşında kameralardan uzakta bambaşka bir yaşam sürdürüyor.Hem de kilometrelerce uzakta.

  2. Fransız Koleji'ni bitirdikten sonra modellik eğitimi için İtalya'ya giden Tolga Savacı, 1985 yılında sinemaya adım attı. Arzu adlı filmde Banu Alkan ile kamera karşısına geçti.

    Fransız Koleji'ni bitirdikten sonra modellik eğitimi için İtalya'ya giden Tolga Savacı, 1985 yılında sinemaya adım attı. Arzu adlı filmde Banu Alkan ile kamera karşısına geçti.

  3. Ardından da birçok sinema filminde oynadı. Sunuculuk yaptı. Bir ara sinemadan uzaklaşıp restoran işlektmeciliğine soyundu.

    Ardından da birçok sinema filminde oynadı. Sunuculuk yaptı. Bir ara sinemadan uzaklaşıp restoran işlektmeciliğine soyundu.

  4. İlk evliliğini dönemin ünlü şarkıcılarından Aylin Livaneli ile yapan Tolga Savacı, ikinci kez Özlem İbrahimoğlu ile nikah masasına oturdu.

    İlk evliliğini dönemin ünlü şarkıcılarından Aylin Livaneli ile yapan Tolga Savacı, ikinci kez Özlem İbrahimoğlu ile nikah masasına oturdu.

  5. Savacı, 2015 yılında Nermin Bezmen ile evlendi ve ABD'nin New York kentine taşındı. Orada ise hayallerinin mesleğini yapıyor. İstanbul'dayken de klasik otomobil tutkusu bilinen Savacı, şimdi hem klasik hem de güncel araçların mekanik tamiratlarını yapıyor.

    Savacı, 2015 yılında Nermin Bezmen ile evlendi ve ABD'nin New York kentine taşındı. Orada ise hayallerinin mesleğini yapıyor. İstanbul'dayken de klasik otomobil tutkusu bilinen Savacı, şimdi hem klasik hem de güncel araçların mekanik tamiratlarını yapıyor.

  6. Bakalım Yeşilcam'ın diğer ünlüleri yıllar içinde nasıl değişti.

    Bakalım Yeşilcam'ın diğer ünlüleri yıllar içinde nasıl değişti.

  7. Türkan Şoray

    Türkan Şoray

  8. Fatma Belgen

    Fatma Belgen

  9. Ahmet Mekin

    Ahmet Mekin

  10. Cüneyt Arkın

    Cüneyt Arkın

  11. Eşref Kolçak

    Eşref Kolçak

  12. Eşref Kolçak

    Eşref Kolçak

  13. Eşref Kolçak

    Eşref Kolçak

  14. Göksel Arsoy

    Göksel Arsoy

  15. Pembe Mutlu

    Pembe Mutlu

  16. Filiz Akın

    Filiz Akın

  17. Hülya Koçyiğit

    Hülya Koçyiğit

  18. İzzet Günay

    İzzet Günay

  19. Kadir İnanır

    Kadir İnanır

  20. Kartal Tibet

    Kartal Tibet

  21. Gülşen Bubikoğlu

    Gülşen Bubikoğlu

  22. Serpil Çakmaklı

    Serpil Çakmaklı

  23. Itır Esen

    Itır Esen

  24. Selda Alkor

    Selda Alkor

  25. Bu tecrübeli oyuncuyu ise şu sıralar Elif dizisinde izliyorsunuz. Belki genç kuşaklar bilmez ama o Yeşilçam'ın bir dönemine damga vuran çocuk oyunculardan biri.

    Bu tecrübeli oyuncuyu ise şu sıralar Elif dizisinde izliyorsunuz. Belki genç kuşaklar bilmez ama o Yeşilçam'ın bir dönemine damga vuran çocuk oyunculardan biri.

  26. Parla Şenol, sinemadan hiç kopmadı. Kariyerine de henüz çok küçük bir çocukken başladı.

    Parla Şenol, sinemadan hiç kopmadı. Kariyerine de henüz çok küçük bir çocukken başladı.

  27. Parla Şenol'un çocuk yıldız olduğu dönemlerden.

    Parla Şenol'un çocuk yıldız olduğu dönemlerden.