İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Süt Ve Sarımsak Kürü Her Derde Deva!

Süt ve sarımsak muhteşem bir tedavi yöntemidir.

  1. Çoğu meyve, sebzeler veya baharatlar sağlığa kavuşmak için ilaç olarak kullanılır ve başka ilaçlara ihtiyaç duyulmaz. Sizin için bir tarifi var ve buna sarımsak sütü deniyor. Doğal ve sıcak bir ilaçtır.

    Çoğu meyve, sebzeler veya baharatlar sağlığa kavuşmak için ilaç olarak kullanılır ve başka ilaçlara ihtiyaç duyulmaz. Sizin için bir tarifi var ve buna sarımsak sütü deniyor. Doğal ve sıcak bir ilaçtır.

  2. İHTİYACINIZ OLANLAR

    İHTİYACINIZ OLANLAR

  3. 500 ml süt

    500 ml süt

  4. 10 diş sarımsak kıyılmış

    10 diş sarımsak kıyılmış

  5. 2-3 çorba kaşığı bal

    2-3 çorba kaşığı bal

  6. 250 ml su

    250 ml su

  7. YÖNTEM    Bir tencereye su ve süt koyun ve sarımsak ekleyin. Tencereyi ocağa alın. Isı orta olmalı, daha fazla olmamalı ve durmadan karıştırılmalıdır. Biraz bekletip ılık olan karışıma bal ekleyin. Ve karışım ılık içinmelidir.

    YÖNTEM Bir tencereye su ve süt koyun ve sarımsak ekleyin. Tencereyi ocağa alın. Isı orta olmalı, daha fazla olmamalı ve durmadan karıştırılmalıdır. Biraz bekletip ılık olan karışıma bal ekleyin. Ve karışım ılık içinmelidir.

  8. BU KARIŞIMIN TÜM FAYDALARI  <br>  ASTIM  <br>  Her gün 3-4 diş sarımsak yemek astımı geçirmeye fayda sağlar.

    BU KARIŞIMIN TÜM FAYDALARI
    ASTIM
    Her gün 3-4 diş sarımsak yemek astımı geçirmeye fayda sağlar.

  9. ZATURE  <br>  Bu sütü günde 3 defa al sorunu tedavi etmeye yardımcı olur.

    ZATURE
    Bu sütü günde 3 defa al sorunu tedavi etmeye yardımcı olur.

  10. KALP DAMAR SORUNLARI<br>    Bu içecek kötü LDL kolesterolü azaltır ve pıhtı oluşumunu durdurur, bu nedenle kalp sağlığı çok daha iyi olur. Eğer bunu az yağlı ya da yağsız sütle yaparsanız, daha da etkili olacaktır.

    KALP DAMAR SORUNLARI
    Bu içecek kötü LDL kolesterolü azaltır ve pıhtı oluşumunu durdurur, bu nedenle kalp sağlığı çok daha iyi olur. Eğer bunu az yağlı ya da yağsız sütle yaparsanız, daha da etkili olacaktır.

  11. KOLESTEROL<br>    Bu karışımı ısıtın ve 7 gün boyunca da kötü LDL kolestrolü düşürecek ve iyi HDL olanı artıracaktır.

    KOLESTEROL
    Bu karışımı ısıtın ve 7 gün boyunca da kötü LDL kolestrolü düşürecek ve iyi HDL olanı artıracaktır.

  12. Her derde deva Süt ve Sarımsak kürü<br>  Süt ve sarımsak, astım, verem, zatürre, uykusuzluk, kalp Sorunları, öksürük, iltihaplı eklem ağırısı ve daha fazlası için muhteşem bir tedavi yöntemidir.  <br>  ÖKSÜRÜK  <br>  Buna zerdeçal ekleyin ve mükemmel öksürük tedavisi olur. Öksürüğe karşı sarımsak, süt ve zerdeçal yapın. Sarımsak bakterileri öldürür ve hatta bal eklerseniz kronik öksürük sorunlarını sonsuza dek yatıştırır.

    Her derde deva Süt ve Sarımsak kürü
    Süt ve sarımsak, astım, verem, zatürre, uykusuzluk, kalp Sorunları, öksürük, iltihaplı eklem ağırısı ve daha fazlası için muhteşem bir tedavi yöntemidir.
    ÖKSÜRÜK
    Buna zerdeçal ekleyin ve mükemmel öksürük tedavisi olur. Öksürüğe karşı sarımsak, süt ve zerdeçal yapın. Sarımsak bakterileri öldürür ve hatta bal eklerseniz kronik öksürük sorunlarını sonsuza dek yatıştırır.

  13. SARILIK  <br>  Sarımsak da bunu iyileştirmek ve toksin çıkarmak için harika. Sarımsak iyi enzimleri aktive eder ve karaciğeri iyi çalışır. Karaciğerimizin vücuda detoks yapması için sülfür ihtiyacı vardır ve sarımsak bumı içerir. Bu karaciğer için çok önemlidir ve yağlı karaciğer hastalığı için daha da iyi. Allicin, selenyum da içerir ve daha fazla safra oluşturarak karaciğerin yağları azaltılır. Allicin zararlı saldırılara karşı sarımsağın savunma mekanizmasıdır diyebiliriz. Bu karışımı 5 gün boyunca içerseniz, sarılık kaybolur.

    SARILIK
    Sarımsak da bunu iyileştirmek ve toksin çıkarmak için harika. Sarımsak iyi enzimleri aktive eder ve karaciğeri iyi çalışır. Karaciğerimizin vücuda detoks yapması için sülfür ihtiyacı vardır ve sarımsak bumı içerir. Bu karaciğer için çok önemlidir ve yağlı karaciğer hastalığı için daha da iyi. Allicin, selenyum da içerir ve daha fazla safra oluşturarak karaciğerin yağları azaltılır. Allicin zararlı saldırılara karşı sarımsağın savunma mekanizmasıdır diyebiliriz. Bu karışımı 5 gün boyunca içerseniz, sarılık kaybolur.

  14. AKCİĞER TÜBERKÜLOZU<br>    Bu karışım da bu problem için harika. Bu durumda sarımsaktaki kükürtün büyük bir yardımı olur. 1 gr sarımsak, 240 ml süt ve su 1 litre kullanın. Onların hepsini karışık kaynatın ve sonunda başlangıç ??miktarının ¼'üne sahip olacaksınız. Günde 3 kez tüketin.

    AKCİĞER TÜBERKÜLOZU
    Bu karışım da bu problem için harika. Bu durumda sarımsaktaki kükürtün büyük bir yardımı olur. 1 gr sarımsak, 240 ml süt ve su 1 litre kullanın. Onların hepsini karışık kaynatın ve sonunda başlangıç ??miktarının ¼'üne sahip olacaksınız. Günde 3 kez tüketin.

  15. SİYATİK  <br>  Sarımsak sütü, siyatik olarak da bilinen sinir ağrısını giderir. Zamanla, bu tedavi gelecekte kalıcı faydalar bırakacaktır.

    SİYATİK
    Sarımsak sütü, siyatik olarak da bilinen sinir ağrısını giderir. Zamanla, bu tedavi gelecekte kalıcı faydalar bırakacaktır.

  16. İKTİDARSIZLIK<br>    Bu süt de bu tür sorunlar için harika. Ayrıca hem kadın hem de erkek doğurganlık konularında haşlanmış sarımsak parçalarını yemeyi düşünebilir.

    İKTİDARSIZLIK
    Bu süt de bu tür sorunlar için harika. Ayrıca hem kadın hem de erkek doğurganlık konularında haşlanmış sarımsak parçalarını yemeyi düşünebilir.

  17. EKLEM AĞRILARI<br>    Bu karışımı her gün karıştırın ve böyle ağrıları veya iltihapları azaltın

    EKLEM AĞRILARI
    Bu karışımı her gün karıştırın ve böyle ağrıları veya iltihapları azaltın

  18. UYKUSUZLUK<br>    Bu tür karışımlar sizi rahatlatır ve daha fazla rahatlamanıza yardımcı olur.

    UYKUSUZLUK
    Bu tür karışımlar sizi rahatlatır ve daha fazla rahatlamanıza yardımcı olur.

  19. SİNDİRİM<br>    Sarımsak bir antiseptiktir ve bu da güçlü bağışıklık ve iyi sindirim demektir. Ayrıca lenf sistemi ve toksik temizliği için de mükemmeldir. Ayrıca, sarımsak ishal vakalarına da yardımcı olur.

    SİNDİRİM
    Sarımsak bir antiseptiktir ve bu da güçlü bağışıklık ve iyi sindirim demektir. Ayrıca lenf sistemi ve toksik temizliği için de mükemmeldir. Ayrıca, sarımsak ishal vakalarına da yardımcı olur.