Survivor 2018 Finalistleri Belli Oldu!

İşte o isimler...

  1. Survivor'da aylardır süren mücadelede sona gelindi. Nefesler tutuldu ve tüm izleyenler merakla Kıbrıs büyük finalini bekliyor. Kıbrıs'ta canlı yayınla gerçekleştirilen yarı final SMS oylaması ile Nagihan Karedere, Adem Kılıççı, Turabi Çamkıran ve Damla Can arasından iki kişi daha finale yükseldi, iki kişi ise şampiyonluk hayallerine veda etti.

    Survivor'da aylardır süren mücadelede sona gelindi. Nefesler tutuldu ve tüm izleyenler merakla Kıbrıs büyük finalini bekliyor. Kıbrıs'ta canlı yayınla gerçekleştirilen yarı final SMS oylaması ile Nagihan Karedere, Adem Kılıççı, Turabi Çamkıran ve Damla Can arasından iki kişi daha finale yükseldi, iki kişi ise şampiyonluk hayallerine veda etti.

  2. Dominik'te geçtiğimiz günlerde oynanan oyunlar ile direk finale kalan iki yarışmacı belli olmuştu. İlk oyunun kazananı Hilmicem İntepe ve ikinci oyunun kazananı Anıl Berk Baki doğrudan final koltuklarından ikisinin sahipleri olmuşlardı.

    Dominik'te geçtiğimiz günlerde oynanan oyunlar ile direk finale kalan iki yarışmacı belli olmuştu. İlk oyunun kazananı Hilmicem İntepe ve ikinci oyunun kazananı Anıl Berk Baki doğrudan final koltuklarından ikisinin sahipleri olmuşlardı.

  3. Diğer iki isim ise Kıbrıs'ta gerçekleştirilen yarı finalde belli oldu. 4 yarışmacı arasında 29 Haziran 2018 Cuma akşamı SMS oylaması yapıldı. Turabi, Adem, Damla ve Nagihan arasında heyecan dolu bir SMS oylaması yaşandı. Şampiyonluk hayallerine veda eden iki kişi Damla ve Turabi, büyük finale yükselen iki kişi ise Adem ile Nagihan oldu.

    Diğer iki isim ise Kıbrıs'ta gerçekleştirilen yarı finalde belli oldu. 4 yarışmacı arasında 29 Haziran 2018 Cuma akşamı SMS oylaması yapıldı. Turabi, Adem, Damla ve Nagihan arasında heyecan dolu bir SMS oylaması yaşandı. Şampiyonluk hayallerine veda eden iki kişi Damla ve Turabi, büyük finale yükselen iki kişi ise Adem ile Nagihan oldu.

  4. Böylelikle Survivor'da büyük finale adını yazdıran isimler: Hilmicem İntepe, Anıl Berk Baki, Adem Kılıççı ve Nagihan Karadere oldu. Survivor 2018'in büyük finali 30 Haziran 2018 Çarşamba akşamı canlı yayınla Kuzey Kıbrıs'da gerçekleştirilecek.

    Böylelikle Survivor'da büyük finale adını yazdıran isimler: Hilmicem İntepe, Anıl Berk Baki, Adem Kılıççı ve Nagihan Karadere oldu. Survivor 2018'in büyük finali 30 Haziran 2018 Çarşamba akşamı canlı yayınla Kuzey Kıbrıs'da gerçekleştirilecek.

  5. Survivor 2018 Kıbrıs finalisti Hilmicem İntepe kimdir? 19 Mayıs 1992 tarihinde Muğla Yenice’de doğdu. Anne ve babası ilkokul öğretmeni ola İntepe’nin, İstanbul’da yaşayan bir ablası var. İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı ve Bodrum Lisesinden mezun oldu. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmicem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında Latin danslarına yazılan Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Hilmicem İntepe, Muğla Üniversitesinde Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunda (BESYO) okumaya devam ediyor. Hilmicem İntepe, 2013 yılında, Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı ve ilk defa bir gönüllü olarak finale adını yazdıran şampiyon oldu. 2015 yılında yapılan Survivor All Star yarışmasına Gönüllüler takımından katılan İntepe, yarışmayı 3. sırada tamamladı. Ayrıca; Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu ve Bodrum Masalı dizilerinde ve Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4 ve yakın zamanda vizyona giren Vecihi Hürkuş filminde rol almıştır.

    Survivor 2018 Kıbrıs finalisti Hilmicem İntepe kimdir? 19 Mayıs 1992 tarihinde Muğla Yenice’de doğdu. Anne ve babası ilkokul öğretmeni ola İntepe’nin, İstanbul’da yaşayan bir ablası var. İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı ve Bodrum Lisesinden mezun oldu. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmicem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında Latin danslarına yazılan Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Hilmicem İntepe, Muğla Üniversitesinde Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunda (BESYO) okumaya devam ediyor. Hilmicem İntepe, 2013 yılında, Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı ve ilk defa bir gönüllü olarak finale adını yazdıran şampiyon oldu. 2015 yılında yapılan Survivor All Star yarışmasına Gönüllüler takımından katılan İntepe, yarışmayı 3. sırada tamamladı. Ayrıca; Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu ve Bodrum Masalı dizilerinde ve Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4 ve yakın zamanda vizyona giren Vecihi Hürkuş filminde rol almıştır.

  6. Survivor 2018 Kıbrıs finalisti Anıl Berk Baki kimdir? 26 yaşında. Yeditepe Üniversitesi reklam ve tasarım bölümünden mezun. Galatasaray lisesi mezunu. 6 yaşında yelken sporuna başlamış. Aktif olarak hem milli takımda sözleşmeli olarak devam ediyor. Türkiye’nin en büyük şirketinin kaptanlığını yapıyor. Crossfit ile ilgileniyor. Eğitmenlik yapıyor. Atletizm, voleybol gibi sporlarla da ilgilenmiş.

    Survivor 2018 Kıbrıs finalisti Anıl Berk Baki kimdir? 26 yaşında. Yeditepe Üniversitesi reklam ve tasarım bölümünden mezun. Galatasaray lisesi mezunu. 6 yaşında yelken sporuna başlamış. Aktif olarak hem milli takımda sözleşmeli olarak devam ediyor. Türkiye’nin en büyük şirketinin kaptanlığını yapıyor. Crossfit ile ilgileniyor. Eğitmenlik yapıyor. Atletizm, voleybol gibi sporlarla da ilgilenmiş.

  7. Survivor 2018 Kıbrıs finalisti Adem Kılıççı kimdir? 1986'da Ağrı'da doğdu. Kılıççı, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonasında gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonasında bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesinin üyesidir. 2001 Avrupa Şampiyonası 2.si, 2009 Akdeniz Oyunları 2.si, 2011 Avrupa Şampiyonası 2.si, 2013 Akdeniz Oyunları 1.si, 2014-2015 AIBA APB Proboxing Dünya Şampiyonu olmuştur. 2008 Pekin ve 2012 Londra Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmiştir. Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenliği yapmaktadır.

    Survivor 2018 Kıbrıs finalisti Adem Kılıççı kimdir? 1986'da Ağrı'da doğdu. Kılıççı, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonasında gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonasında bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesinin üyesidir. 2001 Avrupa Şampiyonası 2.si, 2009 Akdeniz Oyunları 2.si, 2011 Avrupa Şampiyonası 2.si, 2013 Akdeniz Oyunları 1.si, 2014-2015 AIBA APB Proboxing Dünya Şampiyonu olmuştur. 2008 Pekin ve 2012 Londra Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmiştir. Ayrıca Beden Eğitimi öğretmenliği yapmaktadır.

  8. Survivor 2018 Kıbrıs finalisti Nagihan Karadere kimdir? 1984 doğumlu olan Nagihan Karadere, Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında birçok müsabakaya katıldı. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı. Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunlarında 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yer aldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

    Survivor 2018 Kıbrıs finalisti Nagihan Karadere kimdir? 1984 doğumlu olan Nagihan Karadere, Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında birçok müsabakaya katıldı. 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı. Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunlarında 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yer aldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

  9. Survivor 2018 Kıbrıs yarı finalisti Damla Can kimdir? 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Star takımında mücadele ediyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

    Survivor 2018 Kıbrıs yarı finalisti Damla Can kimdir? 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Star takımında mücadele ediyor. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.

  10. Survivor 2018 Kıbrıs yarı finalisti Turabi Çamkıran kimdir? 1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor All Star’dan sonra dışarıdan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, boks ve Muay Thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak Muay Thai'yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4. sezon 'Benimle Dans Eder misin?' dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

    Survivor 2018 Kıbrıs yarı finalisti Turabi Çamkıran kimdir? 1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı. Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor All Star’dan sonra dışarıdan okuyup liseyi bitirmiştir. Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, boks ve Muay Thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak Muay Thai'yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti. Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı. Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4. sezon 'Benimle Dans Eder misin?' dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmaya katıldı. 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.