Nihat Kahveci Evlendi Bakın Yeni Eşi Kim?

İlk karısı ile çocukları...

  1. İlk karısından boşanan Nihat Kahveci spiker aşkı Fulya Sever ile evlendi. Nihat Kahveci'nin ilk eşi Pınar Kaşgören'den 2 çocuğu var. Nihat Kahveci düğünü Roma'da yaptı. Instagramdan da bunu duyurdu.

    İlk karısından boşanan Nihat Kahveci spiker aşkı Fulya Sever ile evlendi. Nihat Kahveci'nin ilk eşi Pınar Kaşgören'den 2 çocuğu var. Nihat Kahveci düğünü Roma'da yaptı. Instagramdan da bunu duyurdu.

  2. Türk futbolunun önemli isimlerinden Nihat Kahveci 2 çocuğunun annesi olan Pınar Kaşgören ile olan 11 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. Nihat Kahveci 4 yıl süren bekarlık günlerinin ardından yeniden evlendi. Roma'da nikah masasına oturduğu yeni eşi Fulya Sever spikerlik yapıyor.

    Türk futbolunun önemli isimlerinden Nihat Kahveci 2 çocuğunun annesi olan Pınar Kaşgören ile olan 11 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. Nihat Kahveci 4 yıl süren bekarlık günlerinin ardından yeniden evlendi. Roma'da nikah masasına oturduğu yeni eşi Fulya Sever spikerlik yapıyor.

  3. Nihat Kahveci spiker aşkı ile instagram hesabından düğün fotoğrafı ile videosunu paylaştı. Çift bir süredir aşk yaşıyordu ve bir çok kez medyanın gündemine gelmişti. İşte Nihat Kahveci'nin yeni eşi ile olan nikahı:

    Nihat Kahveci spiker aşkı ile instagram hesabından düğün fotoğrafı ile videosunu paylaştı. Çift bir süredir aşk yaşıyordu ve bir çok kez medyanın gündemine gelmişti. İşte Nihat Kahveci'nin yeni eşi ile olan nikahı:

  4. FULYA SEVER KİMDİR : Nihat Kahveci'nin yeni karısı Fulya Sever tescilli bir güzel. Miss Globe Turkey 2010 birincisi olan Fulya Sever 1.78 boyunda ve 55 kilo. Barcelona ve Paris'te modellik yapan Fulya Sever, Academy 35.5' da Altan Gördüm eğitmenliğinde oyunculuk dersi aldı.

    FULYA SEVER KİMDİR : Nihat Kahveci'nin yeni karısı Fulya Sever tescilli bir güzel. Miss Globe Turkey 2010 birincisi olan Fulya Sever 1.78 boyunda ve 55 kilo. Barcelona ve Paris'te modellik yapan Fulya Sever, Academy 35.5' da Altan Gördüm eğitmenliğinde oyunculuk dersi aldı.

  5. BEŞİKTAŞ TV'DE NİHAT KAHVECİ İLE AŞK : TNT’de , TRT Spor’da ve Beşiktaş TV'de spikerlik yapan Fulya Sever, aşkını da son iş yerinde buldu. Nihat Kahveci'nin yeni eşi Fulya Sever tescilli bir güzel olmasa da eski eşi Pınar Kaşgören'in de ondan geri kalır yanı yok.

    BEŞİKTAŞ TV'DE NİHAT KAHVECİ İLE AŞK : TNT’de , TRT Spor’da ve Beşiktaş TV'de spikerlik yapan Fulya Sever, aşkını da son iş yerinde buldu. Nihat Kahveci'nin yeni eşi Fulya Sever tescilli bir güzel olmasa da eski eşi Pınar Kaşgören'in de ondan geri kalır yanı yok.

  6. NİHAT KAHVECİ'NİN İLK KARISI : Nihat Kahveci'nin ilk eşi Pınar Kaşgören ile olan evliliği 11 yıl sürdü. Çift 2003 yılında dillere destan bir düğünle evlenmişti.

    NİHAT KAHVECİ'NİN İLK KARISI : Nihat Kahveci'nin ilk eşi Pınar Kaşgören ile olan evliliği 11 yıl sürdü. Çift 2003 yılında dillere destan bir düğünle evlenmişti.

  7. Nihat Kahveci ile Pınar Kaşgören'in evliliği 2014 yılında bitti. Tek celsede boşanan Nihat Kahveci'nin biri kız biri erkek iki çocuğu bulunuyor.

    Nihat Kahveci ile Pınar Kaşgören'in evliliği 2014 yılında bitti. Tek celsede boşanan Nihat Kahveci'nin biri kız biri erkek iki çocuğu bulunuyor.

  8. Nihat Kahveci boşandıktan sonra çocuklarının velayetini eşiyle paylaştı. Anlaşarak boşandıklarını söyleyen Pınar Kaşgören çocuklarla İspanya'da yaşama kararı alırken Nihat Kahveci İstanbul'a yerleşti.

    Nihat Kahveci boşandıktan sonra çocuklarının velayetini eşiyle paylaştı. Anlaşarak boşandıklarını söyleyen Pınar Kaşgören çocuklarla İspanya'da yaşama kararı alırken Nihat Kahveci İstanbul'a yerleşti.

  9. Pınar Kaşgören boşanma sonrasında 'dostça' ayrıldıklarını belirtip şunları söylemişti: -" Bazen hayatta her şey sizin planladığınız gibi yürümüyor ne yazık ki. Nihat ile oturduk konuştuk ve böylesinin bizim için belki daha iyi olacağını düşündük. Ben çocuklarım ile birlikte İspanya'da yaşamaya devam edeceğim. Çünkü burada çok mutluyuz. Nihat ise Türkiye'de kalacak ve orada yaşayacak. Nihat çok iyi baba olmasının yanında çokta iyi bir insan. Kesinlikle aramızda küslük yok'.

    Pınar Kaşgören boşanma sonrasında 'dostça' ayrıldıklarını belirtip şunları söylemişti: -" Bazen hayatta her şey sizin planladığınız gibi yürümüyor ne yazık ki. Nihat ile oturduk konuştuk ve böylesinin bizim için belki daha iyi olacağını düşündük. Ben çocuklarım ile birlikte İspanya'da yaşamaya devam edeceğim. Çünkü burada çok mutluyuz. Nihat ise Türkiye'de kalacak ve orada yaşayacak. Nihat çok iyi baba olmasının yanında çokta iyi bir insan. Kesinlikle aramızda küslük yok'.

  10. BU FOTOĞRAFLA İFŞA OLMUŞLARDI : Nihat Kahveci yeni aşkı Fulya Sever ile medyaya yansıyan bu kavga görüntüsü ile ifşa olmuştu. İşte Kahveci'nin yeni eşi ile görüntüleri:

    BU FOTOĞRAFLA İFŞA OLMUŞLARDI : Nihat Kahveci yeni aşkı Fulya Sever ile medyaya yansıyan bu kavga görüntüsü ile ifşa olmuştu. İşte Kahveci'nin yeni eşi ile görüntüleri: