Amine Gülşe'den Mesut Özil'e Destek

Gülşe 'Her zaman yanındayım'

  1. Almanya Milli Futbol Takımı'nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil'e sevgilisi Amine Gülşe destek oldu. Sevgilisi Özil ile fotoğrafını sosyal medyadan yayınlayan Gülşe, "Her zaman yanındayım" mesajını paylaştı.

    Almanya Milli Futbol Takımı'nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil'e sevgilisi Amine Gülşe destek oldu. Sevgilisi Özil ile fotoğrafını sosyal medyadan yayınlayan Gülşe, "Her zaman yanındayım" mesajını paylaştı.

  2. Mesut Özil, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, 2009'dan bu yana 92 kez giydiği ve 23 gol attığı Almanya Milli Futbol Takımı'ndaki kariyerini noktaladığını belirtti.

    Mesut Özil, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, 2009'dan bu yana 92 kez giydiği ve 23 gol attığı Almanya Milli Futbol Takımı'ndaki kariyerini noktaladığını belirtti.

  3. 29 yaşındaki futbolcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesinden dolayı kendisi ve bir diğer Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan'ı, seçim kampanyasına alet olmakla suçlayan Almanya Futbol Federasyonu (DFB) Başkanı Reinhard Grindel'i haksız davranmakla eleştirdi.

    29 yaşındaki futbolcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesinden dolayı kendisi ve bir diğer Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan'ı, seçim kampanyasına alet olmakla suçlayan Almanya Futbol Federasyonu (DFB) Başkanı Reinhard Grindel'i haksız davranmakla eleştirdi.

  4. Bu gelişmelerin ardından Amine Gülşe, sevgilisi Mesut Özil'e sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile destek oldu.

    Bu gelişmelerin ardından Amine Gülşe, sevgilisi Mesut Özil'e sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile destek oldu.

  5. Gülşe, "Her zaman yanındayım, seninle gurur duyuyorum aşkım" derken Özil ise bu mesaja, "Aşkım benim, iyi ki varsın" diyerek yanıt verdi.

    Gülşe, "Her zaman yanındayım, seninle gurur duyuyorum aşkım" derken Özil ise bu mesaja, "Aşkım benim, iyi ki varsın" diyerek yanıt verdi.

  6. 24 yaşındaki Gülşe daha önce yaptığı açıklamada Özil ile evlendikten sonra şartlar uygun olursa Türkiye'de yaşamak istediğini dile getirmişti.

    24 yaşındaki Gülşe daha önce yaptığı açıklamada Özil ile evlendikten sonra şartlar uygun olursa Türkiye'de yaşamak istediğini dile getirmişti.

  7. Evlilik yolunda ilerleyen ikiliden Özil’in geçtiğimiz günlerde Gülşe için düğün öncesi İstanbul’dan 15 milyon TL’ye ev aldığı da iddia edilmişti.

    Evlilik yolunda ilerleyen ikiliden Özil’in geçtiğimiz günlerde Gülşe için düğün öncesi İstanbul’dan 15 milyon TL’ye ev aldığı da iddia edilmişti.

  8. Gülşe, 2014 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olarak tacını takmıştı. Gülşe daha sonra Asla Vazgeçmem ve İkisini de Sevdim gibi dizilerde rol almıştı.

    Gülşe, 2014 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olarak tacını takmıştı. Gülşe daha sonra Asla Vazgeçmem ve İkisini de Sevdim gibi dizilerde rol almıştı.