İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Uçan Otomobil İçin Tarih

Volvo’nun çatı şirketi

  1. Volvo'yu da bünyesinde bulunduran Geely’nin geçtiğimiz yıl satın aldığı Terrafugia, geliştirdiği uçan otomobil modelinin satışa çıkacağı tarihi açıkladı.

    Volvo'yu da bünyesinde bulunduran Geely’nin geçtiğimiz yıl satın aldığı Terrafugia, geliştirdiği uçan otomobil modelinin satışa çıkacağı tarihi açıkladı.

  2. Uçan otomobiller artık bir hayal olmaktan çıkıyor!    Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi gözüken modeller ile ilgili bir hamle de Volvo'dan geldi.

    Uçan otomobiller artık bir hayal olmaktan çıkıyor! Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi gözüken modeller ile ilgili bir hamle de Volvo'dan geldi.

  3. Volvo'yu bünyesinde bulunduran Geely geçtiğimiz yıl uçan otomobil geliştiren Terrafugia isimli firmayı satın almıştı.    Firmanın uçan otomobillerini satışa çıkacağı tarih ise sonunda belli oldu.

    Volvo'yu bünyesinde bulunduran Geely geçtiğimiz yıl uçan otomobil geliştiren Terrafugia isimli firmayı satın almıştı. Firmanın uçan otomobillerini satışa çıkacağı tarih ise sonunda belli oldu.

  4. Şirket uçan otomobilin prototipinin 2019'da satışa çıkacağını duyurdu. Ancak model için istenecek ücret ile ilgili henüz bir açıklamaya yer verilmedi.

    Şirket uçan otomobilin prototipinin 2019'da satışa çıkacağını duyurdu. Ancak model için istenecek ücret ile ilgili henüz bir açıklamaya yer verilmedi.

  5. Massachusetts merkezli Terrafugia şirket daha önce katlanabilir kanatlara, dört tekere ve sinyal lambalarına sahip iki kişilik uçan otomobili ile basında sıklıkla yer bulmuştu.

    Massachusetts merkezli Terrafugia şirket daha önce katlanabilir kanatlara, dört tekere ve sinyal lambalarına sahip iki kişilik uçan otomobili ile basında sıklıkla yer bulmuştu.

  6. Şirketin ürettiği araç geçtiğimiz yıl Federal Havacılık İdaresi'nden (FAA) onay almayı da başarmıştı.

    Şirketin ürettiği araç geçtiğimiz yıl Federal Havacılık İdaresi'nden (FAA) onay almayı da başarmıştı.

  7. Terrafugia'yı bünyesine katan Geely'nin gelecek planlarında Volvo ile bu alanda bir çalışma yapıp yapmayacağını ise zaman gösterecek.

    Terrafugia'yı bünyesine katan Geely'nin gelecek planlarında Volvo ile bu alanda bir çalışma yapıp yapmayacağını ise zaman gösterecek.