İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kapalıçarşı'daki Nusret Tabelası

Nusr-et adıyla bilinen dünyaca ünlü restoran zincirinin Kapalıçarşı Şubesi'ndeki tabelası tarihi dokuya zarar verdiği gerekçesiyle indirildi.

  1. Etiler'den yola çıkan ve Miami, New York, Dubai, Abu Dabi, Doha gibi dünyanın önemli şehirlerinde şube açarak, Türkiye'nin adını yeme-içme sektöründe üst sıralara taşıyan Nusret Gökçe'nin Kapalıçarşı'daki şubesi şimdilerde başka bir olayla gündemde.

    Etiler'den yola çıkan ve Miami, New York, Dubai, Abu Dabi, Doha gibi dünyanın önemli şehirlerinde şube açarak, Türkiye'nin adını yeme-içme sektöründe üst sıralara taşıyan Nusret Gökçe'nin Kapalıçarşı'daki şubesi şimdilerde başka bir olayla gündemde.

  2. TABELA İNDİRİLDİ    Son şubesini Kapalıçarşı'da Sandal Bedesteni'ne açan Nusr-et'in Bedesten'in kapısına astığı tabela ise tarihi dokuya zarar verdiği için kaldırıldı.

    TABELA İNDİRİLDİ Son şubesini Kapalıçarşı'da Sandal Bedesteni'ne açan Nusr-et'in Bedesten'in kapısına astığı tabela ise tarihi dokuya zarar verdiği için kaldırıldı.

  3. TEK SORUN NUSR-ET Mİ?    Kapalıçarşı dünyanın en eski AVM'si olması nedeniyle her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlıyor. Ancak burada bulunan dükkanların işletmecileri tarihi dokuyu hiçe sayarak her türlü zararı veriyor.

    TEK SORUN NUSR-ET Mİ? Kapalıçarşı dünyanın en eski AVM'si olması nedeniyle her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlıyor. Ancak burada bulunan dükkanların işletmecileri tarihi dokuyu hiçe sayarak her türlü zararı veriyor.

  4. Kapalıçarşı'daki bir kebapçının tarihi dokuyla uyumlu(!) havalandırma sistemi

    Kapalıçarşı'daki bir kebapçının tarihi dokuyla uyumlu(!) havalandırma sistemi

  5. İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, sosyal medyada çok tepki çeken Kapalıçarşı’nın ‘Sandal Bedastanı Kapısı’na asılan Nusr-Et lokantasına ait tabelanın kaldırıldığını ve ceza kesildiğini açıkladı.

    İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz, sosyal medyada çok tepki çeken Kapalıçarşı’nın ‘Sandal Bedastanı Kapısı’na asılan Nusr-Et lokantasına ait tabelanın kaldırıldığını ve ceza kesildiğini açıkladı.