Whatsapp Mesajlarında Yeni Dönem

WhatsApp mesajlarında yeni dönem

  1. Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp iPhone kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir güncelleme ile gündemde.

    Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp iPhone kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir güncelleme ile gündemde.

  2. iOS uygulamasını güncelleyen WhatsApp, yeni güncelleme ile birlikte bireysel sohbetlere Siri üzerinden mesaj gönderebilen kullanıcıların grup sohbetlerine de Siri ile mesaj göndermesini mümkün kıldı.

    iOS uygulamasını güncelleyen WhatsApp, yeni güncelleme ile birlikte bireysel sohbetlere Siri üzerinden mesaj gönderebilen kullanıcıların grup sohbetlerine de Siri ile mesaj göndermesini mümkün kıldı.

  3. iPhone kullanıcıları Siri’yi kullanarak WhatsApp’taki bireysel sohbetlere mesaj gönderebiliyorlardı. 110 MB boyutundaki güncelleme sayesinde söz konusu özellik grup sohbetlerinde de etkin hale getirildi.

    iPhone kullanıcıları Siri’yi kullanarak WhatsApp’taki bireysel sohbetlere mesaj gönderebiliyorlardı. 110 MB boyutundaki güncelleme sayesinde söz konusu özellik grup sohbetlerinde de etkin hale getirildi.

  4. WHATSAPP'IN AZ BİLİNEN 10 ÖZELLİĞİ  <p>      Peki WhatsApp'ın bütün özelliklerine hakim misiniz? İşte mutlaka bilmeniz gerek 10 WhatsApp özelliği...

    WHATSAPP'IN AZ BİLİNEN 10 ÖZELLİĞİ

    Peki WhatsApp'ın bütün özelliklerine hakim misiniz? İşte mutlaka bilmeniz gerek 10 WhatsApp özelliği...

  5. EMOJİ TARAMASI  <p>      WhatsApp'ta çok fazla emoji var, evet. Bazen doğru anda doğru emoji'yi bulmak çok zor olabiliyor. Artık istediğiniz emoji'yi kelime kullanarak aramanız mümkün olacak. Ancak bu özelliği kullanmak için 'auto correct' özelliğinizin açık olması gerekiyor.

    EMOJİ TARAMASI

    WhatsApp'ta çok fazla emoji var, evet. Bazen doğru anda doğru emoji'yi bulmak çok zor olabiliyor. Artık istediğiniz emoji'yi kelime kullanarak aramanız mümkün olacak. Ancak bu özelliği kullanmak için 'auto correct' özelliğinizin açık olması gerekiyor.

  6. Eğer sürekli konuşmalarınızı takip etmiyorsanız, küçük tik işaretlerinin maviye dönüştüğü anı kaçırabilirsiniz. Artık gönderdiğiniz mesajı basılı tutarak çıkan "Bilgi" opsiyonunu tıklayarak bir tikin ne zaman maviye dönüştüğünü görebilirsiniz. Aynı işlemi attığınız mesajı kaydırarak da yapabilirsiniz. Bu işlem sayesinde attığınız mesajın karşı tarafa iletilip iletilmediğini ve okunup okunmadığını takip edebiliyorsunuz.

    Eğer sürekli konuşmalarınızı takip etmiyorsanız, küçük tik işaretlerinin maviye dönüştüğü anı kaçırabilirsiniz. Artık gönderdiğiniz mesajı basılı tutarak çıkan "Bilgi" opsiyonunu tıklayarak bir tikin ne zaman maviye dönüştüğünü görebilirsiniz. Aynı işlemi attığınız mesajı kaydırarak da yapabilirsiniz. Bu işlem sayesinde attığınız mesajın karşı tarafa iletilip iletilmediğini ve okunup okunmadığını takip edebiliyorsunuz.

  7. Çenesi düşük arkadaş gruplarınızdan veya kişilerden sıkıldığınızda, "Grup bilgisi"ni açarak, grup konuşmanızı sekiz saat, bir hafta veya bir yıl boyunca sessizleştirebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken konuşma ekranı açıkken grup veya kişi isminin yazılı olduğu tepedeki kısma dokunmanız ve açılan ekranda "sessize al" seçeneğine tıklamanız.

    Çenesi düşük arkadaş gruplarınızdan veya kişilerden sıkıldığınızda, "Grup bilgisi"ni açarak, grup konuşmanızı sekiz saat, bir hafta veya bir yıl boyunca sessizleştirebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken konuşma ekranı açıkken grup veya kişi isminin yazılı olduğu tepedeki kısma dokunmanız ve açılan ekranda "sessize al" seçeneğine tıklamanız.