Çocuklar Duymasın'da Tamer Karadağlı Sürprizi!

Çocuklar Duymasın'da Tamer Karadağlı sürprizi!

  1. Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, yıllardır ekranların vazgeçilmezlerinden biri olan Çocuklar Duymasın'ın, Kanal D ekranlarındaki akıbeti belirsizdi. Kimi iddialar Çocuklar Duymasın'ın final yapacağını, kimileri ise devam edeceği yönündeydi. Sonunda Çocuklar Duymasın'ın kaderi belli oldu.

    Yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği, yıllardır ekranların vazgeçilmezlerinden biri olan Çocuklar Duymasın'ın, Kanal D ekranlarındaki akıbeti belirsizdi. Kimi iddialar Çocuklar Duymasın'ın final yapacağını, kimileri ise devam edeceği yönündeydi. Sonunda Çocuklar Duymasın'ın kaderi belli oldu.

  2. Geçtiğimiz sezon reytinglerin kötü gitmesi üzerine Tutku isimli karakteri ortaya süren yapımcı Birol Güven’in taktiği tutmuştu. Tutku karakteri sayesinde dizinin reytingi bir hayli yükseldi. Ancak karaktere yönelik tepkiler artınca da Güven, yavaş yavaş Tutku’yu arka plana çekmeyi başardı.

    Geçtiğimiz sezon reytinglerin kötü gitmesi üzerine Tutku isimli karakteri ortaya süren yapımcı Birol Güven’in taktiği tutmuştu. Tutku karakteri sayesinde dizinin reytingi bir hayli yükseldi. Ancak karaktere yönelik tepkiler artınca da Güven, yavaş yavaş Tutku’yu arka plana çekmeyi başardı.

  3. HAVUÇ RENK GETİRDİ; Yeni Havuç karakterinin de renk kattığı dizi Kanal D’nin yeni sezon için vize almıştı. Dizi ekibi de yeni sezona hazırlanıyor. Anlaşılan yeni sezonda izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

    HAVUÇ RENK GETİRDİ; Yeni Havuç karakterinin de renk kattığı dizi Kanal D’nin yeni sezon için vize almıştı. Dizi ekibi de yeni sezona hazırlanıyor. Anlaşılan yeni sezonda izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

  4. Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı Birol Güven, dizinin yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını Tamer Karadağlı’nın fotoğrafıyla duyurdu.

    Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı Birol Güven, dizinin yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını Tamer Karadağlı’nın fotoğrafıyla duyurdu.

  5. TAMER KARADAĞLI'NIN SÜRPRİZ İMAJI; Güven, paylaşımının altına “Yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Çocuklar Duymasın her zaman olduğu gibi yi ne çok güncel ve yine çok yeni” notunu düştü. Birol Güven, bu paylaşımıyla dizinin yeni sezonda farklı sürprizlerle ekranda olacağının müjdesini vermiş oldu.

    TAMER KARADAĞLI'NIN SÜRPRİZ İMAJI; Güven, paylaşımının altına “Yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Çocuklar Duymasın her zaman olduğu gibi yi ne çok güncel ve yine çok yeni” notunu düştü. Birol Güven, bu paylaşımıyla dizinin yeni sezonda farklı sürprizlerle ekranda olacağının müjdesini vermiş oldu.