Kuaförde Pedikür Yaptırdı Sonra Kusmaya Başladı...

Sonrasında olanlar ise inanılacak gibi değil.

  1. ABD'de akılalra durgunluk veren bir olay yaşandı. 35 yaşındaki Tracy-Lynn Martinez isimli kadın Kuzey Carolina'daki bir güzellik salonuna gitti. Ayaklarına pedikür yaptıran kadın, ertesi gün sürekli kusmaya başladı. Sonrasında olanlar ise inanılacak gibi değil.

    ABD'de akılalra durgunluk veren bir olay yaşandı. 35 yaşındaki Tracy-Lynn Martinez isimli kadın Kuzey Carolina'daki bir güzellik salonuna gitti. Ayaklarına pedikür yaptıran kadın, ertesi gün sürekli kusmaya başladı. Sonrasında olanlar ise inanılacak gibi değil.

  2. BACAĞI ŞİŞMEYE BAŞLADI; Vücudunda titremeler de başlayan talihsiz kadının bacağı aniden şişmeye başladı. Acilen ambulans çağıran kadına doktorlar müdahale etti. Bacağındaki şişen yerler alınan kadına 3 ay tedavi uygulandı.

    BACAĞI ŞİŞMEYE BAŞLADI; Vücudunda titremeler de başlayan talihsiz kadının bacağı aniden şişmeye başladı. Acilen ambulans çağıran kadına doktorlar müdahale etti. Bacağındaki şişen yerler alınan kadına 3 ay tedavi uygulandı.

  3. TEMİZLİĞİE DİKKAT; Martinez, yaşadıklarını ve bacağının halini sosyal medya hesabından paylaştı. Martinez, masum gibi görünen pedikürün oldukça tehlikeli olduğunu ve temizliğe dikkat edilmesi gerektiği konusunda hemcinslerini uyardı.

    TEMİZLİĞİE DİKKAT; Martinez, yaşadıklarını ve bacağının halini sosyal medya hesabından paylaştı. Martinez, masum gibi görünen pedikürün oldukça tehlikeli olduğunu ve temizliğe dikkat edilmesi gerektiği konusunda hemcinslerini uyardı.