Apple 1 Trilyon Dolara Çok Yaklaştı

Apple 1 trilyon dolara çok yaklaştı

  1. Bu akşam ABD’de son finansal sonuçlarını açıklayan teknoloji devi Apple 1 trilyon dolar piyasa değerine çok yaklaştı.

    Bu akşam ABD’de son finansal sonuçlarını açıklayan teknoloji devi Apple 1 trilyon dolar piyasa değerine çok yaklaştı.

  2. Onceki günü 941 milyar dolar piyasa değeri ile kapayan Apple, bugün piyasa kapanışı sonrası gelen olumlu sonuçlarla future piyasasında değer kazanmaya devam ediyor.

    Onceki günü 941 milyar dolar piyasa değeri ile kapayan Apple, bugün piyasa kapanışı sonrası gelen olumlu sonuçlarla future piyasasında değer kazanmaya devam ediyor.

  3. Analistler eylül ayında yeni ürünler çikaracak Apple’ın 1 trilyon dolar piyasa değeri olan dünyadaki ilk şirket olmaya çok yakın olduğu kanısında.

    Analistler eylül ayında yeni ürünler çikaracak Apple’ın 1 trilyon dolar piyasa değeri olan dünyadaki ilk şirket olmaya çok yakın olduğu kanısında.

  4. Mali sonuçları Amerikan Bloomberg televizyon kanalında değerlendiren piyasa profesyonelleri Apple’ın eylül ayındaki yeni oyuncaklarını tanıtmadan bir rekor seviyeye ulaşacağının altını çizdi.

    Mali sonuçları Amerikan Bloomberg televizyon kanalında değerlendiren piyasa profesyonelleri Apple’ın eylül ayındaki yeni oyuncaklarını tanıtmadan bir rekor seviyeye ulaşacağının altını çizdi.

  5. Facebook’un son iki gündeki kötü finansal sonuçları sonrası en değerli teknoloji şirketleri liginde Apple, Amazon ve Google (Alphabet) zirvede kalmaya devam ediyor.

    Facebook’un son iki gündeki kötü finansal sonuçları sonrası en değerli teknoloji şirketleri liginde Apple, Amazon ve Google (Alphabet) zirvede kalmaya devam ediyor.