Pelin Karahan: Çocuklar Hayatımı Ve Duruşumu Etkiledi

"Evlilik mesleğim, hayatımı, duruşumu etkilemedi ama çocuklar etkiledi"

  1. Adını Kavak Yelleri dizisiyle duyuran ve son olarka Yeter dizisinde rol alan Pelin Karahan, Elele’ye konuştu. 33 yaşındaki oyuncu, evlilik hayatını ve bilinmeyenlerini anlattı.

    Adını Kavak Yelleri dizisiyle duyuran ve son olarka Yeter dizisinde rol alan Pelin Karahan, Elele’ye konuştu. 33 yaşındaki oyuncu, evlilik hayatını ve bilinmeyenlerini anlattı.

  2. Karahan, “Evlilik mesleğim hayatımı, duruşumu etkilemedi ama çocuklar etkiledi. Daha hızlı, daha öngörülü, daha sabırlı olmayı öğrendim. Bir an önce her şey olsun, bitsin isterdim, şimdi öyle değil” dedi.

    Karahan, “Evlilik mesleğim hayatımı, duruşumu etkilemedi ama çocuklar etkiledi. Daha hızlı, daha öngörülü, daha sabırlı olmayı öğrendim. Bir an önce her şey olsun, bitsin isterdim, şimdi öyle değil” dedi.

  3. Karahan, evlilik ve anne olmanın hayatını nasıl değiştirdiğini de şöyle anlattı: “Bazen bu yoğunlukta ‘Bir yalnız kalsam’ dediğim oluyor ama ne mümkün! Kendime ayırdığım vakit kuaföre gitmek olabiliyor ki artık o bile Ali Demir ile yapılan bir etkinlik halini aldı."

    Karahan, evlilik ve anne olmanın hayatını nasıl değiştirdiğini de şöyle anlattı: “Bazen bu yoğunlukta ‘Bir yalnız kalsam’ dediğim oluyor ama ne mümkün! Kendime ayırdığım vakit kuaföre gitmek olabiliyor ki artık o bile Ali Demir ile yapılan bir etkinlik halini aldı."

  4. "Kitap okumaya filan asla fırsat olmuyor. Evlenmeden önce saatlerce resim yapabilirdim. O benim kendime ayırdığım zamandı. O da şu an mümkün görünmüyor."

    "Kitap okumaya filan asla fırsat olmuyor. Evlenmeden önce saatlerce resim yapabilirdim. O benim kendime ayırdığım zamandı. O da şu an mümkün görünmüyor."

  5. "Evlilik öyle dışarıdan göründüğü kadar basit bir şey değil. O yüzden boşanmalar çok oluyor ya. Biraz sabretmeyi bilmek, biraz anlayışlı olmak lazım."

    "Evlilik öyle dışarıdan göründüğü kadar basit bir şey değil. O yüzden boşanmalar çok oluyor ya. Biraz sabretmeyi bilmek, biraz anlayışlı olmak lazım."

  6. "Bir tarafın mutlaka alttan alması gerekiyor. Bu arada Bedri çocuklarla çok güzel ilgilenir, o anlamda beni çok rahatlatıyor. Dengeyi kurduk."

    "Bir tarafın mutlaka alttan alması gerekiyor. Bu arada Bedri çocuklarla çok güzel ilgilenir, o anlamda beni çok rahatlatıyor. Dengeyi kurduk."

  7. PELİN KARAHAN'IN 33. YAŞ KUTLAMASI  Oyuncu Pelin Karahan yeni yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Düzenlenen partiye birçok ünlü isim katıldı.

    PELİN KARAHAN'IN 33. YAŞ KUTLAMASI Oyuncu Pelin Karahan yeni yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Düzenlenen partiye birçok ünlü isim katıldı.

  8. Geceye Meryem Uzerli, Ebru Akel ve Merve Boluğur başta olmak üzere birçok ünlü isimde de katıldı.

    Geceye Meryem Uzerli, Ebru Akel ve Merve Boluğur başta olmak üzere birçok ünlü isimde de katıldı.

  9. Karahan, "Bir yaşı daha geride bıraktım... Doğum günümü kutlayan arayan soran yanımda olan herkese teşekkürler" sözleriyle doğum gününü kutlayanlara teşekkür etti.

    Karahan, "Bir yaşı daha geride bıraktım... Doğum günümü kutlayan arayan soran yanımda olan herkese teşekkürler" sözleriyle doğum gününü kutlayanlara teşekkür etti.

  10. İşte Karahan2ın doğum gününden yansıyan diğer kareler...

    İşte Karahan2ın doğum gününden yansıyan diğer kareler...