Astsubay, Bebeğinin Yastığına Sarıldı

Astsubay babanın züntüsü yürekleri dağladı.

  1. Yüksekova'da PKK'lı hainlerin düzenlediği alçak saldırıda şehit olan anne ve bebeğin cenazelerinin uğurlandığı törende, baba Serkan Karakaya'nın üzüntüsü yürekleri dağladı.

    Yüksekova'da PKK'lı hainlerin düzenlediği alçak saldırıda şehit olan anne ve bebeğin cenazelerinin uğurlandığı törende, baba Serkan Karakaya'nın üzüntüsü yürekleri dağladı.

  2. Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya için Selahaddin Eyyubi Havalimanında tören düzenlendi.

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya için Selahaddin Eyyubi Havalimanında tören düzenlendi.

  3. EVLADININ YASTIĞINA SARILDI    Hain saldırıda eşi ve bebeğini kaybeden Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, tören sırasında evladının yastığına sarılarak üzüntüsünü yaşadı.

    EVLADININ YASTIĞINA SARILDI Hain saldırıda eşi ve bebeğini kaybeden Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, tören sırasında evladının yastığına sarılarak üzüntüsünü yaşadı.