İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Popstar Yarışmacılarının Son Haline Bakın! Tanımak İmkansız

İşte Popstar yarışmacılarının son halleri.

  1. Yıl 2004, Türkiye onları konuşuyor. Ses yarışmacılarının çıkış noktası olan Popstar ilk sezonu ile Türkiye'de yeni bir akımın başlamasına neden oldu. Popstar ekolünün ardından birçok ses yarışması geldi gelmesine ancak Türkiye onları unutmadı. Popstar'ın o dönem fenomen olan yarışmacılarından bahsediyoruz tabi ki. Hadi gelin yayınlandığı dönem herkesin tanıdığı ancak şimdiler de adları bile hatırlanmayan Popstar yarışmacılarının son hallerine bakalım.

    Yıl 2004, Türkiye onları konuşuyor. Ses yarışmacılarının çıkış noktası olan Popstar ilk sezonu ile Türkiye'de yeni bir akımın başlamasına neden oldu. Popstar ekolünün ardından birçok ses yarışması geldi gelmesine ancak Türkiye onları unutmadı. Popstar'ın o dönem fenomen olan yarışmacılarından bahsediyoruz tabi ki. Hadi gelin yayınlandığı dönem herkesin tanıdığı ancak şimdiler de adları bile hatırlanmayan Popstar yarışmacılarının son hallerine bakalım.

  2. Firdevs Güneş Popstar'ın en favori kadın yarışmacısıydı. Bir daha popülerliği yakalayamadı ama halen zaman zaman sahne alıyor. Birkaç sene önce de evlendi.

    Firdevs Güneş Popstar'ın en favori kadın yarışmacısıydı. Bir daha popülerliği yakalayamadı ama halen zaman zaman sahne alıyor. Birkaç sene önce de evlendi.

  3. Tarkan'a benzettiğimiz Abidin Özşahin yarışmanın birincisi olmuştu. Albüm çıkardı, 'Boşuna' ve 'Zırzır' şarkıları da epey tuttu ama sonu gelmedi. Hatta Ütopya programında bile yarıştı. Kayboldu gitti...

    Tarkan'a benzettiğimiz Abidin Özşahin yarışmanın birincisi olmuştu. Albüm çıkardı, 'Boşuna' ve 'Zırzır' şarkıları da epey tuttu ama sonu gelmedi. Hatta Ütopya programında bile yarıştı. Kayboldu gitti...

  4. O dönem de çok çok popüler değildi. Ama Elena Kryuchkova'nın hakkında daha sonra fuhuş suçundan arandığı haberleri çıktı. Eşiyle beraber yalanladılar.

    O dönem de çok çok popüler değildi. Ama Elena Kryuchkova'nın hakkında daha sonra fuhuş suçundan arandığı haberleri çıktı. Eşiyle beraber yalanladılar.

  5. 'Bu Gece Son' şarkısını bize ezberlettiren, denize çıplak girdiğini söyleyen ve seksiliğini ön plana çıkaran Barış Kömürcüoğlu... Bir şekilde hep müziğin içinde ama bir daha şöhreti yakalayamadı. Şu an acayip kaslı.

    'Bu Gece Son' şarkısını bize ezberlettiren, denize çıplak girdiğini söyleyen ve seksiliğini ön plana çıkaran Barış Kömürcüoğlu... Bir şekilde hep müziğin içinde ama bir daha şöhreti yakalayamadı. Şu an acayip kaslı.

  6. Deniz Seki ile arasında geçen uyuşturucu tartışması sebebiyle bir dönem çok konu olmuştu. Hatta Deniz Seki uyuşturucan hapse girdiğinde Bayhan onu affetmişti. Ama o da 'olmayanlardan'. En son şansını İzdivaç programlarında bile denedi.

    Deniz Seki ile arasında geçen uyuşturucu tartışması sebebiyle bir dönem çok konu olmuştu. Hatta Deniz Seki uyuşturucan hapse girdiğinde Bayhan onu affetmişti. Ama o da 'olmayanlardan'. En son şansını İzdivaç programlarında bile denedi.

  7. Aydan yarışmanın kendi tabiriyle 'hayatın çemberinden geçmiş' yarışmacısıydı, güçlü ve yırtıcı bir kadındı. Şimdi de hala oyunculuk, şarkıcılık yapıyor ve içlerinde en iyi durumda olanı o.

    Aydan yarışmanın kendi tabiriyle 'hayatın çemberinden geçmiş' yarışmacısıydı, güçlü ve yırtıcı bir kadındı. Şimdi de hala oyunculuk, şarkıcılık yapıyor ve içlerinde en iyi durumda olanı o.

  8. 'Aşkımı İtiraf Ediyorum' şarkısı epey tuttu ama kayboldu o da. Şimdi evlendi ve Amerika'da bir pizzacıda çalışıyor.

    'Aşkımı İtiraf Ediyorum' şarkısı epey tuttu ama kayboldu o da. Şimdi evlendi ve Amerika'da bir pizzacıda çalışıyor.

  9. Evren Mevlanaoğlu ; Armağan Çağlayan o elendiğinde haykırarak ağlamıştı. Ara ara sahne alıyor ama muhtemelen adını bile şimdi görünce hatırladınız.

    Evren Mevlanaoğlu ; Armağan Çağlayan o elendiğinde haykırarak ağlamıştı. Ara ara sahne alıyor ama muhtemelen adını bile şimdi görünce hatırladınız.

  10. Serkül Kan yarışmadan birkaç yıl sonra jüriye çok kızgın olduğunu, çok üstüne gelindiğini söyledi. İçlerindeki belki de en iyi seslerden biriydi ama maalesef engelinin caps konusu edilmesi dışında bir daha eski popülerliğini yakalayamadı.

    Serkül Kan yarışmadan birkaç yıl sonra jüriye çok kızgın olduğunu, çok üstüne gelindiğini söyledi. İçlerindeki belki de en iyi seslerden biriydi ama maalesef engelinin caps konusu edilmesi dışında bir daha eski popülerliğini yakalayamadı.

  11. Selçuk Yapar içlerinde en büyük değişimi gösteren kişi.

    Selçuk Yapar içlerinde en büyük değişimi gösteren kişi.

  12. Alpay Kulay yarışmanın en gençlerinden biriydi. Kendine çok inandı ama geriye sadece birkaç seksi fotoğraf kaldı.

    Alpay Kulay yarışmanın en gençlerinden biriydi. Kendine çok inandı ama geriye sadece birkaç seksi fotoğraf kaldı.

  13. Emrah Keskin... Yarışma zedeler derneğini kurarak kimsenin böyle yarışmamalara katılmamasını önermiş. Ama kendisi de O Ses Türkiye'de şansını denemekten geri duramamış.

    Emrah Keskin... Yarışma zedeler derneğini kurarak kimsenin böyle yarışmamalara katılmamasını önermiş. Ama kendisi de O Ses Türkiye'de şansını denemekten geri duramamış.