İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Burak Özçivit Meryem Uzerli'nin Hastalığına Yakalandı

Oyuncu Burak Özçivit'in tükenmişlik sendromuna yakalandı

  1. Oyuncu Burak Özçivit'in tükenmişlik sendromuna yakalandığı için son zamanlarda hiçbir şeyden tat almadığı öğrenildi.

    Oyuncu Burak Özçivit'in tükenmişlik sendromuna yakalandığı için son zamanlarda hiçbir şeyden tat almadığı öğrenildi.

  2. Meryem Uzerli ile herkesin adını duyduğu tükenmişlik sendromunun ağlarına bu kez de yakışıklı oyuncu Burak Özçivit yakalandı.

    Meryem Uzerli ile herkesin adını duyduğu tükenmişlik sendromunun ağlarına bu kez de yakışıklı oyuncu Burak Özçivit yakalandı.

  3. İddiaya göre, kariyerinde uzun zamandır ara vermeden yükselmeye devam eden oyuncu, son zamanlarda psikolojik problemler yaşamaya başladı.

    İddiaya göre, kariyerinde uzun zamandır ara vermeden yükselmeye devam eden oyuncu, son zamanlarda psikolojik problemler yaşamaya başladı.

  4. Psikoloğa giden Özçivit'in, hiçbir şeyden tat almadığını söylediği ve "Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu'ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum.” diye dert yandığı öğrenildi.

    Psikoloğa giden Özçivit'in, hiçbir şeyden tat almadığını söylediği ve "Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu'ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum.” diye dert yandığı öğrenildi.

  5. Psikoloğuna Fahriye Evcen'le ilgili “Ben sevdiğim kadınla evlendim. Bana her zaman yardımcı oldu, oluyor.” dediği söylenen Burak Özçivit'in, projeleri de şimdilik geri çevirdiği konuşuluyor.

    Psikoloğuna Fahriye Evcen'le ilgili “Ben sevdiğim kadınla evlendim. Bana her zaman yardımcı oldu, oluyor.” dediği söylenen Burak Özçivit'in, projeleri de şimdilik geri çevirdiği konuşuluyor.