Yurdum İnsanı...

İlginç ve güldüren tabelalar, ilanlar ve görüntüler ...

  1. Antalya Konyaaltı Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi'nde 21 yıldır görev yapan, 35 yıllık tarih öğretmeni 57 yaşındaki Ahmet Hilmi Kancı, geçen öğretim yılı sonunda derse girdiği sınıfta biri hariç tüm öğrencilerin uyuduğunu görünce emekliye ayrıldı.

    Antalya Konyaaltı Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi'nde 21 yıldır görev yapan, 35 yıllık tarih öğretmeni 57 yaşındaki Ahmet Hilmi Kancı, geçen öğretim yılı sonunda derse girdiği sınıfta biri hariç tüm öğrencilerin uyuduğunu görünce emekliye ayrıldı.

  2. Tekirdağ’da ise Vali Ali Yerlikaya, yazar Engin Ardıç’ın “1,5 milyar Müslümanın elinde coca-cola bardağı ile ebabil kuşlarını beklemesi soytarılıktır” tweet’ini hesabında yeniden paylaştıktan sonra katıldığı etkinlikte Coca-Cola’yı protesto etti ve 'Fanta' içti. Fanta da Coca-Cola şirketinin bir ürünü...

    Tekirdağ’da ise Vali Ali Yerlikaya, yazar Engin Ardıç’ın “1,5 milyar Müslümanın elinde coca-cola bardağı ile ebabil kuşlarını beklemesi soytarılıktır” tweet’ini hesabında yeniden paylaştıktan sonra katıldığı etkinlikte Coca-Cola’yı protesto etti ve 'Fanta' içti. Fanta da Coca-Cola şirketinin bir ürünü...

  3. Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde bir yıl önce doğan 5 boynuzlu koyun ilgi çekiyor.

    Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde bir yıl önce doğan 5 boynuzlu koyun ilgi çekiyor.

  4. Edirne’nin Havsa İlçesi’nde oturan 74 yaşındaki Meryem Hadımlı, yakınlarının kendisi sağ ve sağlıklıyken miras talep etmesine kızarak yaklaşık 2.5 milyon liralık mal varlığını Kızılay’a bağışladı. Kızılay’dan aylık sadece 500 lira ve kendisine bakılmasını isteyen Hadımlı, “Hayatım boyunca iyilik ettiğim akrabalarımın bile menfaat peşinde koştuğunu görünce, servetimi muhtaç insanlara yardım eden Kızılay’a bağışlama kararı verdim” dedi

    Edirne’nin Havsa İlçesi’nde oturan 74 yaşındaki Meryem Hadımlı, yakınlarının kendisi sağ ve sağlıklıyken miras talep etmesine kızarak yaklaşık 2.5 milyon liralık mal varlığını Kızılay’a bağışladı. Kızılay’dan aylık sadece 500 lira ve kendisine bakılmasını isteyen Hadımlı, “Hayatım boyunca iyilik ettiğim akrabalarımın bile menfaat peşinde koştuğunu görünce, servetimi muhtaç insanlara yardım eden Kızılay’a bağışlama kararı verdim” dedi

  5. Hayvan bakıcısı Bahattin Özataman, İzmir'in sembollerinden sayılan ve 7 yıl önce yaşamını yitiren fil Pak Bahadır'ı unutmadı. Özataman, 28 yıl bakımını üstlendiği Pak Bahadır'ın yanına gömülmeyi vasiyet etti.

    Hayvan bakıcısı Bahattin Özataman, İzmir'in sembollerinden sayılan ve 7 yıl önce yaşamını yitiren fil Pak Bahadır'ı unutmadı. Özataman, 28 yıl bakımını üstlendiği Pak Bahadır'ın yanına gömülmeyi vasiyet etti.

  6. Aydın'ın Karpuzlu İlçesi'ne bağlı Güney Mahallesi'nde oturan İrfan Akdağ ve ailesi, 30 yıldır evlerine elektrik bağlatamıyor. Evinin elektrik direklerine 1 kilometre uzakta olduğunu, 30 yıldır tüm başvurularına rağmen elektrik bağlatamadığını belirten İrfan Akdağ, tüpgaz lambası ışığında yaşamlarını sürdürdüklerini, 2 oğlunun da bu koşullarda üniversiteyi kazandığını söyledi.

    Aydın'ın Karpuzlu İlçesi'ne bağlı Güney Mahallesi'nde oturan İrfan Akdağ ve ailesi, 30 yıldır evlerine elektrik bağlatamıyor. Evinin elektrik direklerine 1 kilometre uzakta olduğunu, 30 yıldır tüm başvurularına rağmen elektrik bağlatamadığını belirten İrfan Akdağ, tüpgaz lambası ışığında yaşamlarını sürdürdüklerini, 2 oğlunun da bu koşullarda üniversiteyi kazandığını söyledi.

  7. Yorumsuz

    Yorumsuz

  8. Almanya’nın Münih kentinde yaşayan işletmeci Haluk Sevengül’ün cipini görenler dönüp bir daha bakmaktan kendilerini alamıyor.

    Almanya’nın Münih kentinde yaşayan işletmeci Haluk Sevengül’ün cipini görenler dönüp bir daha bakmaktan kendilerini alamıyor.

  9. Urfa'da alışveriş sonrası uyku

    Urfa'da alışveriş sonrası uyku

  10. 65 yaşında üçüncü üniversitesini okuyor

    65 yaşında üçüncü üniversitesini okuyor

  11. Adana'da at arabasının üzerindeki çamuru yıkamak için sulama kanalında gezinti

    Adana'da at arabasının üzerindeki çamuru yıkamak için sulama kanalında gezinti

  12. Sakarya'da arabası yol çalışması nedeniyle site bahçesinde mahsur kalınca bu çözümü buldular.

    Sakarya'da arabası yol çalışması nedeniyle site bahçesinde mahsur kalınca bu çözümü buldular.

  13. Erzurum'da kadın iç çamaşırı satan bir mağaza, vitrinine 'damsız girilmez!' yazısı astı. Alışverişe tek başına gelen erkek müşteriler mağazaya alınmıyor.

    Erzurum'da kadın iç çamaşırı satan bir mağaza, vitrinine 'damsız girilmez!' yazısı astı. Alışverişe tek başına gelen erkek müşteriler mağazaya alınmıyor.

  14. Arka tarafına yaptırılan sepette taşınan çocuğun bulunduğu motosiklette, bir aile seyahat ediyor. Bir yandan sürücüye tutunan anne, kucağındaki bebeğe de hakim olmaya çalışıyor. Lütfen bu aileyi örnek almayın!

    Arka tarafına yaptırılan sepette taşınan çocuğun bulunduğu motosiklette, bir aile seyahat ediyor. Bir yandan sürücüye tutunan anne, kucağındaki bebeğe de hakim olmaya çalışıyor. Lütfen bu aileyi örnek almayın!