'Demişler Ki Öldü, Söyleyin Onlara Kral Geri Döndü'

ünlü isimlerinin sosyal medya paylaşımları...

  1. Sanattan spora, televizyondan podyuma, gösteri dünyasının ünlü isimlerinin sosyal medya paylaşımları...

    Sanattan spora, televizyondan podyuma, gösteri dünyasının ünlü isimlerinin sosyal medya paylaşımları...

  2. Özgür Ozan    Arka Sokaklar'dan ayrıldığı iddia edilen Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan, dizinin 13. yeni sezonunda da yer alacağını duyurdu: "Benim için demişler ki öldü, söyleyin onlara kral geri döndü"

    Özgür Ozan Arka Sokaklar'dan ayrıldığı iddia edilen Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan, dizinin 13. yeni sezonunda da yer alacağını duyurdu: "Benim için demişler ki öldü, söyleyin onlara kral geri döndü"

  3. Müjde Uzman

    Müjde Uzman

  4. Burcu Kara    "Yeni bir iş için fotoğraf çekimindeyiz stüdyoda.Hazır saç baş da yapılı;kaçar mı bu kız çocuğundan dedim,hemen elime aldım telefonu.İlk defa,hah ben de aynada güzel bişey çekmeyi başardım galiba dedim ki,kolumu gördüm.Başkasının kolu gibi durmuyor mu? Ama napayım sevdim ben bu fotoyu"

    Burcu Kara "Yeni bir iş için fotoğraf çekimindeyiz stüdyoda.Hazır saç baş da yapılı;kaçar mı bu kız çocuğundan dedim,hemen elime aldım telefonu.İlk defa,hah ben de aynada güzel bişey çekmeyi başardım galiba dedim ki,kolumu gördüm.Başkasının kolu gibi durmuyor mu? Ama napayım sevdim ben bu fotoyu"

  5. Winnie Harlow

    Winnie Harlow

  6. Selda Bağcan    "Sahne sonrası"

    Selda Bağcan "Sahne sonrası"

  7. Damla Colbay

    Damla Colbay

  8. Mehmet Okur

    Mehmet Okur

  9. Serenay Aktaş

    Serenay Aktaş

  10. Gigi Hadid

    Gigi Hadid

  11. Ebru Şallı

    Ebru Şallı