İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sıla'dan 'Farzet Hiç Ayrılmadık' Paylaşımı

Sıla'nın bu paylaşımı Ahmet Kural'a gönderme olarak yorumlandı.

  1. Can Yücel'in Farzet Hiç Ayrılmadık şiirinin sözlerini paylaşan Sıla sosyal medyanın gündemine oturdu. Sıla'nın bu paylaşımı Ahmet Kural'a gönderme olarak yorumlandı.

    Can Yücel'in Farzet Hiç Ayrılmadık şiirinin sözlerini paylaşan Sıla sosyal medyanın gündemine oturdu. Sıla'nın bu paylaşımı Ahmet Kural'a gönderme olarak yorumlandı.

  2. Ünlü sanatçı Sıla, Can Yücel'in ölüm yıl dönümünde büyük ustayı anarak 'Farzet hiç ayrılmadık' şiirini Instagram sayfasına taşıdı.

    Ünlü sanatçı Sıla, Can Yücel'in ölüm yıl dönümünde büyük ustayı anarak 'Farzet hiç ayrılmadık' şiirini Instagram sayfasına taşıdı.

  3. Paylaşımın ardından takipçileri Sıla'ya bu sözlerin Ahmet Kural'a olduğunu dile getirerek 'bu şiiri özelikle mi seçtiniz?' yorumunda bulundu.

    Paylaşımın ardından takipçileri Sıla'ya bu sözlerin Ahmet Kural'a olduğunu dile getirerek 'bu şiiri özelikle mi seçtiniz?' yorumunda bulundu.

  4. Gelen mesajlara cevap vermeyen 38 yaşındaki sanatçının şiir ile paylaştığı duygusal fotoğrafı da dikkat çekti.

    Gelen mesajlara cevap vermeyen 38 yaşındaki sanatçının şiir ile paylaştığı duygusal fotoğrafı da dikkat çekti.

  5. SILA'NIN PAYLAŞIMI<br>    "Farzet hiç ayrılmadık /  Gözümde tütüyor /  Gözümü tütsülüyorsun hala /  Hep birlikteyiz sanki<br>  Seninle ben ve DÜNYA"

    SILA'NIN PAYLAŞIMI
    "Farzet hiç ayrılmadık / Gözümde tütüyor / Gözümü tütsülüyorsun hala / Hep birlikteyiz sanki
    Seninle ben ve DÜNYA"

  6. Sıla ve oyuncu Ahmet Kural geçtiğimiz aylarda ilişkilerine noktayı koymuştu.

    Sıla ve oyuncu Ahmet Kural geçtiğimiz aylarda ilişkilerine noktayı koymuştu.

  7. 35 yaşındaki Kural, Sıla ile yollarını ayırdıktan sonra verdiği bir röportajda, "Aşka inandım ama hiç âşık olmadım" ifadelerini kullanmıştı.

    35 yaşındaki Kural, Sıla ile yollarını ayırdıktan sonra verdiği bir röportajda, "Aşka inandım ama hiç âşık olmadım" ifadelerini kullanmıştı.