Mehmet Aslantuğ Ekranlara Dönüyor

Oyuncu Mehmet Aslantuğ 3 yıllık aranın ardından yeni bir diziyle ekranlara dönüyor.

  1. Oyuncu Mehmet Aslantuğ 3 yıllık aranın ardından yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Son olarak Direniş Karatay filminde rol alan ve üç yıldır ekranlardan uzak olan Mehmet Aslantuğ, yeni sezonda ekranlarda olacak. 2015'te Kördüğüm dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ, Gold Film'le anlaştı.

    Oyuncu Mehmet Aslantuğ 3 yıllık aranın ardından yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Son olarak Direniş Karatay filminde rol alan ve üç yıldır ekranlardan uzak olan Mehmet Aslantuğ, yeni sezonda ekranlarda olacak. 2015'te Kördüğüm dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ, Gold Film'le anlaştı.

  2. İstanbul'da çekilecek Kardeş Çocukları isimli dizide başrol oynayacağı bildirildi. Çekimlerine ekim ayı gibi başlanması planlanan Kardeş Çocukları'nda geçmişte iki kız kardeşin arasında kalan bir adamın etkileyici hikayesi ekrana taşınacak.

    İstanbul'da çekilecek Kardeş Çocukları isimli dizide başrol oynayacağı bildirildi. Çekimlerine ekim ayı gibi başlanması planlanan Kardeş Çocukları'nda geçmişte iki kız kardeşin arasında kalan bir adamın etkileyici hikayesi ekrana taşınacak.

  3. Dizinin senaryosu Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Asla Vazgeçmem ve Fazilet Hanım ve Kızları gibi çok izlenen dizileri kaleme alan Sırma Yanık imzası taşıyor. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

    Dizinin senaryosu Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Asla Vazgeçmem ve Fazilet Hanım ve Kızları gibi çok izlenen dizileri kaleme alan Sırma Yanık imzası taşıyor. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

  4. Oyuncu Mehmet Aslantuğ 3 yıllık aranın ardından yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Son olarak Direniş Karatay filminde rol alan ve üç yıldır ekranlardan uzak olan Mehmet Aslantuğ, yeni sezonda ekranlarda olacak. 2015'te Kördüğüm dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ, Gold Film'le anlaştı.

    Oyuncu Mehmet Aslantuğ 3 yıllık aranın ardından yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Son olarak Direniş Karatay filminde rol alan ve üç yıldır ekranlardan uzak olan Mehmet Aslantuğ, yeni sezonda ekranlarda olacak. 2015'te Kördüğüm dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ, Gold Film'le anlaştı.

  5. MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR?1965 yılında Samsun'da dünyaya gelen Mehmet Aslantuğ, Çerkes kökenli ve tarımla uğraşan bir ailenin beş çocuğundan en küçüğü olarak aileye katıldı.

    MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR?1965 yılında Samsun'da dünyaya gelen Mehmet Aslantuğ, Çerkes kökenli ve tarımla uğraşan bir ailenin beş çocuğundan en küçüğü olarak aileye katıldı.

  6. İlk orta ve lise eğitimini memleketi Samsun'da tamamlayan Mehmet Aslantuğ, 1978 yılında üniversite eğitimi için İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'ne kayıt yaptırdı.

    İlk orta ve lise eğitimini memleketi Samsun'da tamamlayan Mehmet Aslantuğ, 1978 yılında üniversite eğitimi için İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'ne kayıt yaptırdı.

  7. Mehmet Aslantuğ, tiyato ile ilgilenmesinden dolayı okulu bitiremedi ve profesyonel olarak sahne hayatın adım attı.

    Mehmet Aslantuğ, tiyato ile ilgilenmesinden dolayı okulu bitiremedi ve profesyonel olarak sahne hayatın adım attı.

  8. Mehmet Aslantuğ 1997 yılında oynadığı "Sıcak Saatler" adlı dizi ile geniş kitleler tarafından tanındı.

    Mehmet Aslantuğ 1997 yılında oynadığı "Sıcak Saatler" adlı dizi ile geniş kitleler tarafından tanındı.

  9. 2003 yılında ekranlara gelen "Bir İstanbul Masalı adlı" dizide "Selim Arhan" rolü ile hafızalara kazındı.

    2003 yılında ekranlara gelen "Bir İstanbul Masalı adlı" dizide "Selim Arhan" rolü ile hafızalara kazındı.

  10. 2009 yılında bir roman uyarlaması olan "Hanımın Çiftliği" adlı dizide "Muzaffer Bey" karakteri ile ekranlara dönen Mehmet Aslantuğ, 2015 yılında "Racon: Ailem İçin" dizisinde Kenan Korhan karakterini canlandırdı.

    2009 yılında bir roman uyarlaması olan "Hanımın Çiftliği" adlı dizide "Muzaffer Bey" karakteri ile ekranlara dönen Mehmet Aslantuğ, 2015 yılında "Racon: Ailem İçin" dizisinde Kenan Korhan karakterini canlandırdı.

  11. Mehmet Aslantuğ dizi ve filmlerde oyuncu olarak yer almasının yanında birkaç projede de yönetmen koltuğuna oturmuştur.

    Mehmet Aslantuğ dizi ve filmlerde oyuncu olarak yer almasının yanında birkaç projede de yönetmen koltuğuna oturmuştur.

  12. Kendisi gibi oyuncu olan eşi Arzum Onan'la 1996 yılından beri evli olan Mehmet Aslantuğ'un Can adında bir oğlu vardır.

    Kendisi gibi oyuncu olan eşi Arzum Onan'la 1996 yılından beri evli olan Mehmet Aslantuğ'un Can adında bir oğlu vardır.