İphone Muadili Telefonlar

Bu haberde aradığınız telefonu bulacaksınız.

  1. Başkan Erdoğan'ın "iPhone alma" çağrısı sonrasında benzer performans arayan teknoloji meraklıları, gözlerini diğer markaların modellerine çevirdi. Bu haberde aradığınız telefonu bulacaksınız.

    Başkan Erdoğan'ın "iPhone alma" çağrısı sonrasında benzer performans arayan teknoloji meraklıları, gözlerini diğer markaların modellerine çevirdi. Bu haberde aradığınız telefonu bulacaksınız.

  2. MUADİLLER ARASINDA DEV FARK    iPhone'un akıllı telefon piyasasındaki kalitesi su götürmez bir gerçek. Ancak hem fiyat konusundaki uçurum, hem de ABD ile yaşanan ekonomik ve siyasal gerilim teknoloji meraklılarını başka markalara itiyor.

    MUADİLLER ARASINDA DEV FARK iPhone'un akıllı telefon piyasasındaki kalitesi su götürmez bir gerçek. Ancak hem fiyat konusundaki uçurum, hem de ABD ile yaşanan ekonomik ve siyasal gerilim teknoloji meraklılarını başka markalara itiyor.

  3. Başkan Erdoğan'ın boykot çağrısında dile getirdiği Samsung ile birlikte Uzak Doğu firmaları bu alandaki çalışmaları ile göz dolduruyor. Özellikle fiyat performans alanında iPhone ile yarışan markalar, iPhone'un neredeyse yarısı fiyatında.

    Başkan Erdoğan'ın boykot çağrısında dile getirdiği Samsung ile birlikte Uzak Doğu firmaları bu alandaki çalışmaları ile göz dolduruyor. Özellikle fiyat performans alanında iPhone ile yarışan markalar, iPhone'un neredeyse yarısı fiyatında.

  4. VESTEL VENÜS Z20

    VESTEL VENÜS Z20

  5. SAMSUNG GALAXY S9 PLUS

    SAMSUNG GALAXY S9 PLUS

  6. SAMSUNG GALAXY NOTE 9

    SAMSUNG GALAXY NOTE 9

  7. ONE PLUS 6

    ONE PLUS 6

  8. HUAWEI P20 PRO

    HUAWEI P20 PRO

  9. XIAOMI MI 8

    XIAOMI MI 8

  10. MEIZU PRO 7 PLUS

    MEIZU PRO 7 PLUS