İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Birbirlerine Rakip Oldular! Tek İşleri Bu Değil...

şte detaylar...

  1. Ünlü isimler sadece oyuncu, yönetmen, müzisyen kimlikleriyle değil aynı zamanda iş anlamında yatırımlarıyla da anılıyor. Dünyaca ünlü isimler bakın kendi işleri dışında nelere yatırım yapıyorlar.

    Ünlü isimler sadece oyuncu, yönetmen, müzisyen kimlikleriyle değil aynı zamanda iş anlamında yatırımlarıyla da anılıyor. Dünyaca ünlü isimler bakın kendi işleri dışında nelere yatırım yapıyorlar.

  2. Bergüzar Korel / Not Just Coffee

    Bergüzar Korel / Not Just Coffee

  3. Beyoğlu Cihangir'de yer alan Not Just Coffee, 2015 yılında açıldı. Kendi yaptığı kurabiyeleri satan kafede kahveler de şahane.

    Beyoğlu Cihangir'de yer alan Not Just Coffee, 2015 yılında açıldı. Kendi yaptığı kurabiyeleri satan kafede kahveler de şahane.

  4. Şeyma Subaşı / Kafe

    Şeyma Subaşı / Kafe

  5. Sosyal medya hesabından kafe açacağını duyurduktan sonra Bebek'te bir mekan kiralayan Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, hazırlıklarına devam ediyor. Mart ayından Instagram hesabından "İşte beni diğer heyecanlandıran iş arkadaşlar. Tamamen kendi tarzım bir cafe açıyorum" diyen Şeyma Subaşı “Ağustosta kendi aramızda bir açılış yapacağız. Eylül’de de büyük açılış olacak. Bir an önce açılsın ve işimin başında olmak istiyorum” dedi.

    Sosyal medya hesabından kafe açacağını duyurduktan sonra Bebek'te bir mekan kiralayan Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, hazırlıklarına devam ediyor. Mart ayından Instagram hesabından "İşte beni diğer heyecanlandıran iş arkadaşlar. Tamamen kendi tarzım bir cafe açıyorum" diyen Şeyma Subaşı “Ağustosta kendi aramızda bir açılış yapacağız. Eylül’de de büyük açılış olacak. Bir an önce açılsın ve işimin başında olmak istiyorum” dedi.

  6. Jay Z/ 40/40 Club

    Jay Z/ 40/40 Club

  7. Beyonce'nin eşi Amerikalı hip hop müzisyeni Jay Z'nin 40/40 Club'ta ortaklığı bulunuyor. New York'ta yer alan bar 2003 yılında açıldı, son yıllarda ise 10 milyon dolarlık tadilattan geçti.

    Beyonce'nin eşi Amerikalı hip hop müzisyeni Jay Z'nin 40/40 Club'ta ortaklığı bulunuyor. New York'ta yer alan bar 2003 yılında açıldı, son yıllarda ise 10 milyon dolarlık tadilattan geçti.

  8. Robert De Niro / Nobu / Tribeca Grill

    Robert De Niro / Nobu / Tribeca Grill

  9. Ünlü oyuncu Robert De Niro ve Japon şef Nobuyuki Matsuhisa, Nobu restoran ortaklarından. De Niro sadece suşi restoranı Nobu'ya ortak değil.

    Ünlü oyuncu Robert De Niro ve Japon şef Nobuyuki Matsuhisa, Nobu restoran ortaklarından. De Niro sadece suşi restoranı Nobu'ya ortak değil.

  10. Justin Timberlake / Southern Hospitality

    Justin Timberlake / Southern Hospitality

  11. Justin Timberlake’in New York’taki Southern Hospitality’nin ortağı. Ev yemekleri konusunda duyulmuş bir restoran olan Southern Hospitality'de özellikle, Güney yemekleri yer alıyor.

    Justin Timberlake’in New York’taki Southern Hospitality’nin ortağı. Ev yemekleri konusunda duyulmuş bir restoran olan Southern Hospitality'de özellikle, Güney yemekleri yer alıyor.

  12. Lady Gaga / Joanne Trattoria

    Lady Gaga / Joanne Trattoria

  13. Lady Gaga, New York'taki Joanne Trattoria Restorant'ın ailesiyle sahibi. 2010 yılında açılan restorantta İtalyan mutfağı hakim.

    Lady Gaga, New York'taki Joanne Trattoria Restorant'ın ailesiyle sahibi. 2010 yılında açılan restorantta İtalyan mutfağı hakim.

  14. Drake / Pick 6ix

    Drake / Pick 6ix

  15. Rihanna'ya aşkıyla bir dönem gündemden düşmeyen Rapper Drake'in Pick 6ix'i Toronto'da yer alıyor.

    Rihanna'ya aşkıyla bir dönem gündemden düşmeyen Rapper Drake'in Pick 6ix'i Toronto'da yer alıyor.

  16. Quentin Tarantino / Dō Hwa

    Quentin Tarantino / Dō Hwa

  17. Dünyaca ünlü yönetmek Quentin Tarantino'nun da bir restorantı bulunuyor. Bu restorant New York'ta yer alan Dō Hwa.

    Dünyaca ünlü yönetmek Quentin Tarantino'nun da bir restorantı bulunuyor. Bu restorant New York'ta yer alan Dō Hwa.

  18. Sandra Bullock / Walton's Fancy and Staple

    Sandra Bullock / Walton's Fancy and Staple

  19. Sandra Bullock, Austin, Texas'ta Walton's Fancy and Staple'ı açtı. Küçük olmasına rağmen çeşit konusunda oldukça zengin bir restorant.

    Sandra Bullock, Austin, Texas'ta Walton's Fancy and Staple'ı açtı. Küçük olmasına rağmen çeşit konusunda oldukça zengin bir restorant.

  20. Hugh Jackman / Laughing Man Coffee

    Hugh Jackman / Laughing Man Coffee

  21. Hugh Jackman, New York'ta Laughing Man Coffee'nin sahibi. Hugh Jackman'ın sahip olduğu bu New York kahve dükkanı popüler bir mekan olarak biliniyor.

    Hugh Jackman, New York'ta Laughing Man Coffee'nin sahibi. Hugh Jackman'ın sahip olduğu bu New York kahve dükkanı popüler bir mekan olarak biliniyor.

  22. Chip ve Joanna Gaines / Waco

    Chip ve Joanna Gaines / Waco

  23. Chip ve Joanna Gaines’in Waco, Texas’ta açıldı.Hayalimdeki Ev'den tanıdığımız Joanna ve Chip'in yeri hem kahvaltı hem de öğle yemeği menüsüne sahip.

    Chip ve Joanna Gaines’in Waco, Texas’ta açıldı.Hayalimdeki Ev'den tanıdığımız Joanna ve Chip'in yeri hem kahvaltı hem de öğle yemeği menüsüne sahip.

  24. Olivia Culpo/ Back40

    Olivia Culpo/ Back40

  25. Amerikalı model ünlü Culpo ailesinin tek çocuğu Olivia Culpo, Rhode Island’daki Back40’a sahip. Ünlü model, restoranı 2017 yılında ailesiyle açmıştı. Restoranda Amerikan yemekleri servis ediliyor.

    Amerikalı model ünlü Culpo ailesinin tek çocuğu Olivia Culpo, Rhode Island’daki Back40’a sahip. Ünlü model, restoranı 2017 yılında ailesiyle açmıştı. Restoranda Amerikan yemekleri servis ediliyor.

  26. Aynı zamanda New York'taki Tribeca Grill Restourant'ın da ortaklarından.

    Aynı zamanda New York'taki Tribeca Grill Restourant'ın da ortaklarından.

  27. Piper Perabo / Jack's Wife Freda

    Piper Perabo / Jack's Wife Freda

  28. ABD'li oyuncu Piper Perabo, New York'un Jack's Wife Freda'nın ortaklarından. Kafe, brunch için tasarlanmış durumda.

    ABD'li oyuncu Piper Perabo, New York'un Jack's Wife Freda'nın ortaklarından. Kafe, brunch için tasarlanmış durumda.

  29. Richard Gere / Bedford Post Inn

    Richard Gere / Bedford Post Inn

  30. Richard Gere, Bedford, New York'taki Bedford Post Inn'in sahibi. Han içindeki restorant 2007 yılında açıldı.

    Richard Gere, Bedford, New York'taki Bedford Post Inn'in sahibi. Han içindeki restorant 2007 yılında açıldı.

  31. Donnie ve Mark Wahlberg / Wahlburgers

    Donnie ve Mark Wahlberg / Wahlburgers

  32. Donnie ve Mark Wahlberg kardeşler tarafından açılan Wahlburgers İspanyol hamburgerleriyle ünlü.

    Donnie ve Mark Wahlberg kardeşler tarafından açılan Wahlburgers İspanyol hamburgerleriyle ünlü.

  33. Dylan Sprouse / All-Wise Meadery

    Dylan Sprouse / All-Wise Meadery

  34. Dylan Sprouse, New York'ta All-Wise Meadery'nin ortağı. Eski Disney Kanal yıldızı kanatlarını açıp 2018'in ortalarında açılan All-Wise Meadery'nin ortağı oldu.

    Dylan Sprouse, New York'ta All-Wise Meadery'nin ortağı. Eski Disney Kanal yıldızı kanatlarını açıp 2018'in ortalarında açılan All-Wise Meadery'nin ortağı oldu.