İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Beştepe'de 30 Ağustos Resepsiyonu

Başkan Erdoğan, Beştepe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi.

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan eşlik etti.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan eşlik etti.

  2. Beştepe'de "havuzlu bahçe" olarak adlandırılan bölümündeki resepsiyona Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile geldi.

    Beştepe'de "havuzlu bahçe" olarak adlandırılan bölümündeki resepsiyona Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile geldi.

  3. Cumhurbaşkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'ne özel hazırlanan kısa film gösterimi ile Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan selamlama konuşması yaptı.

    Cumhurbaşkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'ne özel hazırlanan kısa film gösterimi ile Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan selamlama konuşması yaptı.

  4. Konuşmasının ardından Malazgirt Zaferi'ne özel hazırlanan film davetlilere izletildi. Programın sunuculuğunu, Diriliş Ertuğrul dizisiyle tanınan oyuncu Engin Altan Düzyatan yaptı.

    Konuşmasının ardından Malazgirt Zaferi'ne özel hazırlanan film davetlilere izletildi. Programın sunuculuğunu, Diriliş Ertuğrul dizisiyle tanınan oyuncu Engin Altan Düzyatan yaptı.

  5. Erdoğan çifti, kendileri için ayrılan protokol bölümünde bulunan TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile bir süre sohbet etti.

    Erdoğan çifti, kendileri için ayrılan protokol bölümünde bulunan TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile bir süre sohbet etti.

  6. Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile kuvvet komutanları, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanları Bülent Arınç, Köksal Toptan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, milletvekilleri, yüksek yargı organlarının başkanları, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bürokratlar ile çok sayıda davetli katıldı.

    Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile kuvvet komutanları, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanları Bülent Arınç, Köksal Toptan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, milletvekilleri, yüksek yargı organlarının başkanları, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bürokratlar ile çok sayıda davetli katıldı.

  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile sohbet ettikten sonra hilal düzeninde hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile sohbet ettikten sonra hilal düzeninde hatıra fotoğrafı çektirdi.

  8. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

  9. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici

    Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici

  10. NTV Genel Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri ve Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik

    NTV Genel Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri ve Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik

  11. Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut

    Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut

  12. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu